Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Nu pridirbau... swoon.gif 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 16 gruodžio 2007 - 22:43
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 23:39)
Nu pridirbau... swoon.gif

Užtai kokie reitingai laugh.gif
Atsakyti
Aš manau kad šiandien abi mūsų ypatingosios raganos yra piktos ir ne pats geriausias metas joms dabar bendrauti 4u.gif Turėčiau ką pasakyti ir už vieną, ir už kitą - bet pasakysiu tai kitąkart.

Reikia mums jūsų abiejų, sveikų ir be mėlynių po akimis tongue.gif Abi nuomonės vertingos. Imkit balionų, nors labiau gal tiktų po bokso pirštines ir po kriaušę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 23:32)
Labas vakaras. Baisu čia šįvakar ir koją įkelti  unsure.gif
O aš šiandien gavau meduoliuką  ax.gif  rolleyes.gif Turbūt reiks įsigyt eglutės šaką, kad turėčiau kur pasikabinti. powerpuff, ačiū  4u.gif Labai skaniai kvepia  bigsmile.gif

Aha as vel pakartosiu leopoldo zodzius-vaikai..gyvenkime draugiskai ax.gif O del meduolio cia menkniekis... irnesakyk.gif Dziaugiuosi kad tau patiko smile.gif Beje, dave mama valgyt ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šekit po komplektėlį, vietoj balionų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 23:42)
Imkit balionų, nors labiau gal tiktų po bokso pirštines  ir po kriaušę wink.gif

Pasiūlyčiau tas bokso pirštines susitalpint į vieną vietą, bet iš visos pagarbos tau to nesiūlau. laugh.gif

Jokios taikos ir jokių draugysčių.
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 22:39)
Norėčiau meduolio  ax.gif  Valgomo  blush2.gif

Jis valgomas, tik man gaila jį valgyt tokį gražų bigsmile.gif

Sellte, net negalvok savęs kaltint tongue.gif Tu čia ne prie ko, ir gerai GV sako - užtat kokie reitingai lotuliukas.gif

Dabar kažkaip nejauku nes labai neįprasta, bet aš manau tai tik į gerą drinks_cheers.gif Juk negali būti visada saldu.
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:39)
Norėčiau meduolio  ax.gif  Valgomo  blush2.gif

Pazadejau visom SM fejom po meduoli tai taip ir bus biggrin.gif Jei susitiksim tai butinai gausi meduoli. Valgoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 22:39)
Nu pridirbau... swoon.gif

Nieko tu čia nepridirbai. Viskas čia OK. Praeina PMS, praeis GV ir šita stadija.

GV, mieloji, už draugus aš į atlapus visada kibau ir kibsiu, tad į teisybės ieškotojos rolę net nereikia man įsijausti šitoje vietoje. O jei būčiau visko žinovė, tai čia nesėdėčiau mirksiukas.gif
Mane tiesiog užparino kad tau šiandien blogai ir vietoje to, kad pavaryt ant savo aplinkos, ant senio ir ant tų kas tau nuotaiką įtakojo, pasirinkai visai niekuo dėtus žmones. Man čia visos fainos panos, visos skirtingos ir visos mes klystam ir nusitampom ir nusišnekam ir beleko pridarom. Visokių ir reikia.
Pati sakei, nesi niekada taip nieko mylėjusi dar. O kiti yra. Ir jiems yra sunku. Kartais vien SM būna išsigelbėjimas. O jei ateini čia ir net ir čia tave išvadina Keistoka, Keista ir pan. ir netgi pakartoja tai kelis kartus - tai gali netgi ir kompleksą žmogui įvaryti. Kalbu jau iš patirties, tikrai ne už Selltę. Todėl ir nebesusilaikiau kai pamačiau kad vėl kartoji tą patį absoliučiai neįsivaizduodama situacijos.
Atsakyti
Jungčiausi jau lauk, kol nesulaukiau nepadoraus pasiūlymo susikišti ką nors kur nors, bet negaliu gi išeiti pačiam show įkarštyje laugh.gif Ai, surizikuosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
tai gali netgi ir kompleksą žmogui įvaryti.

Jergutėliau kokios mes jautrios laugh.gif
Atsakyti
powerpuff, aha gavau valgyt smile.gif palikau laikrodį spintelėj, tai lėkiau atgal - ir jį radau clap.gif

GV, ko dabar nori?
Atsakyti