Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:50)
Įtariu kokį pusvalandį rinkausi vonios putas ir dušo želė  doh.gif  Jaučiausi kaip apsiuosčiusi  lotuliukas.gif  Turbūt ne veltui paskui ant mentų užsiroviau ir viršyjau greitį 23 kilometrais  doh.gif  Ale labai tingėjau su jais būti maloni, tai sakau tokiu šaltu tonu: turiu piniginėje 60 Lt, jei tinka tai tinka, jei netinka rašykit. Dar bandė derėtis, kad mažai siūlau, tai sakau, klausykit, daugiau neturiu, ir jum gerai ir man gerai, pasiimat pinigus ir patenkinti atsisveikinam. Suėjo laugh.gif

O aš tavęs nemačiau mastau.gif

oi, aš Tave praeinančią pamačiau gal pieno skyriuje lotuliukas.gif bet su drauge užsikalbėjau ir "pamečiau" Tave blush2.gif

oi,tie mentai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 12:55)
Gal kas norit pietu kartu?

kur pietautum ir kada? ax.gif
Atsakyti
Kad ir dabar arba truputi veliau. Kur - nesvarbu, galbut kokioj picoj arenoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:10)
Labai norėčiau su tavimi išgerti vyno ir paplepėti   drinks_cheers.gif

Tai ir isgersim smile.gif Atstumas ne kliūtis tokiems norams biggrin.gif

O jei bus pikta, nueisiu pašaudyt į nervų temelę, bet tikrai ne ant jūsų

Gal gali įmesti nuorodą - aš kažkada bandžiau ieškoti, bet neradau. O būna dienų lyg tyčia ax.gif

Aga, klaidžiojau tiesiogine ta žodžio prasme laugh.gif
Įtariu kokį pusvalandį rinkausi vonios putas ir dušo želė  doh.gif  Jaučiausi kaip apsiuosčiusi  lotuliukas.gif  Turbūt ne veltui paskui ant mentų užsiroviau ir viršyjau greitį 23 kilometrais   Ale labai tingėjau su jais būti maloni, tai sakau tokiu šaltu tonu: turiu piniginėje 60 Lt, jei tinka tai tinka, jei netinka rašykit. Dar bandė derėtis, kad mažai siūlau, tai sakau, klausykit, daugiau neturiu, ir jum gerai ir man gerai, pasiimat pinigus ir patenkinti atsisveikinam. Suėjo

Oj, prajuokino situacija su mentais lotuliukas.gif Aš vieną kartą esu išsisuku nuo jų, papasakojusi graudžią istoriją, kad susipykau su draugu, ir išvažiavau į miestą prasiblaškyti, todėl ir nepastebėjau trijų (!) ženklų doh.gif "Bet juk taip geriau, nei būčiau išvažiavusi į autostradą ir pykčio numalšinimui prasilėkus ant 160 km/h?" Mentas pasitaikė geras (buvo vienas, su motociklu) ir puolė mane guosti, ir mokyti, kaip reikia su vyrais elgtis lotuliukas.gif Kad kartais reikia nusileisti. Ir apskritai - geriau nesipykti tongue.gif Aš tuo metu jokio draugo neturėjau, bet taip įsijaučiau į vaidmenį, kad vos neapsižliumbiau, pasakodama dėl ko susipykom lotuliukas.gif Paleido mane su pažadu, kad "tuoj važiuosiu į kokią parduotuvę, nusipirksiu kokio tauraus gėrimo, ir susitaikysiu su juo".... Ech, kad jis būtų žinojęs, kaip mielai būčiau taip padariusi ax.gif

O dėl klaidžiojimo po parduotuves - ne tas žodis, Abžoryte, nu gryn aš lotuliukas.gif Kartais aš taip atsijungiu nuo problemų. Pvz. renkuosi kokį šūduką valandą, po nusprendžiu, kad gal nereikia man visai lotuliukas.gif Tuo metu smegenys užimtos labai rimtais dalykais - pvz. ar to juodo atspalvio pėdkelnės geresnės už to juodo lotuliukas.gif Tai kaip ir nebėra kada galvoti, kodėl nėra meilės lotuliukas.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 12:55)
Gal kas norit pietu kartu?

