Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Labas rytas biggrin.gif
Pramiegojau laugh.gif
Dovyyyle, nu va, o aš maniau jau papasakosi man visą tiesą apie Mėlynakį lotuliukas.gif

GV, how is your Monday? laugh.gif
pupuli, ko širsti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 13:12)
GV, how is your Monday? laugh.gif

Pirmadienis visai normalus. Aišku būna ir geresnių, bet nesiskundžiu.

p.s. Jau publika renkasi pratesimo laukia laugh.gif Bet iš burbuliuoti toliau nesiruošiu.
Atsiprašau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 12:16)
Pirmadienis visai normalus. Aišku būna ir geresnių, bet nesiskundžiu.

p.s. Jau publika renkasi pratesimo laukia laugh.gif Bet iš burbuliuoti toliau nesiruošiu.
Atsiprašau. tongue.gif

Aga, laukia drakės laugh.gif
Aš tai žinojau kad tau tai laikina laugh.gif Sorry, jei ką ne taip leptelėjau friends.gif

Nooooriu sniego laugh.gif Daug daug daug daug daug daug daaaaaaaug!!! assa.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 13:28)
Aga, laukia drakės laugh.gif
Aš tai žinojau kad tau tai laikina laugh.gif Sorry, jei ką ne taip leptelėjau friends.gif

Nooooriu sniego laugh.gif Daug daug daug daug daug daug daaaaaaaug!!! assa.gif

Šiaip pasidraskyt mielai norėčiau. Tik gal ne čia ir ne dabar biggrin.gif
Tas laikinumas slidus dalykas taip, kad nepuolam čia glėbesčiuotis tongue.gif
Viskas gerai.

Sniego nenoriu daug, nes neturiu dailių žieminių batų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:10)
Pfff... irnesakyk.gif Piktoji Populi laugh.gif Jaukas jama vien pagalvojus.  Jei gerą balsą turi bandyk laimę bažnyčios chore laugh.gif Jau girdžiu tave traukiant "Ave Marija" lotuliukas.gif

Balsą tai laaabai gerą turiu, bet, kad klausos nei lašo. lotuliukas.gif
kaip neidomiai nieks paipešioti nenori...
Tai ką grįžtam prie saldybių mirksiukas.gif
vakar su Banderesu kine buvau, kinas neidomus pasitaikė. Banderesas gėlių padovanojo atsiprašymui po penktadienio. labai gailėjosi biggrin.gif
Atsakyti
GV, bus sniego, atsiras ir batų irnesakyk.gif

populi, ale sakai neįsimyli dar vis Banderaso... Ech, o tokios gražios tavo emocijos po pirmo vakaro atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 13:41)
Balsą tai laaabai gerą turiu, bet, kad klausos nei lašo. lotuliukas.gif
kaip neidomiai nieks paipešioti nenori...

Tundra tu.. kur vakar buvai??? Atėjo ji po vidurnakčio kai padorios moterys jau miega. Būtum šiek tiek anksčiau.

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 13:47)
GV, bus sniego, atsiras ir batų irnesakyk.gif

Niekaip nesuprasiu šitų optimistinių svarstymų.
Atsakyti
Labas bigsmile.gif
O aš visą naktį vėmiau. Guliu apsikabinusi tuliką, ir bliaunu, bet aš tikrai ne nėščia... cray.gif biggrin.gif
Nes pasiguodžiau vakar Dolcei kaip man bloga, ji mane nėščia išvadino...
Va, blogą naktį turėjau.
Ir dar sukosi mintys, kaip aš laukiu rytojaus, kai bus tyla po audros ax.gif aš dabar tokia laiminga, kad rytojus!!! yahoo.gif
Ir manęs nebepykina, nors valgyt ir negaliu.
Ir dar man nereikia į darbą, dabar tris dienas rūpinsiuos savo išsekusiu organizmu! thumbup.gif

Kaip jūs vakar čia bobiškai pykotės thumbup.gif aš pavydžiu mokėjimo, nes pati nebemoku nei šaukti (išmuštravau save šiuo klausimu), nei aiškinti kaip man nepatinka kažkieno požiūris į gyvenimą, nei aiškinti, kad nieko tu nesupranti... Jei man kas nors nepatinka, aš tiesiog nusispjaunu ir nueinu. O jei labai labai nepatinka, galiu įspirti į užpakalį, tada nusispjauti ir nueiti lotuliukas.gif

