Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(advoco @ 2007 12 14, 11:16)
blush2.gif nu....
du metus realiai niekur nebuvau normaliai....  ax.gif  tai laukiu kaip mergaitė dabar vakaro...  doh.gif
ta proga net plaukus išsitiesinau, nors šiaip esu garbanota......  flirt.gif

Smagumėlis.. wub.gif Gero tau vakaro tongue.gif Pasilinkmink yahoo.gif
Statybininką jamsi ar tik grupiokai?
p.s. Man baisiai nesitiki, kad tu garbanė su akinukais ax.gif
Atsakyti
Labas labas visoms fėjoms. Pasiilgau begaliniai Jūsų 4u.gif
O aš vakar dalyvavau konferencijoje. ir žinot, laaaabai nusivyliau - nė vieno dėmesio verto vyriškio... verysad.gif teks išbraukti šitą punktą lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Miegojau iki pusės 9 doh.gif Sapnavau košmarus. Sapnavau, kad man bankrotas ir kad mano mašiną pavogė doh.gif žodžiu....
Banderesas gerai. Vakar net nėjo į balių, nes norėjo su manim pabūti bigsmile.gif , man nuo to tik blogiau, kursinių net nepradėjau rašyti doh.gif (laiko iki antradienio unsure.gif )

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 17:12)
Mažulis kauniečio glėby + naujas darbas, nėr jai kada irnesakyk.gif Prata Vėtra irgi snaigių karpymo menu užsiėmusi, gal po švenčių jos pas mus užsuks  mastau.gif

Populi, nori alaus šiandien? biggrin.gif nors ir nelaimėjai totalizatoriaus ale vistiek į temą spėjai laugh.gif

Tikėkimės, kad užsuks 4u.gif
Vakar šitą tavo pasiūlymą pražiopsojau blink.gif Bet būčiau negalėjusi 4u.gif Ačiū, manau bus progų susitikti. drinks_cheers.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 13, 18:56)
Mergaites - yahoo.gif
Naij naij naij smile.gif

Noriu pasidziaugti savo sugrizusia nuotaika smile.gif Dar nesakysiu kodel, kad paskiau visko nesugadinciau. Tik tiek, kad tai nesusije su jokiais vyrais smile.gif

Tai tada ir aš džiaugiuosi thumbup.gif ir labai jau rūpi kas čia vyksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 12:20)
Smagumėlis.. wub.gif Gero tau vakaro tongue.gif Pasilinkmink yahoo.gif
Statybininką jamsi ar tik grupiokai?
p.s. Man baisiai nesitiki, kad tu garbanė su akinukais ax.gif

ačiukas 4u.gif
tik grupiokai bus... blush2.gif sakė, kai prisišoksi paskambink, paimsiu ax.gif

o kodėl nesitiki? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo advoco: 14 gruodžio 2007 - 10:49
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 10:16)

Baisiai noriu tų tavo meduolių. Ne valgyt, bet akis paganyti biggrin.gif

Pazadu visom fejom po meduoli pioneer.gif O GV netgi du nes pirma uzsiprase. jei tik siandien pavyks ju puosimo darbai..na jei ka gausit po meduoli-avantgardinio meno sedevra lotuliukas.gif
Beje GV jau meete dabar tikrai turesi dalyvaut nes meduolio tau per monitoriu niekaip nepaduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 14, 00:22)
tai pas tave rytoj "plotas" kaip suprantu..? lotuliukas.gif

Tikrai taip biggrin.gif

Bet irgi, situacija, kai gali tusintis, kas nutinka retai, niekas kitas negali. Vienintele drauge i Kauna islekia, chebra kas kur, niekas nieko nenori. O neeeeeeee, negi reiks namie sedeti? blink.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 14, 00:25)
Drugeli, beje kaip mergaite?jau pasveiko????

Nea, sian gydytoja antibiotiku israse.. Visad taip buna kai vaikas su teciu pabuna. Svente teveliui, biuletenis mamytei. Negi ne liuks?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 09:16)
Šią savaitę gyvenu šeimyninį gyvenimą

Ka? Kazka praleidau?

