Labas Fėjos - piktotosios ir gerosios
Aš galėčiau šiandien būti prie piktųjų. Nespėjau atbėgti į darbą, nusimesti palto, kai paskambino nelaimingas klientas, tas kuris siūlė teismus ir visokį kitokį gėrį. Jis mat nori taikos sutarties

Ir ne tik, kad susakė savo sąlygas (į jokią taiką tai nepanašu

) bet dar pradėjo varyti ant mūsų verslo, ant moterų apskritai "panelyte, kiek jums metų, kad įsivaizduojate galinti nesutikti su mano sąlygomis"

ir apskritai. Laikiausi iš paskutiniųjų nenurodžiusi jam teisingos krypties
O šiaip. Rytas buvo sunkus, nes vakar iki dviejų žiūrėjau tokį rusišką serialą, a la "seksas ir miestas" Turiu nusipirkusi visus sezonus, visai kartais visai smagu pažiūrėti, toks light variantas
Naktį sapnavau GV, buvom kažkokioj skalbykloj - tipo, kaip per filmus rodo. Nuomojasi butą ir eina skalbtis į savitarnos skalbyklą.
Ai, dar sužinojau, kad vinių kalėjas naudojasi skype (tik aš dūra nesugalvojau jo paklausti skype vardo

) tai bandžiau ieškoti pagal vardą, bet nesėkmingai. Kažkaip pagalvojau, kad bendraudama skype galėčiau daug atviriau apie viską kalbėti ir kažkokia forma kada nors užklausčiau, ar jis žino, kad buvo pirmoji mano meilė
Kalėdų visai nejaučiu šiemet. Galvoju, kad per anksti viskas prasideda, anksti pajauti kalėdų nuotaika, anksti ir perdegi.... Vot taip