Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Dovkyte @ 2008 01 17, 22:35)
man graziausiai su Lorealiu..  ax.gif  labai grazios tavo akytes Palomina  thumbup.gif  as tai  nusipirkau savo sena mylimaji MF 2000calorie ir esu be galo patenkinta nes truputi patirstejo ir dazo taip pat gerai kaip mano numyletas Guerlain tik kainuoja daugiau nei perpus pigiau  lotuliukas.gif

aciu smile.gif man tai kazkodel labiausiai patinka Chanel Inimitable tusas, kasdienai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 16, 10:49)

O kaip del Artdeco priemones, skaiciau kad i sudeti ieina ricina  g.gif

Artdeco antakiu ir blakstienu zele super! thumbup.gif As ja ir antakius fiksuoju, laiko puikiai ir blakstienas pateplioju vietoj permatomo tuso arba kaip tuso pagrinda rolleyes.gif I jo sudeti ieina ricina, tai vienas trukumelis - man tepliojant antakius labai greit jie auga doh.gif lotuliukas.gif rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Dovkyte, graziausia su Loreal'iu thumbup.gif as taip pat siandien norejau nusipirkti Loreal tusa Volume Shocking, bet negavau verysad.gif iki siol naudojau Loreal Voluminous x 4 ir buvau labai patenkinta, bet pirkdavau ji is uzsienio, o kai nusipirkau Lietuvoje, tai labai nusivyliau doh.gif taaaip sulipina blakstienas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 17, 21:28)
ikeliu savo akis padazytas skirtingais tusais  smile.gif
1. Loreal Double Extension

Bet gi tikrai, kaip grazu wub.gif O kiek sitas tusas kainuoja? Lietuvoj pirktas? As kazkaip niekad is Loreal, Nivea neperku tusu, bet dabar kai pamaciau, kad grazu tai susidomejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 01 18, 20:49)
Bet gi tikrai, kaip grazu  wub.gif O kiek sitas tusas kainuoja? Lietuvoj pirktas? As kazkaip niekad is Loreal, Nivea neperku tusu, bet dabar kai pamaciau, kad grazu tai susidomejau  g.gif

aciu 4u.gif
taip pirktas Lietuvoj, cia dvipusis tusas, o kaina tai kazkur gal apie 35-40 lt as jau nebezinau nes cia pernai metu nuotrauka buvo smile.gif tusas tai padaro blakstienas kaip leles, nuotraukoj tai graziai atrodo, bet realybej tai atrode dar storesnes tos blakstienos, sia nuotrauka fotkinau kai su puske sumastem pasidaryt tokia juokinga fotosesija (ispanes vaidinom lotuliukas.gif ), tai va, man jau per ryskios tos blastienos buvo realybej blush2.gif megstu siek tiek naturalesni makiaza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 16, 11:25)
Bent kokiu atveju sekantis pirkinys bus Hypnose ir vsio.

Cia kaip ir man atsirado noras vel isigyt "Hypnose" po visu eksperimentu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 14, 11:50)
O vadinasi Faux Cils  doh.gif  biggrin.gif

Bet siaip daug tikrai geru atsiliepimu buvo apie si tusa g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2008 01 17, 17:27)
Aš irgi naudoju Mary Kay daug ką, tušą taip pat. Kokybė tenkina. Bet koks piktumas paėmė, kai pamačiau kainas šiame linke:
mary kay
Gal kas žino kaip parsisiūst būtų galima?

Na ten tikrai mazos kainos parodytos,bet nelabai pasitikiu tuo siuntimu schmoll.gif ,kad po to nebutu kaip is Amerikos su atsiustomis masinomis:nuotraukoj viena o kai parplaukdina kita.Gali buti kad dar reiks prie tu kainu susimoketu uz parsiuntima ir gausis tas pats kas lietuvoj. g.gif

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 17, 18:23)
Čia rašo, kad siunčia bet kur, tai ko jums dar trūksta? Pinigų sąskaitoj ir viskas  rolleyes.gif

Tikrai,tik stebek kad per daug nenuskaiciuotu biggrin.gif
Atsakyti
Bourjois Clubbing Mascara mano naujausias pirkinukas. Pirma diena prisizaidziau, pasukau sepeteli ir kad priterliojau... blush2.gif Bet dabar galiu drasiai sakyti, kad tai vienas is megstamiausiu mano naudotu tusu. Patinka ir tai, kad ilgai laikosi, nepalieka juodu ratilu aplink akis. Pasidaziau L'Oreal kazkuria diena, ilgiau nepziurejau i veidrodi, o paziurejus issigandau, visi paakiai pajuode buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 18, 23:55)
Cia kaip ir man atsirado noras vel isigyt "Hypnose" po visu eksperimentu  biggrin.gif

Na va smile.gif man tikrai jis labiausiai man patikęs.... smile.gif nors bandžiusi tikrai įvairių esu.... Dar tik noras kyla MAC ir Shisheido tušus išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 18, 09:36)
Artdeco antakiu ir blakstienu zele super! thumbup.gif As ja ir antakius fiksuoju, laiko puikiai ir blakstienas pateplioju vietoj permatomo tuso arba kaip tuso pagrinda rolleyes.gif I jo sudeti ieina ricina, tai vienas trukumelis - man tepliojant antakius labai greit jie auga doh.gif  lotuliukas.gif rekomenduoju 4u.gif

O blakstienos atrodo geriau, tusas lengviau dengiasi/ilgiau laikosi naudojant kaip tuso pagrinda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 17, 21:28)
ikeliu savo akis padazytas skirtingais tusais  smile.gif
1. Loreal Double Extension
user posted image
2. Isadora (pavadinimo tikslaus nebeatsimenu, bet buvo skirtas jautrioms akims)
user posted image
3. Chanel Inimitable
user posted image

Su Loreal gražiausia thumbup.gif Man būtent tas tušas yra No. 1 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Lumholdt: 19 sausio 2008 - 14:04
nusipirkau Lancome cills booster, ar kaip ten, na toks baltas - tušo pagrindas - esu LABAI patenkinta. tikrai geriau tušas dengia po jo, blakstienos išraiškingesnės ir žymiai mažiau sulimpa - rekomenduoju, jei kas domėsis mirksiukas.gif
Atsakyti