Jei iki Vilniaus atlėktum - mielai tongue.gif

Ir dar - ačiū už gražius žodžius visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 18 gruodžio 2007 - 12:16
Iki Vilniaus.... gal ir atlekciau, bet tada kai parleksiu tai jau nebereiks i darba eit biggrin.gif
Norisi prasiblaskyt, nejau su bendradarbiais valgyt, dabar taip ramu kai visi isejo.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 11:57)
Kyšininkė tongue.gif

Užkietėjus smile.gif Šiemet mentams tris kartus pamokėjau tongue.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 12:11)
Kad ir dabar arba truputi veliau. Kur - nesvarbu, galbut kokioj picoj arenoj  g.gif

Ačiū už kvietimą 4u.gif Aš visai šalia biggrin.gif Bet šiandien kolegė mane vaišina savo gamybos pietumis 4u.gif
Ale kažkaip jau net pamiršau kada paskutinį kartą pietavau kavinėje, pastoviai darbe pavalgau ax.gif
Atsakyti
Sorry, nespėsiu šiandien papietauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 12:28)
Ačiū už kvietimą  4u.gif  Aš visai šalia biggrin.gif Bet šiandien kolegė mane vaišina savo gamybos pietumis  4u.gif
Ale kažkaip jau net pamiršau kada paskutinį kartą pietavau kavinėje, pastoviai darbe pavalgau  ax.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 18, 12:28)
Sorry, nespėsiu šiandien papietauti  verysad.gif

Nieko tokio, ekspromtu pasiuliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 13:28)
Užkietėjus smile.gif Šiemet mentams tris kartus pamokėjau tongue.gif

Ilgai kariausim keliuose su tokiu mąstymu.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 18, 12:09)
oi, aš Tave praeinančią pamačiau gal pieno skyriuje  lotuliukas.gif 

aga, as pri ten greitai praėjau biggrin.gif O aš irgi ne viena buvau, su drauge, tik gal tuo momentu ji kažkur kitur nugrybavusi buvo biggrin.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 12:14)
Gal gali įmesti nuorodą - aš kažkada bandžiau ieškoti, bet neradau. O būna dienų lyg tyčia 

O dėl klaidžiojimo po parduotuves - ne tas žodis, Abžoryte, nu gryn aš  lotuliukas.gif Kartais aš taip atsijungiu nuo problemų. Pvz. renkuosi kokį šūduką valandą, po nusprendžiu, kad gal nereikia man visai  lotuliukas.gif Tuo metu smegenys užimtos labai rimtais dalykais - pvz. ar to juodo atspalvio pėdkelnės geresnės už to juodo  lotuliukas.gif  Tai kaip ir nebėra kada galvoti, kodėl nėra meilės  :

Nervų temelė laugh.gif
Šiandien mane nervina viskas 2, ir ypač SM

Gera tavo istorija su mentu thumbup.gif Tokio geriečio man dar neteko sutikti biggrin.gif O gal tiesiog neteko dar tokių genenialių istorijų jiems prigalvoti lotuliukas.gif

O parduotuvėse prie tų šūdniekių tai tikrai atsipalaidavimas būna biggrin.gif Aš vakar pusę valandos svarsčiau ar man geriau dušo želė su alavijais ar su persikais, o gal vonios druska su dumbliais biggrin.gif Perskaičiau visas etiketes, išuosčiau visus buteliukus ir kai jau draugė nesitvėrė, nes už 10 min turėjo prasidėti "Nusivylusios namų šeimininkės" tuomet jau ėjau prie kasų, bet ir tai sugalvojau persigalvoti paskutinę minutę ir nueiti ir pasikeisti į kitą dušo želę doh.gif lotuliukas.gif Daba turiu vonios putas su alavijais ir dušo želę su alyvuogėm biggrin.gif Esu patenkinta ax.gif
Rimtas reikalas tie prekybos centrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 18, 11:45)
Papildyta:
Saunuoleeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kokia tema rasai kursini???

Rašau vieno sporto klubo Kaune veiklsos scenarijaus sudarymą. 4u.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 18, 12:40)
aš..oi, vos gyva  doh.gif
vakar iš paskaitų tik apie pusę 10 paleido  doh.gif  šiandien vėl esu gyvas lavonas  lotuliukas.gif
bet einu popiet į kirpyklą  thumbup.gif  linkėkit,kad graži išeičiau  bigsmile.gif  biggrin.gif

Linkiu, kad graži išeitum 4u.gif

Bjuti, baik apie tuos metus. Tu ,man labai patinki 4u.gif

Vakare, norėčiau papietauti, bet turiu kursinį pribaigti iki 16val doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 18 gruodžio 2007 - 12:41
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 12:33)
Ilgai kariausim keliuose su tokiu mąstymu.. irnesakyk.gif

Kam dabar lengva... 4u.gif
Niekuo negaliu padėti šiuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 13:38)
Kam dabar lengva...  4u.gif
Niekuo negaliu padėti šiuo klausimu  ax.gif

doh.gif
Jei kada nors tau artimą žmogų pervažiuos koks nors toks kyšininkas gal kitaip pakalbėsi. Na bet ne apie tai šita tema.
Atsakyti