Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Labas rytas, nuostabi diena biggrin.gif
vakar rašiau kursinį, bet baigti nespėjau, miegojau kelias valandas, bet įtartinai gerai jaučiuosi 4u.gif
Banderesas iš pačio ryto atvežė saldainių dėžę bigsmile.gif Visai fainas tas mano Banderesas mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 18, 10:07)
Labas rytas smile.gif

kaip šįryt jaučiamės? smile.gif

aš laukiu, kada baigsis ši savaitė, oi, kaip laukiu..

atrodo, vakar mačiau, Abžorytę, jei neklystu  lotuliukas.gif

nu geras biggrin.gif
kuuuuur???? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 18, 10:14)
Visai fainas tas mano Banderesas  mirksiukas.gif ...

Nu va, nėr taip ir blogai pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, advoco aciu uz kava, dabar gal man vaisinti?? bigsmile.gif
AusraM, nu nepasikuklnik tarp tu 400 zmoniu, vyru panasiai 200 blink.gif blink.gif gal reikia prasyt kad Abzoryte paskolintu tau musu fotoalbuma, kur i londona pasiemusi buvo?smile.gif)pritaikytum kiekvienai?smile.gif) bigsmile.gif
O siaip as irgi atsumiau ir atmusiau, visus vyrus, nejaugi taip isreiskiama depresija priesventine?baisu...

Siandien mano darbe vaikiuku kaledos...

Geros dienos merginos!!!!!
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 18, 11:14)
Labas rytas, nuostabi diena  biggrin.gif
vakar rašiau kursinį, bet baigti nespėjau, miegojau kelias valandas, bet įtartinai gerai jaučiuosi  4u.gif
Banderesas iš pačio ryto atvežė saldainių dėžę  bigsmile.gif  Visai fainas tas mano Banderesas  mirksiukas.gif ...

Saunuoleeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kokia tema rasai kursini???
Atsakyti
Labas rytas, Fėjos smile.gif

Vakar atsiguliau anskti, tai kažkaip sunkiai pavyko užmigti. O kai nesimiega, labai daug galvojasi smile.gif Tai va, neslėpsiu, vakarykštė GV pastaba apie mano amžių (nors ir su smailikais), pasirodė gan pikta ir kažkaip nuteikė nemaloniai. Gal tikrai aš per sena čia krykštauti apie meiles, diedus, kas ką pasakė, ką pagalvojau, kokią ašarą išliejau g.gif Gal jaunos merginos tegul turi iliuziją, kad sulaukusios trisdešimties visos būna susitvarkiusios gyvenimą arba bent jau žino, kaip tą padaryti g.gif O aš čia lendu ne tik, kad su savo problemomis, bet ir su giliais pamokymais, pamąstymais, istorijomis. Dar sulauksiu vieną dieną kreipinio "jūs" unsure.gif
Va tokios mintys lindo man į galvą vakar naktį...

Ai, bet atsikėliau rytą, pasipuošiau beveik kaip fyfa brunette.gif ir pamaniau "nifiga". Kur norėsiu ten ir būsiu. Laisva šalis čia ir laisvas forumas liezuvis.gif Tegul žino jaunos merginos, kad kartais būna ir taip tongue.gif Kad netgi moteriškės virš trisdešimt būna vienos, taip pat kartais verkia dėl diedų, svarsto, kur juos rasti, ir svajoja apie meilę. Pamaniau, kad kol man čia įdomu, tol būsiu. Kai nebebus įdomu - nebebūsiu irnesakyk.gif

Vakar vaikui papasakojau apie teminį vakarėlį. Paklausiau kuo man būti? Pirmas pasiūlymas buvo Riaubiškytė tongue.gif Sakau, bet aš tokios krūtinės neturiu rolleyes.gif Nieko, dirbtinę užsidėsi lotuliukas.gif Beje, antras pasiulymas buvo Zvonkė lotuliukas.gif

Geros dienos, SuperMylimiausios smile.gif Neleiskite, kad kas nors ją sugadintų jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 11:02)
O kai nesimiega, labai daug galvojasi smile.gif

Neleiskite, kad kas nors ją sugadintų jums wink.gif

Sveika biggrin.gif
Visų pirma, tai mažiau galvoti reikia laugh.gif
Juokauju aišku biggrin.gif Visų pirma, tai mažiau reikia imti tiesiog į dūšią... Nors kartais vistiek žmonėms pavyksta įgelti... smile.gif Ale kaip į tai pažiūrėsi smile.gif
Todėl siūlau nepasiduoti provokacijoms ir nebegrįžti prie tų vakarykščių, užvakarykščių čiūdų apskritai irnesakyk.gif

O kas liečia tavo amžių, aš jau esu sakiusi, mano sesė 37 metų, tarp mūsų 10 metų skirtumas ir guldau galvą, kad niekas to net nepasakytų. O iš bendravimo apskritai nesijaučia, prisižvengiam su ja nerealiai thumbup.gif Mėlynakis kai pamatė mano sesės nuotraukas, stalčius atsidarė, kai sužinojo, kad tarp mūsų 10 metų skirtumas. Taigi patikėk tu manimi, niekas čia galvos nesuka kiek tau metų ir jei kas nors apie tai pamąsto, tai tik tu pati smile.gif
Taigi baigiam tas kalbas apie tą nelemtą amžių! Labai norėčiau su tavimi išgerti vyno ir paplepėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

turiu pripazinti kad man po to vakaro nelabai norisi isvis rasyti. Priverte susimastyt apie daug ka.