Į klūūūūūūūūūbą lotuliukas.gif

Jezau, moterie, kaip as tau pavydziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 14 gruodžio 2007 - 11:47
Labas dienas smile.gif

Powerpuff, ačiū už receptą bigsmile.gif 4u.gif

GV, tikrai, ką mes praleidom? blink.gif biggrin.gif

Drugeli, oi, kaip negerai dėl dukrytės...
o šiam vakarui gal ką sumąstysit bigsmile.gif
Atsakyti
hi.gif
na ka,pasidaziau po kokiu 2 sav pertraukos nail.gif hihihi.gif einu dar ka padoresnio apsirengsiu,ir i miesta su padruske thumbup.gif vyrelis su mazium apsiema pabut-tai galesiu be rupesteliu ramiai atsipalaidavus pavaiksciot rolleyes.gif thumbup.gif nepamenu kada be vaiko mieste ar pardej buvau blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
geros dieneles,Fejos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 14, 15:43)
hi.gif
na ka,pasidaziau po kokiu 2 sav pertraukos nail.gif hihihi.gif einu dar ka padoresnio apsirengsiu,ir i miesta su padruske thumbup.gif vyrelis su mazium apsiema pabut-tai galesiu be rupesteliu ramiai atsipalaidavus pavaiksciot rolleyes.gif  thumbup.gif nepamenu kada be vaiko mieste ar pardej buvau blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
geros dieneles,Fejos wub.gif

jėga bigsmile.gif

smagiai praleisk laiką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 13:25)
GV, tikrai, ką mes praleidom?  blink.gif  biggrin.gif

Nieko nepraleidot.. Tikriausiai.
Tiesiog, mano kaip ir draugas senukas visą savaitę po darbo važiuoja ne namo, o pas mane. Būna išimčių... Grįžta po darbo kaip į savus namus blink.gif Riaušių nekeliu, bet man truputį per daug- ir šunio ir diedo. Nesakau, kad labai jau blogai.. bet man reikia erdvės, laisvės, asmeninės vonios.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 18:26)
O šiandien prisijungsi? :

Nepavyko ir vakar prisijungti mega_shok.gif
Visą vakarą instaliavau tą suknistą bevielį, tai vienu tarpu prie kaimynų bevielio prisijungiau, bet prie savo ne swoon.gif
Tai teko eiti miegoti be interneto laugh.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 13, 22:14)
Sveikos, mano mylimiausios

Sakau kad mažulis užsuks thumbup.gif Mes tavęs irgi pasiilgom, kai turėsi laisvesnio laiko užsuk su detalesniu raportu kas ir kaip laugh.gif ypač apie kaunietį smalsu laugh.gif

Šią savaitę gyvenu šeimyninį gyvenimą- po darbo varau namo, penkis karštus su šešiais šaltais gaminu, diedo laukiu, sulaukiu, pažiūrim Panoramą, pasipoteriaunam ir gult mega_shok.gif
Su kiekvienu vakaru kantrybė senka :

Į klūūūūūūūūūbą :

Ogogo, kokia pažanga laugh.gif Lopetauskas turėtų būti sužavėtas tokiu GV gerumo priepoliu laugh.gif

Net apsirengęs močiutės rūbą - varom į klūūūūbą assa.gif
Man šiandien įmonės Kalėdinis balius sokiai.gif Bjuti irgi berods?
Bjuti, radai suknelę, a? bigsmile.gif

Man vienas bičas siūlė vaidinti su juo Boni ir Klaidą laugh.gif Nepasirašiau, nes nėra jau laiko beretės ieškoti laugh.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 14, 10:22)
Labas labas visoms fėjoms. Pasiilgau begaliniai Jūsų  :
O aš vakar dalyvavau konferencijoje. ir žinot, laaaabai nusivyliau - nė vieno dėmesio verto vyriškio...    teks išbraukti šitą punktą  :

Labas gražuole 4u.gif Aš jau buvau perspėjusi, kad ne visi seminarai tokie sėkmingi laugh.gif Bet neišbraukiam to punkto dar, pažiūrėk kuom Drugeliui seminaras baigėsi laugh.gif

QUOTE(populi @ 2007 12 14, 10:33)
Vakar šitą tavo pasiūlymą pražiopsojau  : Bet būčiau negalėjusi  Ačiū, manau bus progų susitikti. drinks_cheers.gif

Bus, ne karo metas irnesakyk.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 15:54)
Nieko nepraleidot.. Tikriausiai.
Tiesiog, mano kaip ir draugas senukas visą savaitę po darbo važiuoja ne namo, o pas mane. Būna išimčių... Grįžta po darbo kaip į savus namus blink.gif Riaušių nekeliu, bet man truputį per daug- ir šunio ir diedo. Nesakau, kad labai jau blogai.. bet man reikia erdvės, laisvės, asmeninės vonios.

aišku...
suprantu Tave.. friends.gif
tokiais atvejais, aš kartas nuo karto būnu "užsiėmusi".. blush2.gif
Atsakyti