Susikaupė juodi debesys ir smagiausių plepalų, atvirų išgyvenimų, meiles kupinuose namučiuose... Bet viskas ateina ir praeina. Vieni savo pyktį reiškia vienaip, kiti kitaip

Man visos merginos čia mielos

Nei su viena nebendravau gyvai, todėl negalėčiau apsiimti vertinti, kokios jūs. Laisvai gali būti, kad su kai kuriomis rasčiau bendrą kalbą gyvai, su kitomis sunkiau. Ir tai normalu.
Turiu susidariusi apie kai kurias nuomonę, bet ji ne geležinė. Apie Seltę neturėjau pvz. jokios nuomonės, dabar turiu kažkokią. Nesirengiu spręsti apie ją kaip apie žmogų. Bet labai gerai suprantu jos situaciją

Žodžiu, GV atvėrė man akis pasidomėti ja

ČIa kaip skandalas, kaip PR dalis
O GV

Manau, jai šiandien labai liūdna ir pikta. Jei čia būtų realybės šou, ji būtų ta, kuri reikštų garsiai savo nepasitenkinimus, ir surinktų greit visus minusus

Bet vistiek man ji patinka ragana šita

Atėjo, sukėlė skandalą, apsisuko ant kulno ir išėjo

GV, tikiuosi, atsiras vyras, kuris gerąja prasme pastatys tave į vietą
Abžoryte - tavimi labai žaviuosi

Manau, jog esi labai gera ir išmintinga. Ir tegul sako, kas ką nori - kad gerumas ne madoj, nuoširdumas atgyvenęs... Nesąmonė. Man neapsimestinis žmogaus gerumas didžiulė vertybė. Kartais jis erzina. Bet turbūt greičiau dėl to, kad parodo, jog tu toks nesi...
DG - nu pripažink, juk esi truputį fyfa, brangioji

Pati prisipažinai, kai spėjom viena kitos išvaizdas

Bet būti fyfa nėra labai didelis blogis
Suprantu, kad niekas mano nuomonės neklausė, bet čia laisva šalis

Šita tema faina, nes ji ne rožinė
Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 17, 00:30)
jam penki metukai...

oi cia kozna vakarA su juo anekdotai

nu zyzia paskutiniu metu broliuko arbA sesutes...geriau sesutes

sako-noriu kuo nors rupintis...sakau juk tu zinai kad vaikuciai gimsta is mamytes,o tam reikia kad mamyte turetu zmogu kuris ja myletu ir kuri ji myletu...o mazius-tai nieko-surasim

oi maniau kad isgriusiu
Maniškis kažkada užvedė tokią temą apie mamos draugus. Tai sakė, kad nėra čia vietos pas mus

Spintos nebūtų kur statyti. O esamoj ir taip vien mano rūbai. O jei kūdikis atsirastų - kur jo lopšį reiktų statyti?

O iš čia jis niekur nesikraustys - jo draugai čia
Nors vyras namuose jį tikrai džiugintų.

Kad ir šiandien su vinių kalėju - gražu žiūrėti, kaip bendravo