O sakiau, kad šeštadienį buvau dideliam mieste? Turbūt ne, nepamenu kada čia išvis ką sakiau. Tai va, išlindau iš savo kaimo į didelį miestą ir kai pamačiau tas minias žmonių, šviesas, kamščius, triukšmą, tą akimirką taip užsimaniau atgal į Lieuvą ax.gif aš taip viso to pasiilgau blush2.gif
Atsakyti
Labas Fėjos - piktotosios ir gerosios tongue.gif

Aš galėčiau šiandien būti prie piktųjų. Nespėjau atbėgti į darbą, nusimesti palto, kai paskambino nelaimingas klientas, tas kuris siūlė teismus ir visokį kitokį gėrį. Jis mat nori taikos sutarties doh.gif Ir ne tik, kad susakė savo sąlygas (į jokią taiką tai nepanašu g.gif ) bet dar pradėjo varyti ant mūsų verslo, ant moterų apskritai "panelyte, kiek jums metų, kad įsivaizduojate galinti nesutikti su mano sąlygomis" gun_bandana.gif ir apskritai. Laikiausi iš paskutiniųjų nenurodžiusi jam teisingos krypties bash.gif

O šiaip. Rytas buvo sunkus, nes vakar iki dviejų žiūrėjau tokį rusišką serialą, a la "seksas ir miestas" Turiu nusipirkusi visus sezonus, visai kartais visai smagu pažiūrėti, toks light variantas tongue.gif

Naktį sapnavau GV, buvom kažkokioj skalbykloj - tipo, kaip per filmus rodo. Nuomojasi butą ir eina skalbtis į savitarnos skalbyklą.

Ai, dar sužinojau, kad vinių kalėjas naudojasi skype (tik aš dūra nesugalvojau jo paklausti skype vardo ax.gif ) tai bandžiau ieškoti pagal vardą, bet nesėkmingai. Kažkaip pagalvojau, kad bendraudama skype galėčiau daug atviriau apie viską kalbėti ir kažkokia forma kada nors užklausčiau, ar jis žino, kad buvo pirmoji mano meilė blush2.gif

Kalėdų visai nejaučiu šiemet. Galvoju, kad per anksti viskas prasideda, anksti pajauti kalėdų nuotaika, anksti ir perdegi.... Vot taip smile.gif
Atsakyti
Aš rimtai einu skalbtis į tokią skalbyklą laugh.gif Ypač visokių didelių daiktų biggrin.gif Prie raganiukės teatro yra tokia viečikė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 17, 14:03)

Ai, dar sužinojau, kad vinių kalėjas naudojasi skype (tik aš dūra nesugalvojau jo paklausti skype vardo  ax.gif ) tai bandžiau ieškoti pagal vardą, bet nesėkmingai. Kažkaip pagalvojau, kad bendraudama skype galėčiau daug atviriau apie viską kalbėti ir kažkokia forma kada nors užklausčiau, ar jis žino, kad buvo pirmoji mano meilė  blush2.gif 

Kalėdų visai nejaučiu šiemet. Galvoju, kad per anksti viskas prasideda, anksti pajauti kalėdų nuotaika, anksti ir perdegi.... Vot taip smile.gif

O čia jau kažką praleidau blink.gif jis buvo tavo pirmoji meilė????????

O Kalėdų nelaukiu ir aš. Turėjau įsikelti į naują butą iki jų, tai galvojau, kad pirmas mano pirkinys bus kalėdų eglutė.. o gavosi taip, kad nežinia ar iki naujų metų suspėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 13:47)
populi, ale sakai neįsimyli dar vis Banderaso... Ech, o tokios gražios tavo emocijos po pirmo vakaro atrodė  ax.gif

tai, kad velnias jis skorpionas doh.gif , nelabai mes susišnekam.
Jis tyli aš kalbu. Aš bajeruoju, o jis žiuri veršiuko akimis biggrin.gif O pasirodė pirmą vakarą toks priebajerio, toks playbojus, o tapo tokiu angelu unsure.gif
Atsakyti