Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Labas rytas,

Visų romanų neperskaičiau, bet supratau, kad čia tikros hormonų audros siaučia. Ale net smagu paskaityti kaip miargos moka pavaryti viena ant kitos biggrin.gif fėjiškumo ir supermylimiausių bruožų nerasta tokiais atvejais biggrin.gif

Abžoryte, būk rami. Frype.lt nesu pasijungusi. siuntinėjo man draugai tuos kvietimus, tačiau taip ir neprisiruošiau.. tai kad, matyt, Mėlynaakio nepažįstu.
Bet susinervinau. Juk aš esu vienintelė ir nepakartojama, iš kur dar gali būti į mane panašių? g.gif g.gif

Visoms geros dienos. Pikčiurnoms taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 09:57)
Ale net smagu paskaityti kaip miargos moka pavaryti viena ant kitos  biggrin.gif 

Niekaip nesuprantu kur tą "varymą" matot? blink.gif Žiūrau žiūrau ir niekaip nedažiūrau tongue.gif
Atsakyti
hey, paničkos 4u.gif kaip čia jūs begyvuojat biggrin.gif

va, kavytės iš ryto prašom mirksiukas.gif
user posted image
o mane statybininkas savaitgalį visur kartu vežiojosi, tai apžiūrėjau valdas biggrin.gif
kiek, kur žemės turi, kur namą statys lotuliukas.gif
sako, man ūpo nėra kažką daryti... man reikia mūzos.... rolleyes.gif
gal tu būsi mano mūza blink.gif
vo jei... galvoju..... blush2.gif kaži, būti ar nebūti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo advoco: 17 gruodžio 2007 - 09:41
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 10:32)
Niekaip nesuprantu kur tą "varymą" matot? blink.gif Žiūrau žiūrau ir niekaip nedažiūrau tongue.gif

Teisybė neįvyniota į blizgutį tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 17, 10:39)
hey, paničkos  4u.gif  kaip čia jūs begyvuojat  biggrin.gif

va, kavytės iš ryto prašom  mirksiukas.gif
user posted image
o mane statybininkas savaitgalį visur kartu vežiojosi, tai apžiūrėjau valdas  biggrin.gif
kiek, kur žemės turi, kur namą statys  lotuliukas.gif
sako, man ūpo nėra kažką daryti... man reikia mūzos....  rolleyes.gif
gal tu būsi mano mūza  blink.gif 
vo jei... galvoju.....  blush2.gif  kaži, būti ar nebūti  g.gif  lotuliukas.gif

Ačiū už kavytę. kaip tik pasidariau bigsmile.gif
o mane įkvėptų vien mintis, kad galiu būti kieno nors mūza biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 17, 11:46)
o mane įkvėptų vien mintis, kad galiu būti kieno nors mūza  biggrin.gif  biggrin.gif

hmm.. g.gif sakai... rolleyes.gif niu, aš dar pagalvosiu..... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės.
Tyla čia kažkokia unsure.gif
O pas mane audros.
Pykstu ant visų, ant mokslu ant darbo, ant savęs labiausiai, kad nesimokau, kad pramiegu, kad neįsimyliu Bandereso. Žiauriai pykstu ant jūsų raganos, kad atvėriau šitoj temoj širdį o Jūs pasirodėt tokios kaip ir visi, rade minute klaiko ėmėt ir prispjaudėt man į dušią. na ką darysi toks gyvenimas....
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 02:40)
Noriu elgute pasipuost...bet neturiu dar 4u.gif  galvoju gal gyva reiks nusipirkt noriu kaledu tokia silta svente, noriu vyro, kad priglusciau salia, noriu kailiniu kad gerai atrodyciau, visgi visu SM nuomone esu fyfa, nu ka padarysi, toks gyvenimas biggrin.gif

Noriu ir noriu, noriu to, noriu ano... o žinai, kad vaikai afrikoje badauja? blink.gif
Juokauju, bet tikrai esi fyfa ir aš tau to taip žiauriai pavydžiu. Po vieno sugėrimo su drauge ryte gulim lovoj ir kalbam apie tai kaip pavydim fyfom jos visad gražios, gerai apsirengusios, nagai lakuoti, plaukai sutvarkyti, o mes paprastosios ką - amžinai laiko nėra, pinigų nėra doh.gif plaukai nestovi, nagai nulūžo ir t.t. o iš tikro, kodėl taip? Todėl, kad tingim nesistengiam ir savęs nemylim. Aš pavydžiu fyfom galėjimo save mylėti 4u.gif
Noriu būti fyfa, noriu save mylėti, prižiurėti ir buti graži. Noriu rasti laiko lakuotis nagus ir daryti pedikiūrus doh.gif noriu rasti laiko nueiti į kirpyklą, noriu negailėti pinigų sau ką nors nusipirkti, noriu....visko...

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 10:32)

Kas vienoms varymas, kitoms labai švelnus bajeris smile.gif kiekvienam savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 17 gruodžio 2007 - 11:34
O aš šeštadienį pirmą kartą kirpčiukus nusikirpau...... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 12:33)
Žiauriai pykstu ant jūsų raganos, kad atvėriau šitoj temoj širdį o Jūs pasirodėt tokios kaip ir visi, rade minute klaiko ėmėt ir prispjaudėt man į dušią. na ką darysi toks gyvenimas....

Kas čia tau kur prispjaudė? blink.gif
Visai nusišnekėjai...
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 12:55)
Kas čia tau kur prispjaudė? blink.gif
Visai nusišnekėjai...

Ką noriu tą ir šneku
kai man bloga nuotaika tai šneku ką noriu, kai noriu pasibėdnelinti tai ir darau ir ką nepatinka? nori saldybių?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 13:00)
Ką noriu tą ir šneku
kai man bloga nuotaika tai šneku ką noriu, kai noriu pasibėdnelinti tai ir darau ir ką nepatinka? nori saldybių?

Bandai pykti. Tau neišeina- taip, kad raminkis ir sėdėk tyliai laugh.gif Saldybių siūlai? Ačiū, nenoriu- nesveika dantims tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 13:04)
Bandai pykti. Tau neišeina- taip, kad raminkis ir sėdėk tyliai laugh.gif Saldybių siūlai? Ačiū, nenoriu- nesveika dantims tongue.gif

Man neišeina blink.gif pykti? Žiurėk ką kalbi, savo dabe turiu pravare pyktoji, tai va... Išgirstum, kaip aš rėkiu, kai užparina triniti.gif

o dantis tai saugok... pravers dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 17 gruodžio 2007 - 12:07
QUOTE(populi @ 2007 12 17, 13:06)
Man neišeina  blink.gif pykti? Žiurėk ką kalbi, savo dabe turiu pravare pyktoji, tai va... Išgirstum, kaip aš rėkiu, kai užparina  triniti.gif

Pfff... irnesakyk.gif Piktoji Populi laugh.gif Jaukas jama vien pagalvojus. Jei gerą balsą turi bandyk laimę bažnyčios chore laugh.gif Jau girdžiu tave traukiant "Ave Marija" lotuliukas.gif
Atsakyti