Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(InRed @ 2008 01 20, 01:33)
nusipirkau Lancome cills booster, ar kaip ten, na toks baltas - tušo pagrindas - esu LABAI patenkinta. tikrai geriau tušas dengia po jo, blakstienos išraiškingesnės ir žymiai mažiau sulimpa - rekomenduoju, jei kas domėsis mirksiukas.gif

O, tikrai domėsiuos biggrin.gif , kur ir kiek ? Aš susigundžiau ir paėmiau lancome -Fatale iš parfum express .Kaip tik tik dabar jis tik 69 lt. Nu kai atsukau ir pamačiau šepetėlį, apėmė t o o o k i a n e v i l t i s ...Pažiūrėjau -ant dėžutės nupiešta, kad reikia pirma padengti kažkokiu pagrindu, o po to tušu, manau apie tavo rekomenduojamą pagrindą ir kalba eina.

Žodžiu, pabandžiau dažytis-nėra jau taip blogai , kaip pasirodė, tik reikia išmokti kaip tą šepetėlį laikyti smile.gif O jei dar iš tikro pirma pagrindu padengti, tai gal ir visai žodžius teks atsiimti g.gif
Atsakyti
pirkau Londone, nes Kristianoj pasakė, kad nebeveža jų. turi tik Channel kokį tai. Kadangi daugelį tušų naudoju Lancome, tai apsidžiaugiau radus. tiksliai kiek kainavo nežinau, nes pirkau su kitą kosmetika blush2.gif Fatale tikrai reikia išmokt dažytis + kad truputuką padžiūtų- vos vos. man jis nenaujas dažė super duper. naujas irgi, tik kad žiauriia daug užsitepdavo. Visgi - tai ryškiausias iš mano bandytų tušų....O pagrindas, manau, tą efektą dar sustiprintų. man ypač patinka, kad nebelimpa po jo blakstienos - tokios kaip vėduoklytės. Ir, manrods, truputį ilgesnės ir riestesnės, nei be pagrindo. Kadangi neturiu antakius siekiančių natūralių blakstienų, - mano normalios - tai labai pajaučiau, kad su pagrindu tikrai geriau thumbup.gif
Atsakyti
Apie blakstienų tušo pagrindus tema jau yra
Atsakyti
man Chanel pagrindas nepatiko doh.gif O dabar turimas Lancome cils visai nieko, bet kad jis man kaip tik blakstienas sulipdo, jos tampa tokios kiestesnes, bet kad ispudingai atrodo po to - tai faktas blush2.gif
Atsakyti
as vakar nusipirkau Loreal Double Extension lotuliukas.gif Nezinau, ar turi prasidazyti, ar per daug tikejausi is sio tuso, bet blakstienos atrode kaip siuliukai lotuliukas.gif teks palaikyt atsargoje, gal po kurio laiko prades patikt 4u.gif
Atsakyti
Pries kuri laika gavau dovanu "naujaji" (na, jis, aisku, tikrai ne pries kelias dienas pasirode ax.gif ) YSL "Everlong Mascara". Man labai patinka. Pabaigusi pirksiu vel rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypop @ 2008 01 20, 19:48)
as vakar nusipirkau Loreal Double Extension lotuliukas.gif  Nezinau, ar turi prasidazyti, ar per daug tikejausi is sio tuso, bet blakstienos atrode kaip siuliukai lotuliukas.gif  teks palaikyt atsargoje, gal po kurio laiko prades patikt 4u.gif

nenurasyk jo iskart. palauk smile.gif
naujas jis tikrai toks. bet po kokiu 2 svteliu siuleliais jau nebedazys tikrai mirksiukas.gif
ne viena kart si tusha turejau. eksperimentu apturejau n + k. ir vel grisiu prie sio smile.gif visgi tokiu ryskiu man nei vienas tushas blakstienu nepadaro, kaip Double Extension.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 21, 00:44)
nenurasyk jo iskart. palauk  smile.gif
naujas jis tikrai toks. bet po kokiu 2 svteliu siuleliais jau nebedazys tikrai  mirksiukas.gif
ne viena kart si tusha turejau. eksperimentu apturejau n + k. ir vel grisiu prie sio  smile.gif visgi tokiu ryskiu man nei vienas tushas blakstienu nepadaro, kaip Double Extension.

aciu, mergyte, uz patarima 4u.gif pabandysiu ji po keleto svaiteliu lotuliukas.gif o dabar griztu prie savo Loreal Voluminous x 4 lotuliukas.gif
Atsakyti
Isbandziau vakar Mac lash zoom. Tusas visai patiko, manau labai patiktu tom, kurios megsta neapsunkintas, bet graziai atskirtas, siek tiek pailgintas ir patankintas blakstienas. Labai patogus sepetelis, kuris visur prieina. Man jis primine Chanel Inimitable. As pati labiau megstu sunkius tusus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 sausio 2008 - 14:52
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 21, 15:51)
Isbandziau vakar Mac lash zoom.  Tusas visai patiko, manau labai patiktu tom, kurios megsta neapsunkintas, bet graziai atskirtas, siek tiek pailgintas ir patankintas blakstienas. Labai patogus sepetelis, kuris visur prieina. Man jis primine Chanel Inimitable. As pati labiau megstu sunkius tusus  smile.gif
user posted image

manau sis tusas man patiktu, reiks kada nors isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 20, 23:44)
nenurasyk jo iskart. palauk  smile.gif
naujas jis tikrai toks. bet po kokiu 2 svteliu siuleliais jau nebedazys tikrai  mirksiukas.gif
ne viena kart si tusha turejau. eksperimentu apturejau n + k. ir vel grisiu prie sio  smile.gif visgi tokiu ryskiu man nei vienas tushas blakstienu nepadaro, kaip Double Extension.

Gundžiausi ir gundausi jį pabandyti, tai bus artimiausias mano pirkinys, gerai, kad paskaičiau, žinosiu, kad nevertinti iš karto ir nemesti lauk biggrin.gif
Atsakyti
uch bigsmile.gif pagaliau sian atkeliavo mano hypnouzius , tikiuosi nenuvils smile.gif
Atsakyti