Nu pridirbau...
Aš manau kad šiandien abi mūsų ypatingosios raganos yra piktos ir ne pats geriausias metas joms dabar bendrauti
Turėčiau ką pasakyti ir už vieną, ir už kitą - bet pasakysiu tai kitąkart.
Reikia mums jūsų abiejų, sveikų ir be mėlynių po akimis
Abi nuomonės vertingos. Imkit balionų, nors labiau gal tiktų po bokso pirštines ir po kriaušę
Reikia mums jūsų abiejų, sveikų ir be mėlynių po akimis
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 23:32)
Labas vakaras. Baisu čia šįvakar ir koją įkelti
O aš šiandien gavau meduoliuką
Turbūt reiks įsigyt eglutės šaką, kad turėčiau kur pasikabinti. powerpuff, ačiū
Labai skaniai kvepia 
O aš šiandien gavau meduoliuką
Aha as vel pakartosiu leopoldo zodzius-vaikai..gyvenkime draugiskai
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 23:42)
Pasiūlyčiau tas bokso pirštines susitalpint į vieną vietą, bet iš visos pagarbos tau to nesiūlau.
Jokios taikos ir jokių draugysčių.
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 22:39)
Jis valgomas, tik man gaila jį valgyt tokį gražų
Sellte, net negalvok savęs kaltint
Dabar kažkaip nejauku nes labai neįprasta, bet aš manau tai tik į gerą
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:39)
Pazadejau visom SM fejom po meduoli tai taip ir bus
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 22:39)
Nieko tu čia nepridirbai. Viskas čia OK. Praeina PMS, praeis GV ir šita stadija.
GV, mieloji, už draugus aš į atlapus visada kibau ir kibsiu, tad į teisybės ieškotojos rolę net nereikia man įsijausti šitoje vietoje. O jei būčiau visko žinovė, tai čia nesėdėčiau
Mane tiesiog užparino kad tau šiandien blogai ir vietoje to, kad pavaryt ant savo aplinkos, ant senio ir ant tų kas tau nuotaiką įtakojo, pasirinkai visai niekuo dėtus žmones. Man čia visos fainos panos, visos skirtingos ir visos mes klystam ir nusitampom ir nusišnekam ir beleko pridarom. Visokių ir reikia.
Pati sakei, nesi niekada taip nieko mylėjusi dar. O kiti yra. Ir jiems yra sunku. Kartais vien SM būna išsigelbėjimas. O jei ateini čia ir net ir čia tave išvadina Keistoka, Keista ir pan. ir netgi pakartoja tai kelis kartus - tai gali netgi ir kompleksą žmogui įvaryti. Kalbu jau iš patirties, tikrai ne už Selltę. Todėl ir nebesusilaikiau kai pamačiau kad vėl kartoji tą patį absoliučiai neįsivaizduodama situacijos.
powerpuff, aha gavau valgyt
palikau laikrodį spintelėj, tai lėkiau atgal - ir jį radau 
GV, ko dabar nori?
GV, ko dabar nori?