Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 14, 12:45)
Jezau, moterie, kaip as tau pavydziu...

Nėra ko pavydi- su senium ir jo draugais einu. Kažkurio iš pensininkų gimtadienis doh.gif Nei prisigersi kaip už tėvynę, nei į bernus pavėpsosi.. laugh.gif
Vat jei su su mano klasiokais metalistais.. yahoo.gif

p.s. Abžoryte ar bevielė stotelė jau veikia???

p.p.s Ir kodėl vakarais tiek mažai prikalbat- nėra GV nėra tvarkos lotuliukas.gif
Vsio reiks grįžti prie naktinėjimo assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 14:54)
Nieko nepraleidot.. Tikriausiai.
Tiesiog, mano kaip ir draugas senukas visą savaitę po darbo važiuoja ne namo, o pas mane. Būna išimčių... Grįžta po darbo kaip į savus namus blink.gif Riaušių nekeliu, bet man truputį per daug- ir šunio ir diedo. Nesakau, kad labai jau blogai.. bet man reikia erdvės, laisvės, asmeninės vonios.

O man tai sunku suprasti tongue.gif
Aš mieliau linkusi dalintis viskuo, nei būti su savimi smile.gif O ir apskritai namie esantis žmogus man netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 16:03)
O man tai sunku suprasti tongue.gif
Aš mieliau linkusi dalintis viskuo, nei būti su savimi smile.gif O ir apskritai namie esantis žmogus man netrukdo  ax.gif

hm...gal reikia priprasti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 15:01)
Nėra ko pavydi- su senium ir jo draugais einu. Kažkurio iš pensininkų gimtadienis doh.gif Nei prisigersi kaip už tėvynę, nei į bernus pavėpsosi.. laugh.gif
Vat jei su su mano klasiokais metalistais.. yahoo.gif

p.s. Abžoryte ar bevielė stotelė jau veikia???

p.p.s Ir kodėl vakarais tiek mažai prikalbat- nėra GV nėra tvarkos lotuliukas.gif
Vsio reiks grįžti prie naktinėjimo assa.gif

Nevaryk čia ant pensininkų laugh.gif Aš šianiden su tokiais pačiais pensininkais (apie 30 metų daugumai) tūsavosiuos laugh.gif Žinok ne tik kaip už tėvynę būna, bet ir kaip už visą ES laugh.gif
O be to, parodyk tu jiems kaip metalistai tūsinasi thumbup.gif lotuliukas.gif yahoo.gif

P.S. nE! Prakeikta aparatūra bash.gif: Daba atsitempiau į darbą, gal suinstaliuos adminas, bo aš numirsiu be interneto visą savaitgalį cry.gif

P.P.S. Ačiū Dievui, kad tiek mažai, eina bent prisivyti laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 15:05)
hm...gal reikia priprasti..  rolleyes.gif

Manau, kad kai visu savo vidumi nori būti su tuo žmogumi, tuomet jis tau nei trukdo, nei erzina, nei apskritai pabosta smile.gif Kai visa siela trokšti būti su juo ir tik su juo - jokio pripratimo net nereikia, jis atrodo tau savas ir artimas viskuo ką tik turi wub.gif

Geriau netęsiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 14, 11:22)
ir žinot, laaaabai nusivyliau - nė vieno dėmesio verto vyriškio...  verysad.gif  teks išbraukti šitą punktą  lotuliukas.gif

Sakė, mergaitės, jog normalesnis diedas pasitaiko kartą į 2-3 metus lotuliukas.gif
Kol kas šio punkto nebrauk.. tongue.gif
Mes irgi tavęs pasiilgom biggrin.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 14, 15:43)
vyrelis su mazium apsiema pabut-tai galesiu be rupesteliu ramiai atsipalaidavus pavaiksciot rolleyes.gif  thumbup.gif

Jergutėliau kaip faina. Tu dar ir mobilų dėl viso ko išjunk laugh.gif
Čia tam atvejui jei persigalvotų tongue.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 15:57)

Tai teko eiti miegoti be interneto laugh.gif

Lopetauskas turėtų būti sužavėtas tokiu GV gerumo priepoliu laugh.gif

Net apsirengęs močiutės rūbą - varom į klūūūūbą assa.gif
Man šiandien įmonės Kalėdinis balius sokiai.gif Bjuti irgi berods?

