Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:53)
Jungčiausi jau lauk, kol nesulaukiau nepadoraus pasiūlymo susikišti ką nors kur nors, bet negaliu gi išeiti pačiam show įkarštyje  laugh.gif Ai, surizikuosiu  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 22:54)
Jergutėliau kokios mes jautrios laugh.gif

Po nelaimingos meilės ypatingai tokios būname. Man dabar lengva kalbėti, kai širdyje ledai ir niekas nerūpi. Aš su tavimi blevyzgoju vakarais ir man tai patinka. Nesuku galvos dėl nieko ir nesijautrinu, bet pamenu savo būseną vasarą ir suprantu ką išgyvena žmogus, kuriam tenka kasdien dar virti toje košėje su ex, jo nauja drauge, matyti kaip visa aplinka persikelia kitai į rankas ir pan. Vaikas, giminės, draugai. Tėvai kitur. Jautrus tuo metu negali nebūti. Tiesiog tu to neišgyvenai, todėl nemanau kad ir suprasi. Aš ir pati tik po šios vasaros suprantu tą žmogaus būseną.
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 23:54)
GV, ko dabar nori?

Nieko nenoriu. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 23:56)

Čia iš pagarbos mano žilam plaukui nieko nesiūlai, a? lotuliukas.gif

Abžoryte, GV, jūs abi tokios skirtingos, bet man abi mielos blush2.gif Netgi besipešančios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 22:54)
Jergutėliau kokios mes jautrios laugh.gif

Taip jautrios ir net nesiruosiu to nuslepti... blush2.gif O ka tu galvoji man giliai dzin... irnesakyk.gif Kaip sakant kiekvienas mes demesio reikalaujam savais budais...Nemanau GV kad tu esi bjauri...gal pms?ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:59)
Čia iš pagarbos mano žilam plaukui nieko nesiūlai, a?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ko čia ant tavęs pykti nematau tongue.gif Tu man juokinga laugh.gif
Plaukai.. pati sakei, kad jau šarmoja lotuliukas.gif
Atsakyti
As gal protingai patylesiu...nes pritariu Abzorytei, daugelis istiesu gal cia SM randa nusiraminima,nezinau situacijos nenoriu kistis...nes esu fifa ir dar galiu ka nors ne i tema pasakyt anot GV tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 17, 00:03)
Taip jautrios ir net nesiruosiu to nuslepti... blush2.gif O ka tu galvoji man giliai dzin... irnesakyk.gif Kaip sakant kiekvienas mes demesio reikalaujam savais budais...Nemanau GV kad tu esi bjauri...gal pms?ne? biggrin.gif

Man šiandien tiesiog truputį pikta.
Ok. Dėmesio nereikalausiu.
Ir ne tavo reikalas kokia aš esu.
Atsibodot iki gyvo kaulo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 22:57)
Aš ir pati tik po šios vasaros suprantu tą žmogaus būseną.

Drauge,butent tai tu ir pasakai ka as noreciau GV isrekti...bet kai tu pasakai -bent nesigauna seiliojimasis ar kaip ji ten sake... smile.gif Nesinervink drauge,tegul kalba kas ka nori... mirksiukas.gif
O man siandien maziukas grizes ant tos mano suvenyrines EGLUTES SAKO-KOOOKIA EGLUTE!!!!Sakau ar tikrai bus gerai,nes neradau tikros zalios...tai ka sau manot-gudruolio zodziai-tai aisku zuikuti,ko tu pergyveni lotuliukas.gif nu as jau pripratus prie jo tokiu bairiu ir zodziu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
... aš manau, kad tam ir esam moterys, kad galėtum "pasiseiliot" ir būti saldžios.. gyvenimas ir taip pilkas ir jei aš noriu pagirt žmogų, papasakot kaip jaučiuos, rašau viską, ką galvoju! o paskutiniu metu čia teigiamai priimamos praktiškai vien geros mintys. paliūdėt galim visos. ir nematau jokio saldumo visame tame.
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 23:10)
O man siandien maziukas grizes ant tos mano suvenyrines EGLUTES SAKO-KOOOKIA EGLUTE!!!!Sakau ar tikrai bus gerai,nes neradau tikros zalios...tai ka sau manot-gudruolio zodziai-tai aisku zuikuti,ko tu pergyveni lotuliukas.gif nu as jau pripratus prie jo tokiu bairiu ir zodziu blush2.gif  lotuliukas.gif

Jėga drinks_cheers.gif
Aga, man patiko tavo mažiukas, kai tada Palangoje sako, reikia mamai naujo draugo, kad nebūtų liūdna lotuliukas.gif Na gal ne tiksliai pacitavau, bet kažką panašaus jis ten suskėlė lotuliukas.gif O jis tikrai nepėsčias biggrin.gif Fainas bernas užaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 19:58)
Jei tikra draugė- neišsigąs tongue.gif

neissigando lotuliukas.gif
jo,diskusijos verda rolleyes.gif
Sellte-issilydiciau nuo tokiu zodeliu maziuko blush2.gif wub.gif kiek jam?
Atsakyti