Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 16, 23:17)
... aš manau, kad tam ir esam moterys, kad galėtum "pasiseiliot" ir būti saldžios.. gyvenimas ir taip pilkas ir jei aš noriu pagirt žmogų, papasakot kaip jaučiuos, rašau viską, ką galvoju! o paskutiniu metu čia teigiamai priimamos praktiškai vien geros mintys. paliūdėt  galim visos. ir nematau jokio saldumo visame tame.
ačiū.

aš čia ne į temą biškelį daba biggrin.gif
Geras tavo parašas thumbup.gif
Galiu pasiskolint ir užsidėti skype į topicą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 00:23)
aš čia ne į temą biškelį daba biggrin.gif
Geras tavo parašas  thumbup.gif
Galiu pasiskolint ir užsidėti skype į topicą?  lotuliukas.gif

prašom lotuliukas.gif

chu, susinervinau ir aš kažko...
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 16, 23:24)
prašom  lotuliukas.gif

chu, susinervinau ir aš kažko...

Ačiū hi.gif
Nesinervuok, būna...

O man mėlynakis parašė ir pasisveikino su manimi pasakydamas mano pravardę swoon.gif
Bandau dabar išsiaiškinti kaip sužinojo doh.gif Ale gera pusė ta, kad vadinasi domisi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 00:28)
Ačiū hi.gif
Nesinervuok, būna...

O man mėlynakis parašė ir pasisveikino su manimi pasakydamas mano pravardę swoon.gif
Bandau dabar išsiaiškinti kaip sužinojo  doh.gif  Ale gera pusė ta, kad vadinasi domisi....  ax.gif

aš degtukas esu, taip pat ir teisybės ieškotoja..

oi, geras smile.gif
norėjau jau anksčiau pasakyt - nevyk Dievo į medį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 23:21)
neissigando  lotuliukas.gif
jo,diskusijos verda rolleyes.gif
Sellte-issilydiciau nuo tokiu zodeliu maziuko blush2.gif  wub.gif kiek jam?

jam penki metukai...smile.gif
oi cia kozna vakarA su juo anekdotai lotuliukas.gif nu zyzia paskutiniu metu broliuko arbA sesutes...geriau sesutes bigsmile.gif sako-noriu kuo nors rupintis...sakau juk tu zinai kad vaikuciai gimsta is mamytes,o tam reikia kad mamyte turetu zmogu kuris ja myletu ir kuri ji myletu...o mazius-tai nieko-surasim pioneer.gif oi maniau kad isgriusiu megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 16 gruodžio 2007 - 23:36
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 16, 23:30)
aš  degtukas esu, taip pat ir teisybės ieškotoja..

oi, geras smile.gif
norėjau jau anksčiau pasakyt - nevyk Dievo į medį  mirksiukas.gif

...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 16 gruodžio 2007 - 23:43
QUOTE(Sellte @ 2007 12 17, 00:30)
oi cia kozna vakar su juo anekdotai lotuliukas.gif nu zyzia paskutiniu metu broliuko arb sesutes...geriau sesutes bigsmile.gif sako-noriu kuo nors rupintis...sakau juk tu zinai kad vaikuciai giomsta is mamytes,o tam reikia kad mamyte turetu zmogu kuris ja myletu ir kuri ji myletu...o mazius-tai nieko-surasim pioneer.gif oi maniau kad isgriusiu megalol.gif

o jei - kaip smagu bigsmile.gif
va, teisybę sako, kad vieną atima, 10 kartų atlygina..nius, čia gal nelabai tinka, bet turi tokį nuostabų brangakmenį bigsmile.gif
tikiu, kad su juo susikursit nuostabiausias šventes, net neabejoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 00:32)
Nu gerai, nevysiu laugh.gif
Dar palauksiu mėnesiuką ir pažiūrėsiu kaip jam čia seksis  ax.gif
Na patinka jis man.. Tikrai smile.gif Labai netgi.. Bet juk pamenat kad praėjusią savaitę dar sakė, kad turi simpatijų.. Na tai ir bėgu aš nuo jo  doh.gif  O jis vejasi.. Ir dar tokiais keistais būdais..  doh.gif  Na bet pažiūrėsiu dar...  4u.gif

pati sakai, kad esam visi skirtingi. simpatijų gali turėt daug ir būt su jom pats kiečiausias, bet kai mergina tikrai patinka - sunkiau gaunas, nes stengies padaryt viską kuo geriau ir apsvarsčius, kad tik nesuklyst smile.gif čia brangiausio žmogaus žodžiai..
žinau, kad čia panašiai kaip teorinė medžiaga nuskambėjo, bet juk tiesos tame yra..ane? biggrin.gif
Atsakyti
Susikaupė juodi debesys ir smagiausių plepalų, atvirų išgyvenimų, meiles kupinuose namučiuose... Bet viskas ateina ir praeina. Vieni savo pyktį reiškia vienaip, kiti kitaip smile.gif Man visos merginos čia mielos smile.gif Nei su viena nebendravau gyvai, todėl negalėčiau apsiimti vertinti, kokios jūs. Laisvai gali būti, kad su kai kuriomis rasčiau bendrą kalbą gyvai, su kitomis sunkiau. Ir tai normalu.

