QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 23:17)
Nu tu pati geriau žinai, kas tau geriau
Labiausia tau linkiu dabar susirasti mielą širdžiai darbą su daug diedų kolegų
Aš galvodavau (turbūt ir toliau tebegalvoju), kad su darbu daug paprasčiau negu su vyrais. Darbo gali aktyviai ieškoti, rodyti iniciatyvą, stengtis ir visi tau plekšnos per petį ir sakys "Šaunuolė". Darbas neateis naktį prie tavo durų ir netrukdys miegoti. Darbo rezultatus gali įtakoti pati, o ne kažkokia širdis. Na nebūna tokių situacijų, kai darbo širdyje nėra tau vietos, ir jis gali būti tau tik draugas
Darbas yra darbas ir viskas aišku
Be to, kai mesi vieną darbą ir susirasi kitą, niekas tavęs nepasmerks. O ir laisvų darbų pasirinkimas didesnis. Vienintelis darbo minusas, kad su juo negali miegoti
Bet už santykius su juo tau duoda pinigų 
Aš galvodavau (turbūt ir toliau tebegalvoju), kad su darbu daug paprasčiau negu su vyrais. Darbo gali aktyviai ieškoti, rodyti iniciatyvą, stengtis ir visi tau plekšnos per petį ir sakys "Šaunuolė". Darbas neateis naktį prie tavo durų ir netrukdys miegoti. Darbo rezultatus gali įtakoti pati, o ne kažkokia širdis. Na nebūna tokių situacijų, kai darbo širdyje nėra tau vietos, ir jis gali būti tau tik draugas
aš visą laiką taip galvojau
užknisa, kad aš taip nemoku (pavydžiu
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 23:26)
Ačiū. 
Nuomonę jau esu senokai susidarius. O gal aš nenoriu jos pažinti.
Viskas- nieko nesakau.
Papildyta:
Sorry.. bet pasakysiu. Mane žudo tavo fifiškos savybės. Tikrai. Esi normali, kūda merga, o jaudiniesi dėl to maisto kaip šimtakilograminė teta
Nuomonę jau esu senokai susidarius. O gal aš nenoriu jos pažinti.
Viskas- nieko nesakau.
Papildyta:
Sorry.. bet pasakysiu. Mane žudo tavo fifiškos savybės. Tikrai. Esi normali, kūda merga, o jaudiniesi dėl to maisto kaip šimtakilograminė teta
Davai apie mane ką nors ką
Beja aš irgi vandenis, kaip abzoryte, taigi nuo kitos savaitės (atrodo taip Bjuti sakė) pradėsiu reikštis. Ruoškitės show go on
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 17, 01:57)
O man tai baisu dėl visos šitos supermylimiausių temos. Nesijaučiu saugi. Per daug dūšios čia, per daug nepažįstamų žmonių ir per daug tokių, kurie gali pasirodyti pažįstami. turbūt reikia stabdyt arklius.
Tiesiog taip šiuo momentu jaučiuosi. Labanaktis.
Tiesiog taip šiuo momentu jaučiuosi. Labanaktis.
Aš pastaruoju metu irgi taip galvoju.
Banderesą nukirtau BO, jūs ten irgi lankotės, o kas jei Jūs jį pažįstat, arba jis dar kurios nors ex?
Sportuoju su Vakare, o jei ji mane mato ir visuomet galvoja, kad čia kažkokia fyfa ar pan. ir še susitinkam per meetą, o ji sako aš tavęs visą laiką nemėgau ar pan.
jaučiu reik nešti šikną iš čia. vistiek manęs nieks čia nepasiges.
GV, šiandien tu bjauri kaip niekad, nors ir taip tu bjauri.