Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Labas 4u.gif
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:17)
Nu tu pati geriau žinai, kas tau geriau smile.gif Labiausia tau linkiu dabar susirasti mielą širdžiai darbą su daug diedų kolegų tongue.gif
Aš galvodavau (turbūt ir toliau tebegalvoju), kad su darbu daug paprasčiau negu su vyrais. Darbo gali aktyviai ieškoti, rodyti iniciatyvą, stengtis ir visi tau plekšnos per petį ir sakys "Šaunuolė". Darbas neateis naktį prie tavo durų ir netrukdys miegoti. Darbo rezultatus gali įtakoti pati, o ne kažkokia širdis. Na nebūna tokių situacijų, kai darbo širdyje nėra tau vietos, ir jis gali būti tau tik draugas tongue.gif Darbas yra darbas ir viskas aišku  lotuliukas.gif Be to, kai mesi vieną darbą ir susirasi kitą, niekas tavęs nepasmerks. O ir laisvų darbų pasirinkimas didesnis. Vienintelis darbo minusas, kad su juo negali miegoti  blush2.gif  Bet už santykius su juo tau duoda pinigų  lotuliukas.gif

aš visą laiką taip galvojau thumbup.gif pritariu pritariu ir labai pritariu. Jėga pasakei thumbup.gif
užknisa, kad aš taip nemoku (pavydžiu tongue.gif )

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 23:26)
Ačiū. laugh.gif
Nuomonę jau esu senokai susidarius. O gal aš nenoriu jos pažinti.
Viskas- nieko nesakau.
Papildyta:
Sorry.. bet pasakysiu. Mane žudo tavo fifiškos savybės. Tikrai. Esi normali, kūda merga, o jaudiniesi dėl to maisto kaip šimtakilograminė teta tongue.gif

Davai apie mane ką nors ką cool.gif , aš tai čia visai nereikšminga ką?
Beja aš irgi vandenis, kaip abzoryte, taigi nuo kitos savaitės (atrodo taip Bjuti sakė) pradėsiu reikštis. Ruoškitės show go on bigsmile.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 17, 01:57)
O man tai baisu dėl visos šitos supermylimiausių temos. Nesijaučiu saugi. Per daug dūšios čia, per daug nepažįstamų žmonių ir per daug tokių, kurie gali pasirodyti pažįstami. turbūt reikia stabdyt arklius.
Tiesiog taip šiuo momentu jaučiuosi. Labanaktis.

Aš pastaruoju metu irgi taip galvoju.
Banderesą nukirtau BO, jūs ten irgi lankotės, o kas jei Jūs jį pažįstat, arba jis dar kurios nors ex? doh.gif
Sportuoju su Vakare, o jei ji mane mato ir visuomet galvoja, kad čia kažkokia fyfa ar pan. ir še susitinkam per meetą, o ji sako aš tavęs visą laiką nemėgau ar pan. doh.gif ir t.t.
jaučiu reik nešti šikną iš čia. vistiek manęs nieks čia nepasiges.

GV, šiandien tu bjauri kaip niekad, nors ir taip tu bjauri. bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 17 gruodžio 2007 - 01:24
ka darote???? 4u.gif
Papildyta:
labas populi, nieku nenesk jokios siknos, pasigesim taves

IKI MEETO JOKIU ISSISKIRSTYMU,JOKIU
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 02:22)
ka darote???? 4u.gif

Taisiau savo prieš tai buvusio posto klaidas doh.gif
Einu gult, nes esu kažko pikta ir brolis kompą atiminėja.