Turiu susidariusi apie kai kurias nuomonę, bet ji ne geležinė. Apie Seltę neturėjau pvz. jokios nuomonės, dabar turiu kažkokią. Nesirengiu spręsti apie ją kaip apie žmogų. Bet labai gerai suprantu jos situaciją smile.gif Žodžiu, GV atvėrė man akis pasidomėti ja smile.gif ČIa kaip skandalas, kaip PR dalis tongue.gif

O GV g.gif Manau, jai šiandien labai liūdna ir pikta. Jei čia būtų realybės šou, ji būtų ta, kuri reikštų garsiai savo nepasitenkinimus, ir surinktų greit visus minusus tongue.gif Bet vistiek man ji patinka ragana šita lotuliukas.gif Atėjo, sukėlė skandalą, apsisuko ant kulno ir išėjo tongue.gif GV, tikiuosi, atsiras vyras, kuris gerąja prasme pastatys tave į vietą tongue.gif

Abžoryte - tavimi labai žaviuosi smile.gif Manau, jog esi labai gera ir išmintinga. Ir tegul sako, kas ką nori - kad gerumas ne madoj, nuoširdumas atgyvenęs... Nesąmonė. Man neapsimestinis žmogaus gerumas didžiulė vertybė. Kartais jis erzina. Bet turbūt greičiau dėl to, kad parodo, jog tu toks nesi...

DG - nu pripažink, juk esi truputį fyfa, brangioji ax.gif Pati prisipažinai, kai spėjom viena kitos išvaizdas tongue.gif Bet būti fyfa nėra labai didelis blogis lotuliukas.gif

Suprantu, kad niekas mano nuomonės neklausė, bet čia laisva šalis tongue.gif Šita tema faina, nes ji ne rožinė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 17, 00:30)
oi cia kozna vakarA su juo anekdotai lotuliukas.gif nu zyzia paskutiniu metu broliuko arbA sesutes...geriau sesutes bigsmile.gif sako-noriu kuo nors rupintis...sakau juk tu zinai kad vaikuciai gimsta is mamytes,o tam reikia kad mamyte turetu zmogu kuris ja myletu ir kuri ji myletu...o mazius-tai nieko-surasim pioneer.gif oi maniau kad isgriusiu megalol.gif

lotuliukas.gif
Maniškis kažkada užvedė tokią temą apie mamos draugus. Tai sakė, kad nėra čia vietos pas mus g.gif Spintos nebūtų kur statyti. O esamoj ir taip vien mano rūbai. O jei kūdikis atsirastų - kur jo lopšį reiktų statyti? biggrin.gif O iš čia jis niekur nesikraustys - jo draugai čia tongue.gif
Nors vyras namuose jį tikrai džiugintų. blush2.gif Kad ir šiandien su vinių kalėju - gražu žiūrėti, kaip bendravo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 16, 23:37)
bet turi tokį nuostabų brangakmenį  bigsmile.gif
tikiu, kad su juo susikursit nuostabiausias šventes, net neabejoju  4u.gif
Papildyta:

žinau, kad čia panašiai kaip teorinė medžiaga nuskambėjo, bet juk tiesos tame yra..ane? biggrin.gif

na as ir tikiuos...kazkaip man jau ir nuotaika pakilo:)
kas ten dainuoja tokiu isterisku balsu ir isteriskas muzikos ritmas-vsio budet haraso,vsio budet haraso lotuliukas.gif

Zinai Abzoryte,tu dabar atgamink smegenelese knyga-kodel vyrai myli kales..arba paimk ir dar ja perversk.. mirksiukas.gif ten labai daug minciu kaip nesielgti ir kaip elgtis tokioj kaip tavo situacijoj... smile.gif ir nepadaryk kaip as kad padariau su tuo "7pasimatymai" doh.gif JUk ir mes kiekviena turim simpatiju,ir mes nesedim ir neziurom tik i viena ouse..ir mes renkames... blush2.gif bet va jie isdryso apie tai pasakyti ir ka...ka as laimejau pasakydama-nemoku ir nenoriu moketi dalintis... doh.gif o reikejo buti "kale",reikejo vaidinti kad man jis giliai dzin...ir tada dar kazin kuris butu buves pasimatymas...o gal... blush2.gif o dabar cacki pacacki...sellte prisidurniavo eilini syki... fool.gif nejamkit pvz is manes schmoll.gif lotuliukas.gif o tas "7 PASIMATYMAS " per skype kalbina...irgi vos ne-vejasi begancia...arba tik draugiskumas.... g.gif

nu nezinau draugute,fainas tas tavo melynakis,tai tu neskubek...neskubek...bo jiems gal kaip ir viskas gyvenime taip ir mintys ilgiau deliojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 16 gruodžio 2007 - 23:55
Aš einu nusišauti šiandien mega_shok.gif
Man jau visko per daug nerealiai.

Mėlynakis pakvietė mane pasijungti Frype.lt į draugų ratą. Pasijungiu, o juo drauguose mūsų Dovyyylė. swoon.gif
Man šokas totalus jau mega_shok.gif
Atsakyti
Bjuti, šauniai susakei. smile.gif Norėjau ir aš kažką, bet susilaikiau, nes nei vienas mano mintyse suregstas postas nedavė gerų rezultatų. g.gif
Mažumėlę ramiau ant dūšios, ruošiuos po truputį miegot.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 00:51)
Aš einu nusišauti šiandien mega_shok.gif
Man jau visko per daug nerealiai.

Mėlynakis pakvietė mane pasijungti Frype.lt į draugų ratą. Pasijungiu, o juo drauguose mūsų Dovyyylė. swoon.gif
Man šokas totalus jau mega_shok.gif

atsiprašau, bet labai juokas paėmė lotuliukas.gif
Atsakyti