Bjuti, prisidedu prie Abzorytes minciu apie amziu ir visa kita. Nemanau kad kazkokio amziaus sulauke zmones turi kazkaip ypatingai elgtis. Nemanau kad zmones taip keiciasi. Kol nesi kazkokio amziaus - galvoji vienaip, o kai sulauki, jauti kad niekas tavyje nepasikeite, tu vis dar tas pats smile.gif Zaviuosi tavimi, daugybe kartu parasai butent tai ka as turiu galvoje, tik nespeju i mintis sudeliot.

Abzoryte, buk toliau tokia kokia esi 4u.gif

CrazySun, kaip gyveni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 11:40)
nu geras biggrin.gif
kuuuuur????  bigsmile.gif

Pramonės maximoje klaidžiojai ar ne? lotuliukas.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 12:02)
Labas rytas, Fėjos smile.gif

Vakar atsiguliau anskti, tai kažkaip sunkiai pavyko užmigti. O kai nesimiega, labai daug galvojasi  Tai va, neslėpsiu, vakarykštė GV pastaba apie mano amžių (nors ir su smailikais), pasirodė gan pikta ir kažkaip nuteikė nemaloniai. Gal tikrai aš per sena čia krykštauti apie meiles, diedus, kas ką pasakė, ką pagalvojau, kokią ašarą išliejau  Gal jaunos merginos tegul turi iliuziją, kad sulaukusios trisdešimties visos būna susitvarkiusios gyvenimą arba bent jau žino, kaip tą padaryti   O aš čia lendu ne tik, kad su savo problemomis, bet ir su giliais pamokymais, pamąstymais, istorijomis. Dar sulauksiu vieną dieną kreipinio "jūs" 
Va tokios mintys lindo man į galvą vakar naktį...

Sveika smile.gif

jau ne vienąkart norėjau pasakyti, kad labai baltai pavydžiu Jums su Abžoryte tokio..kaip čia išsireiškus..ramumo..mokėjimo išsilaikyt ir taktiškai į viską reaguot.. 4u.gif
esu pati degtukas, pati reiškiu nuomones kur reikia ir kur nereikia..nu,bet viskas turi savo ribas..
žinai, nuo pat pradžių Tu man labai panaši į mano vieną klientę - tokia rami, šilta moteris wub.gif nemoku pasakyt, bet visad labai įdėmiai skaitau Tavo postus, nes patirtis, kuria dalinies, manau, gali labai praversti smile.gif

P.S. ir čia joks gyrimas ar liaupsinimas schmoll.gif 4u.gif

vis tiek Jūs fainos, kas ir saldžios, kad ir fyfos, kad ir piktos...bet gal nesikandžiojam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 12:33)
CrazySun, kaip gyveni?  4u.gif

4u.gif

aš..oi, vos gyva doh.gif
vakar iš paskaitų tik apie pusę 10 paleido doh.gif šiandien vėl esu gyvas lavonas lotuliukas.gif
bet einu popiet į kirpyklą thumbup.gif linkėkit,kad graži išeičiau bigsmile.gif biggrin.gif

Kaip Tu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 18 gruodžio 2007 - 11:46
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 18, 11:40)
Kaip Tu?  bigsmile.gif

Tai uzimta kad net ner kada daug galvoti, ar ne? smile.gif
As irgi kazkaip, gyvenu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 12:47)
Tai uzimta kad net ner kada daug galvoti, ar ne? smile.gif
As irgi kazkaip, gyvenu ir tiek smile.gif

patikėk, jau net mintys, kurių reiktų, neateina į galvą lotuliukas.gif
laaaaaukiu savaitgaliooooooooooooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 11:33)
Abzoryte, buk toliau tokia kokia esi 4u.gif

Ačiū 4u.gif Stengiuosi būti savimi, klysti, mokytis, parklupti, atsistoti, pasiguosti, padėti, pabumbėti, pasidžiaugti, aprėkti, palaikyti.. bet svarbiausia stengiuosi viską ką patiriu vertinti kaip pamoką 4u.gif
O jei bus pikta, nueisiu pašaudyt į nervų temelę, bet tikrai ne ant jūsų laugh.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 18, 11:33)
Pramonės maximoje klaidžiojai ar ne?  lotuliukas.gif

Aga, klaidžiojau tiesiogine ta žodžio prasme laugh.gif
Įtariu kokį pusvalandį rinkausi vonios putas ir dušo želė doh.gif Jaučiausi kaip apsiuosčiusi lotuliukas.gif Turbūt ne veltui paskui ant mentų užsiroviau ir viršyjau greitį 23 kilometrais doh.gif Ale labai tingėjau su jais būti maloni, tai sakau tokiu šaltu tonu: turiu piniginėje 60 Lt, jei tinka tai tinka, jei netinka rašykit. Dar bandė derėtis, kad mažai siūlau, tai sakau, klausykit, daugiau neturiu, ir jum gerai ir man gerai, pasiimat pinigus ir patenkinti atsisveikinam. Suėjo laugh.gif

O aš tavęs nemačiau mastau.gif
Atsakyti
Gal kas norit pietu kartu?
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:50)

Kyšininkė tongue.gif
Atsakyti