Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

[quote=abzoryte,2007 12 18, 00:03]
Nea, mergaitės į akropolius nelendu ir aš dabar biggrin.gif Palauksiu ir aš naujametiniių išpardavimų ax.gif Šiandien tik po buitinės technikos salonus teko prasinešti.. ax.gif

As irgi lauksiu...Beje ka suplanavusi sventems?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 17, 23:11)
As irgi lauksiu...Beje ka suplanavusi sventems?

Kūčias pas tėvelius, o Kalėdas kaune, pirminis planas eiti į barą. O tu ką?
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 00:16)
Kūčias pas tėvelius, o Kalėdas kaune, pirminis planas eiti į barą. O tu ką?

Kucias irgi pas tevus, o kaledas pakviete drauge i kauna, bet ten bus pripersamasis,kuris visa vakara mane atakuoja sms kodel as jis man nepatiko..tai nzn net, noreciau as irgi kazkur linksmai...su mergom, bet visos su antrom pusem doh.gif
Atsakyti
Miegas ima nerealiai doh.gif
Būsiu šiandien pavyzdinga smile.gif
Saldžių sapnų mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 00:26)
Miegas ima nerealiai  doh.gif
Būsiu šiandien pavyzdinga smile.gif
Saldžių sapnų mielosios  4u.gif

Labanakt graziu sapnu saulyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 17, 23:03)
AušraM senai bematyta, kaip begyvuoji, kas naujo?  biggrin.gif

abzoryte, na ir pastabi esi bigsmile.gif galvojau tyliai bent pastarąsiais naujienas paskaitysiu... et.
ką gi, sveikos gyvos abzoryte, vilte, gv, bjuti, sellte, drugeli, dovyyle, dolce, gegyte, monikutee, haneriete ir kitos.
seniai iš tiesų ir buvau prisijungusi. darbas... nieko įdomaus. meilės fronte nieko naujo. į rimtą pasimatymą praėjusio mėnesio pabaigoje taip ir nenuėjau. nusprendžiau, kad nenoriu. anksti dar. maža to - per pastarąsias savaites išstumdžiau visus bičiulius, meilužius ir gerbėjus. nieko nebepasilikau. visiškai nieko. gal taip išreiškiau savo prieššventinę depresiją? g.gif
o pas jus čia vis taip pat linksma. nenuobodu bent jau. nespėju su jūsų tempais, bet ir nepersistengiu įsiterpti. jūs sau plepėkit, o aš kaip nors kitaip save realizuosiu [pvz., nusikopijuosiu jūsų dialogus, pasiredaguosiu ir atiduosiu kokiems žurnalams. bridžit džouns irgi iš žurnalinių užrašų gimė...].
aha. ir dar. nors GV pasisakymai man irgi kartais atrodo per aštrūs, daugumai jos feministinių atsišaukimų pritariu. tik nesiryžčiau čia apie tai kalbėti - ne ta tema ax.gif
jei ką, sausio 18 mielai prisijungčiau prie jūsų paplepėti gyvai.
labanakt.
p.s. ryt man kalėdinis renginys su 400 žmonių, dauguma vyrų. gal jums ko paieškoti? dėl savęs nesistengčiau, bet dėl jūsų... ax.gif
Atsakyti
nu mano darbo neber,o jau uzsinorejus jo buvau rolleyes.gif nieko,ieskosim kito biggrin.gif
AusraM-saunu kad neskubi,jei jauti kad per anksti 4u.gif manau tai svarbiausia mirksiukas.gif
kur naktine pamaina? g.gif
as 9 paprasiau mb kad i parde nuveztu,darzoviu bigsmile.gif iki svenciu tik jom gyva busiu bigsmile.gif kiek isstengsiu lotuliukas.gif nes is tiesu svoris man auga laaabai staigiai-per sav galiu 4 kg kaip nieko priaugt-ypac kai isvare mb,valgiau picas ir pan-nors tik karta i diena-ale kokie 6 kg prisidejo doh.gif tai noreciau kad is sventiniu fotkiu nesimatytu mano kysantys lasiakai per krastus lotuliukas.gif nors i fyfa as napanasi lotuliukas.gif o ir siaip-fyfos man patinka cool.gif ale nuo vaikystes turiu pravarde-bangle su kulniukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai nu,ka norejau pasakyt-nuvariau pardej prie savitarnos kasos(tesco,kas buvot uk tikrai mate,aisku ir netik uk)ir ten svarstykles sugedo ant to aparato,tai atleke darbuotojas padet-ai,sako imk uz dyka tuos obuolius ir morkas,sunervino tas aparatas lotuliukas.gif tai ka,sakau blyn galejau daugiau pasiiimt lotuliukas.gif galvojau kad juokauja-laukiau gal patvarkys,sako tu eik eik,as rimtai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikuteee: 18 gruodžio 2007 - 01:06
Labas rytes mergikės wink.gif Kažkoks durnas rytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 18, 09:24)
Labas rytes mergikės wink.gif Kažkoks durnas rytas  doh.gif

labas rytas 4u.gif nešu kavytės, kad rytas skaidresnis būtų mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Man pačiai be galo keista, bet aš išmiegojau (pas mane dabar 7 valandos). Man niekur nereikia eiti, aš tiesiog išmiegojau biggrin.gif faina kaip biggrin.gif
Advoco, kaip aš mielai dabar tos kavos atsigerčiau, tiesiai į lovą gerai būtų ax.gif
Monikuteee, man atvirkščiai buvo, aš negalėjau įvesti poros prekių, tai sakau jiem, eikit. O jie, bjaurybės, nėjo. Kokį pusvalandį laukė, kol viskas susitvarkys biggrin.gif
Atsakyti
Labas ryyytas biggrin.gif
Pagaliau ir aš laiku atėjau į darbą laugh.gif

AušraM, bliamba prasisuk tarp tų 400 žmogų šįvakar laugh.gif Prašom mums gražių ir protingų lotuliukas.gif Ir dar su jumoro jausmu laugh.gif

Monikutee, ale geras tame Tesco blink.gif thumbup.gif

Hanariete, čia zakon podlasti, kai niekur eiti nereikia, miegas neima ir atsibundi anksčiausiai biggrin.gif Ale gerai ilgą dieną apturėsi drinks_cheers.gif

advoco, ačiū už skanią kavytę essen.gif:
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

kaip šįryt jaučiamės? smile.gif

aš laukiu, kada baigsis ši savaitė, oi, kaip laukiu..

atrodo, vakar mačiau, Abžorytę, jei neklystu lotuliukas.gif
Atsakyti