P.S.
Filmas Pražytingas rūkas visiška nesamonė. 4u.gif

Labanaktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 17 gruodžio 2007 - 01:26
LABANAKT...POWERPUFF 4u.gif
Papildyta:
ka Bjuti??? miargai paplepam
Papildyta:
Noriu elgute pasipuost...bet neturiu dar 4u.gif galvoju gal gyva reiks nusipirkt noriu kaledu tokia silta svente, noriu vyro, kad priglusciau salia, noriu kailiniu kad gerai atrodyciau, visgi visu SM nuomone esu fyfa, nu ka padarysi, toks gyvenimas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 16, 23:24)

IKI MEETO JOKIU ISSISKIRSTYMU,JOKIU

o tada darykit balsavima-kas skirstos kas ne lotuliukas.gif
nu paplepam.ka blogom mintim apkrest nu? cool.gif noriu mustis ziauriai.norejau issiliet ant mb brolio panos,ale neleido nieks doh.gif lotuliukas.gif nieko,ateis ir i mano kiema svente lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 17, 02:42)
o tada darykit balsavima-kas skirstos kas ne  lotuliukas.gif
nu paplepam.ka blogom mintim apkrest nu? cool.gif noriu mustis ziauriai.norejau issiliet ant mb brolio panos,ale neleido nieks doh.gif  lotuliukas.gif nieko,ateis ir i mano kiema svente lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jo? biggrin.gif

Tai ko cia dabar tokia supykus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 16, 23:44)
Tai ko cia dabar tokia supykus? bigsmile.gif

a man siaip depresucha-ypac kai jau menesi laiko miegu po max 4 val doh.gif tai ir gaunas taip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o buvai pas gydytoja?juk sakei problemu turi...nu as manau,kad nekokia nuotaika
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 16, 23:50)
o buvai pas gydytoja?juk sakei problemu turi...nu as manau,kad nekokia nuotaika

taigi prazioplinau laika-maniau ketvirtad,o treciad issitraukus lapuka pazet kelinta gavau soka blush2.gif doh.gif tai uzsiregistravau is naujo-per Kucias dabar smile.gif nieko,neprazusiu.tik sventes visai cia,o as nieko nenoriu-nei dovanu,nei svest rolleyes.gif ai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 17, 02:52)
taigi prazioplinau laika-maniau ketvirtad,o treciad issitraukus lapuka pazet kelinta gavau soka blush2.gif  doh.gif tai uzsiregistravau is naujo-per Kucias dabar smile.gif nieko,neprazusiu.tik sventes visai cia,o as nieko nenoriu-nei dovanu,nei svest rolleyes.gif ai doh.gif  biggrin.gif

Nu va, o as kaip tik noriu svenciu..... unsure.gif
Papildyta:
Abzoryte, su melynaki bendrauji??

Bjuti, kazkas sake ryt anksti i darba....tai ka darai?
Papildyta:
uuuuuuuuuuuuuuuu
Papildyta:
Nei vienos supermylymiausios...........reiks ir DG sokt i lova,,,,
Papildyta:
Labanakt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as filma isijungiau zet ir alucio atsidariau blush2.gif
labos visom jei jau pabegot biggrin.gif 4u.gif
ryt su mazium einam i Kaledini rengini,tikiuos jam patiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 00:48)
O GV  g.gif  Manau, jai šiandien labai liūdna ir pikta. Jei čia būtų realybės šou, ji būtų ta, kuri reikštų garsiai savo nepasitenkinimus, ir surinktų greit visus minusus tongue.gif Bet vistiek man ji patinka ragana šita  lotuliukas.gif  Atėjo, sukėlė skandalą, apsisuko ant kulno ir išėjo  tongue.gif  GV, tikiuosi, atsiras vyras, kuris gerąja prasme pastatys tave į vietą  tongue.gif

Klysti truputį. Pikta ir liūdna buvo iki vakaro. Man žiauriai patiko pasibarti. Ramu čia nuolat kaip vienuolių namuose. Sakai, prizo negaučiau- nu nafik jis man. Beto čia neturiu dėl ko stengtis.. Jokios naudos čia negaunu. Labai abejoju dėl to pastatymo į vietą- nepastatė iki šiol nepastatys ir toliau. Ir kur ta vieta?

Ir išvis nesuprantu ko čia suputojot už teisybę nesuvyniotą į blizgutį?

Geros dienos.
Atsakyti