QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:10)
Labai norėčiau su tavimi išgerti vyno ir paplepėti
Tai ir isgersim

Atstumas ne kliūtis tokiems norams
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:50)
O jei bus pikta, nueisiu pašaudyt į nervų temelę, bet tikrai ne ant jūsų
Gal gali įmesti nuorodą - aš kažkada bandžiau ieškoti, bet neradau. O būna dienų lyg tyčia
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:50)
Aga, klaidžiojau tiesiogine ta žodžio prasme

Įtariu kokį pusvalandį rinkausi vonios putas ir dušo želė

Jaučiausi kaip apsiuosčiusi

Turbūt ne veltui paskui ant mentų užsiroviau ir viršyjau greitį 23 kilometrais Ale labai tingėjau su jais būti maloni, tai sakau tokiu šaltu tonu: turiu piniginėje 60 Lt, jei tinka tai tinka, jei netinka rašykit. Dar bandė derėtis, kad mažai siūlau, tai sakau, klausykit, daugiau neturiu, ir jum gerai ir man gerai, pasiimat pinigus ir patenkinti atsisveikinam. Suėjo
Oj, prajuokino situacija su mentais

Aš vieną kartą esu išsisuku nuo jų, papasakojusi graudžią istoriją, kad susipykau su draugu, ir išvažiavau į miestą prasiblaškyti, todėl ir nepastebėjau trijų (!) ženklų

"Bet juk taip geriau, nei būčiau išvažiavusi į autostradą ir pykčio numalšinimui prasilėkus ant 160 km/h?" Mentas pasitaikė geras (buvo vienas, su motociklu) ir puolė mane guosti, ir mokyti, kaip reikia su vyrais elgtis

Kad kartais reikia nusileisti. Ir apskritai - geriau nesipykti

Aš tuo metu jokio draugo neturėjau, bet taip įsijaučiau į vaidmenį, kad vos neapsižliumbiau, pasakodama dėl ko susipykom

Paleido mane su pažadu, kad "tuoj važiuosiu į kokią parduotuvę, nusipirksiu kokio tauraus gėrimo, ir susitaikysiu su juo".... Ech, kad jis būtų žinojęs, kaip mielai būčiau taip padariusi
O dėl klaidžiojimo po parduotuves - ne tas žodis, Abžoryte, nu gryn aš

Kartais aš taip atsijungiu nuo problemų. Pvz. renkuosi kokį šūduką valandą, po nusprendžiu, kad gal nereikia man visai

Tuo metu smegenys užimtos labai rimtais dalykais - pvz. ar to juodo atspalvio pėdkelnės geresnės už to juodo

Tai kaip ir nebėra kada galvoti, kodėl nėra meilės
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 12:55)
Gal kas norit pietu kartu?
Jei iki Vilniaus atlėktum - mielai
Ir dar - ačiū už gražius žodžius visoms