Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Labai grazus namuciau mieloji GV, stengeisi steingeisi..saunuole 4u.gif

GV, sveikinu su aukso medaliu, DG irgi normaliai ne auksas bet sidabras irgi gerai thumbup.gif

GV, labai jau pareinginga tapai....anksi miegoti, lengvai atsikelti...o as vakar su mokslais iki 4 ryto dar tvarkiausi...

Aciu populi, parasiau apie infliacija LT...jeigu ka kreipkis, pas mane analize.

Abzoryte, nu as irgi beveik atspejau, zvengiau is jusu to kuriamo laisko padangiu princui lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mazulis, seniai matyta!!!!

O kurgi Bjuti?????

Drugeli, kaip miela.....nieko smagiai praleisi vakara su drauge kazkur....

Nu ka merginos palieku ir as jus, nes vakar kai remontavo masina, atjunge akumuliatoriu ir koda reik suvest i maga, o jo nzn ryt anksti vaziuoju pas meistrus...Iki rytojaus...

Visoms graziu sapnu ir geros dienos...

P.S Sellte, kaip siandien jautiesi??nebesinervini>vakar kazka rasei, nebeatsakiau, isjungiau kompa...
Papildyta:
Drugeli, beje kaip mergaite?jau pasveiko????
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 14, 01:22)
Meduoliai iskepti thumbup.gif  Belieka juos rytoj papuosti..jau visai nusivariau nuo koju tesla bekociodama-nei sporto klubo nereikia kai kocelas rankose lotuliukas.gif  Kaip tu laikaisi?

šaunuolė Tu nereali smile.gif noriu meduolių recepto blush2.gif

o aš gerai, laisvadienių orą išsiprašiau cool.gif po savaitės atostogos, tai gal jau po truputį "atvirsiu" į normalų žmogų lotuliukas.gif
gera, kai nereikia į darbą.. blush2.gif

ką savaitgaliui suplanavusios? smile.gif
Atsakyti
Lekiu i lova....

Labanakt

user posted image
Atsakyti
keliauju ir aš į lovą, kažkokį filmą mėginu žiūrėt biggrin.gif oi, kaip seniai tv iš lovos žiūrėjau rolleyes.gif

labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 01:26)
šaunuolė Tu nereali smile.gif noriu meduolių recepto  blush2.gif

o aš gerai, laisvadienių orą išsiprašiau  cool.gif  po savaitės atostogos, tai gal jau po truputį "atvirsiu" į normalų žmogų  lotuliukas.gif
gera, kai nereikia į darbą..  blush2.gif

receptas cia
Aha i darba neiti gerai... tongue.gif Mano visos atostogos per sesija sunaudojamos tai jau nepamenu kada atostogavau kaip zmogus.. verysad.gif
DG saldziu sapnu 4u.gif
CrazySun ir tau labanktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 14 gruodžio 2007 - 00:41
a jau miegot?a kur pamaina,aaaaaaaaaa? bigsmile.gif g.gif as tai kelaiuju vyrus uzmigdysiu ir grisiu rolleyes.gif bet speju nieko neberasiu,issilakstysit biggrin.gif jei ka,einancioms labos wub.gif ryt penktadienis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 14, 00:25)
P.S Sellte, kaip siandien jautiesi??nebesinervini>vakar kazka rasei, nebeatsakiau, isjungiau kompa...

O siandien sedziu rami su vyno taure... blush2.gif blush2.gif Jis kaip visad vakarais per skype kalbino... doh.gif
Kuri cia siryt saket psio budet okay lotuliukas.gif tai taip ir bus... ax.gif ir labai teisingi zodziai-Kai Tu užsimanysi manęs,bus per daug jau vėlu,aš tiesiog būsiu Tave jau užmiršus...kazkodel jauciu kad juos man dar teks kazkam pakartoti flirt.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 14 gruodžio 2007 - 00:58
QUOTE(Sellte @ 2007 12 14, 02:56)
Kuri cia siryt saket psio budet okay lotuliukas.gif tai taip ir bus... ax.gif

taip ir turi būti mirksiukas.gif

Labą, mergaičiukės 4u.gif

Oj, aš tai jau laukiu vakaro.... ax.gif po paskaitų su grupiokais varysim kur pasitūsinti biggrin.gif jau kaip laukiu... kaip seniai kur bebuvau... assa.gif

p.s. tai jei GV senukui 32, ta mano statybininkas 34 iš vis senis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 00:57)
GV, pradėjo anksti miegot eit  lotuliukas.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 14, 01:05)
Kiba ne savo noru nueina miegoti taip anksti g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Kas čia per prunkštimai į kumštuką GV už nugaros? laugh.gif
Šią savaitę gyvenu šeimyninį gyvenimą- po darbo varau namo, penkis karštus su šešiais šaltais gaminu, diedo laukiu, sulaukiu, pažiūrim Panoramą, pasipoteriaunam ir gult mega_shok.gif

Su kiekvienu vakaru kantrybė senka biggrin.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 14, 01:22)
Meduoliai iskepti thumbup.gif  Belieka juos rytoj papuosti..

Baisiai noriu tų tavo meduolių. Ne valgyt, bet akis paganyti biggrin.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 01:26)

Į klūūūūūūūūūbą lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 11:16)
Į klūūūūūūūūūbą lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 14, 10:02)
Oj, aš tai jau laukiu vakaro....  ax.gif  po paskaitų su grupiokais varysim kur pasitūsinti  biggrin.gif jau kaip laukiu... kaip seniai kur bebuvau...  assa.gif

Tavo begalinis noras tūsintis jaučiamas net kitapus monitoriaus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 12:08)
Tavo begalinis noras tūsintis jaučiamas net kitapus monitoriaus laugh.gif

blush2.gif nu....
du metus realiai niekur nebuvau normaliai.... ax.gif tai laukiu kaip mergaitė dabar vakaro... doh.gif
Papildyta:
ta proga net plaukus išsitiesinau, nors šiaip esu garbanota...... flirt.gif
Atsakyti