QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 23:03)
AušraM senai bematyta, kaip begyvuoji, kas naujo?
abzoryte, na ir pastabi esi

galvojau tyliai bent pastarąsiais naujienas paskaitysiu... et.
ką gi, sveikos gyvos abzoryte, vilte, gv, bjuti, sellte, drugeli, dovyyle, dolce, gegyte, monikutee, haneriete ir kitos.
seniai iš tiesų ir buvau prisijungusi. darbas... nieko įdomaus. meilės fronte nieko naujo. į rimtą pasimatymą praėjusio mėnesio pabaigoje taip ir nenuėjau. nusprendžiau, kad nenoriu. anksti dar. maža to - per pastarąsias savaites išstumdžiau visus bičiulius, meilužius ir gerbėjus. nieko nebepasilikau. visiškai nieko. gal taip išreiškiau savo prieššventinę depresiją?
o pas jus čia vis taip pat linksma. nenuobodu bent jau. nespėju su jūsų tempais, bet ir nepersistengiu įsiterpti. jūs sau plepėkit, o aš kaip nors kitaip save realizuosiu [pvz., nusikopijuosiu jūsų dialogus, pasiredaguosiu ir atiduosiu kokiems žurnalams. bridžit džouns irgi iš žurnalinių užrašų gimė...].
aha. ir dar. nors GV pasisakymai man irgi kartais atrodo per aštrūs, daugumai jos feministinių atsišaukimų pritariu. tik nesiryžčiau čia apie tai kalbėti - ne ta tema
jei ką, sausio 18 mielai prisijungčiau prie jūsų paplepėti gyvai.
labanakt.
p.s. ryt man kalėdinis renginys su 400 žmonių, dauguma vyrų. gal jums ko paieškoti? dėl savęs nesistengčiau, bet dėl jūsų...