Labas rytas mergaitės.
Tyla čia kažkokia
O pas mane audros.
Pykstu ant visų, ant mokslu ant darbo, ant savęs labiausiai, kad nesimokau, kad pramiegu, kad neįsimyliu Bandereso. Žiauriai pykstu ant jūsų raganos, kad atvėriau šitoj temoj širdį o Jūs pasirodėt tokios kaip ir visi, rade minute klaiko ėmėt ir prispjaudėt man į dušią. na ką darysi toks gyvenimas....
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 02:40)
Noriu elgute pasipuost...bet neturiu dar

galvoju gal gyva reiks nusipirkt noriu kaledu tokia silta svente, noriu vyro, kad priglusciau salia, noriu kailiniu kad gerai atrodyciau, visgi visu SM nuomone esu fyfa, nu ka padarysi, toks gyvenimas
Noriu ir noriu, noriu to, noriu ano... o žinai, kad vaikai afrikoje badauja?
Juokauju, bet tikrai esi fyfa ir aš tau to taip žiauriai pavydžiu. Po vieno sugėrimo su drauge ryte gulim lovoj ir kalbam apie tai kaip pavydim fyfom jos visad gražios, gerai apsirengusios, nagai lakuoti, plaukai sutvarkyti, o mes paprastosios ką - amžinai laiko nėra, pinigų nėra

plaukai nestovi, nagai nulūžo ir t.t. o iš tikro, kodėl taip? Todėl, kad tingim nesistengiam ir savęs nemylim. Aš pavydžiu fyfom galėjimo save mylėti
Noriu būti fyfa, noriu save mylėti, prižiurėti ir buti graži. Noriu rasti laiko lakuotis nagus ir daryti pedikiūrus

noriu rasti laiko nueiti į kirpyklą, noriu negailėti pinigų sau ką nors nusipirkti, noriu....visko...
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 17, 10:32)
Niekaip nesuprantu kur tą "varymą" matot?

Žiūrau žiūrau ir niekaip nedažiūrau
Kas vienoms varymas, kitoms labai švelnus bajeris

kiekvienam savo.