Labas rytas, Fėjos

Vakar atsiguliau anskti, tai kažkaip sunkiai pavyko užmigti. O kai nesimiega, labai daug galvojasi

Tai va, neslėpsiu, vakarykštė GV pastaba apie mano amžių (nors ir su smailikais), pasirodė gan pikta ir kažkaip nuteikė nemaloniai. Gal tikrai aš per sena čia krykštauti apie meiles, diedus, kas ką pasakė, ką pagalvojau, kokią ašarą išliejau

Gal jaunos merginos tegul turi iliuziją, kad sulaukusios trisdešimties visos būna susitvarkiusios gyvenimą arba bent jau žino, kaip tą padaryti

O aš čia lendu ne tik, kad su savo problemomis, bet ir su giliais pamokymais, pamąstymais, istorijomis. Dar sulauksiu vieną dieną kreipinio "jūs"
Va tokios mintys lindo man į galvą vakar naktį...
Ai, bet atsikėliau rytą, pasipuošiau beveik kaip fyfa

ir pamaniau "nifiga". Kur norėsiu ten ir būsiu. Laisva šalis čia ir laisvas forumas

Tegul žino jaunos merginos, kad kartais būna ir taip

Kad netgi moteriškės virš trisdešimt būna vienos, taip pat kartais verkia dėl diedų, svarsto, kur juos rasti, ir svajoja apie meilę. Pamaniau, kad kol man čia įdomu, tol būsiu. Kai nebebus įdomu - nebebūsiu
Vakar vaikui papasakojau apie teminį vakarėlį. Paklausiau kuo man būti? Pirmas pasiūlymas buvo Riaubiškytė

Sakau, bet aš tokios krūtinės neturiu

Nieko, dirbtinę užsidėsi

Beje, antras pasiulymas buvo Zvonkė
Geros dienos, SuperMylimiausios

Neleiskite, kad kas nors ją sugadintų jums