Kadangi tu vis nepasijungi.. neperskaitai 23 SM nuotykių romano dalies. Ten viskas labai išsamiai apie Bjuti kančias parduotuvėse, suknelių matavimasi, komisijas, šukuosenas..

Visos į balius į balius- Vilte, tu, Bjuti.. O kiek dar nepamenu šiuo metu???
Gero įmoninio žiburėlio biggrin.gif

Lopatauskas tai sužavėtas, bet man kantrybė senka.
Jei spaudoje pamatysit žinutę, jog rastas keptuve uždaužytas diedas- žinokit senis. Kalta- GV laugh.gif Motyvas- maisto gaminimas smile.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 15:59)
aišku...
suprantu Tave..  friends.gif
tokiais atvejais, aš kartas nuo karto būnu "užsiėmusi"..  blush2.gif

Užsiėmusi Lopetauskui asocijuojasi su mintim "einu į pasimatymą- nelįsk į akis" lotuliukas.gif

Nieko susitvarkysiu.
Papildyta:
P.S. nE! Prakeikta aparatūra : Daba atsitempiau į darbą, gal suinstaliuos adminas, bo aš numirsiu be interneto visą savaitgalį

Neatrašė padangių erelis ar kaip jis ten? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 15:18)
Kadangi tu vis nepasijungi.. neperskaitai 23 SM nuotykių romano dalies. Ten viskas labai išsamiai apie Bjuti kančias parduotuvėse, suknelių matavimasi, komisijas, šukuosenas..

Visos į balius į balius- Vilte, tu, Bjuti.. O kiek dar nepamenu šiuo metu???
Gero įmoninio žiburėlio biggrin.gif

Lopatauskas tai sužavėtas, bet man kantrybė senka.
Jei spaudoje pamatysit žinutę, jog rastas keptuve uždaužytas diedas- žinokit senis. Kalta- GV laugh.gif Motyvas- maisto gaminimas smile.gif

Neatrašė padangių erelis ar kaip jis ten? laugh.gif

NU va, pravalas čia praleisti ką nors doh.gif Todėl ir sakau, kad gerai, jog dabar tempai sulėtėję ploja.gif

Seksim spaudą laugh.gif

Padangių erelis parašė dar vakar, apie 6 val, bet aš jau baiginėjau darbą, tai tik perskaičiau ir pamaniau vakare atrašysiu, o dar ir dabar nesu atrašiusi laugh.gif O iš darbo išeinu jau už pusvalandžio laugh.gif

Šį kartą jau normaliau parašė, bet vistiek nėra paprastas laiškas. Rašo apie namus, apie tai kaip mato viską taip pat kaip kad buvo dar mažas. Niekada nėra tekę skaityti tokių laiškų. Man ir įdomu, ir baisu laugh.gif Įdomu, nes nestandartas. Baisu, kad nebūtų trenktas lotuliukas.gif Bet iš tikro kai bendravome lėktuve nė neįtariau jį esant tokiu rašytoju biggrin.gif

Velnias, reikia eiti parašyti kokį žodelį ir jam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 16:10)

Manau, kad kai visu savo vidumi nori būti su tuo žmogumi, tuomet jis tau nei trukdo, nei erzina, nei apskritai pabosta smile.gif Kai visa siela trokšti būti su juo ir tik su juo - jokio pripratimo net nereikia, jis atrodo tau savas ir artimas viskuo ką tik turi  wub.gif

Geriau netęsiu.... smile.gif

nesiginčiju smile.gif visokių žmonių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 14, 16:24)

NU va, pravalas čia praleisti ką nors  doh.gif  Todėl ir sakau, kad gerai, jog dabar tempai sulėtėję ploja.gif

Velnias, reikia eiti parašyti kokį žodelį ir jam  ax.gif

O atsimeni kaip gėdinai DG, kai ji pakausė tavęs apie eglutės puošimą lotuliukas.gif tongue.gif

Kaime ir tai žmonės laikraščius skaito, seka naujienas.. o čia doh.gif

Tark žodelytį vieną kitą.. biggrin.gif
Visgi visas savaitgalis be interneto namie tongue.gif
----

Gero savaitgalio, vakaro visoms biggrin.gif
Einu shopintis.. yahoo.gif Kančia ir džiaugsmas viename laugh.gif
Laukiu naujienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 16:34)

Gero savaitgalio, vakaro visoms biggrin.gif
Einu shopintis.. yahoo.gif Kančia ir džiaugsmas viename laugh.gif
Laukiu naujienų ax.gif

gero shopinimosi Tau ir vakaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 16:36)
gero shopinimosi Tau ir vakaro  bigsmile.gif

Baisulingai ačiū biggrin.gif

Kai tavo išeiginės išprašytos? laugh.gif Ar atgauni save po truputį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 16:45)
Baisulingai ačiū biggrin.gif

Kai tavo išeiginės išprašytos? laugh.gif Ar atgauni save po truputį? ax.gif

nėr už ką biggrin.gif

gerai laisvadieniai - nieko naudingo nepadariau, išskyrus tviskančius namus blush2.gif bet jau visai kita nuotaika ir savijauta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 14, 15:29)
nesiginčiju smile.gif visokių žmonių yra smile.gif

Na taip, intravertai, ekstravertai - viena tai daug ką pasako.
Ekstravertams, tame tarpe įsiskaičiuoja ir abžora, žmonių buvimas ne tik kad netrukdo, bet jo netgi ir norisi. Intravertams - atvirkščiai, kad ir koks jiems būtų brangus ir svarbus žmogus, jiems norisi nuo visko atitrūkti ir pabūti su savimi. Intravertams geriau sekasi būti vienišiams. Todėl man likti vienai ir būdavo panašu į pasaulio pabaigą, kas kitam atrodo labai normali būsena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 15:34)
O atsimeni kaip gėdinai DG, kai ji pakausė tavęs apie eglutės puošimą lotuliukas.gif tongue.gif

Kaime ir tai žmonės laikraščius skaito, seka naujienas.. o čia doh.gif

Tark žodelytį vieną kitą.. biggrin.gif
Visgi visas savaitgalis be interneto namie tongue.gif

Nu tik nenada čia naiezdžiat laugh.gif
DG manęs paklausė to, kas buvo praeitame puslapyje tongue.gif O perskaityti 30 puslapių tai pati žinai kokio iššūkio reikalauja doh.gif O ir apskritai, aš tik tą 30 puslapių ir tesu praleidusi iš visų 24 temų, taip kad kitos dar daugiau čia nesusipažinusios su situacija yra tongue.gif O ir apskritai - sakiau kad perskaitysiu, tai perskaitysiu bigsmile.gif

Tariau žodelytį laugh.gif Parašiau kiek tūsų laukia šį savaitgalį laugh.gif Tuoj pabėgs nuo manęs lotuliukas.gif (juokauju) Parašiau gražiai smile.gif Bet vistiek jau lekiu ruoštis 4u.gif

Gero vakaro visoms šokančioms, dainuojančios ar tiesiog ramiai leidžiančioms vakarą prie taurės vyno ar puodelio arbatos 4u.gif Iki!

P.S. savaitgalis bus su internetu, nes gavau kabelį laikinai tongue.gif

Atsakyti