Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

piese , soka tai dazniausiai isgistami zodziai jei ne piese ir nesko tada vuuuu reikia daryti biggrin.gif
Atsakyti
Dičkei labai patinka baletą šokt...nors lankyti dar per maža bet po pirmų apsilankymų operos ir baleto teatre pamačius kaip reikia šokti,pati šoka ir poto dar nusilenkia iki pat žemės lotuliukas.gif lotuliukas.gif o mažiui irgi patinka šokt..ką sesė daro tą ir jis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Maniškei irgi šokti labai patinka. smile.gif Piešti gal mažiau. Puoselėju mintį leisti ją į pramoginius šokius, kai paūgės. blush2.gif
Ai, dar vanduo labai patinka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 12 birželio 2008 - 13:26
Mano sūnui patinka dainuot, paiėmęs mikrofoną šoka ir dainuoja du gaidelius lotuliukas.gif manau po metų leist į kokį burelį kur tikrai galėtų prisidainuot ax.gif
Atsakyti
mano dukryte labai megsta zaisti su kamuoliu , lauke su vyresniais vaikais jau spardo blink.gif zodziu su berniukais geriausia zaisti, nes leles taj jau visai nedomina, o kamuolys taj musu draugas thumbup.gif sokti irgi megsta, padainuoti savo kalba, o piesti taj ant dienu su tusinuku blink.gif
Atsakyti
Maniskiui labai patinka sokti, vos tik isgirsta muzika, tuoj kviecia visus sedinciu sokti ir pats soka, ploja, ir visi turi sokti kartu su juo. O jau kaip juokingai kojytemis trypia... apsisisiot is juoko galima biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(olivija1981 @ 2007 12 13, 16:25)
Mano dukrytei labiausiai patinka piesti, auga mazoji dailininke biggrin.gif  Turim piestuku spalvotu, tai dukryte kuria savo vaikiskus sedevrus tongue.gif

Mūsų mergytė šiuo metu labai mėgsta konstruoti, dėlioti kaladėles, žodžiu, krapštinėtis.
Atsakyti
Musu seimoje kol kas pirma vieta uzima sokiai. assa.gif first.gif
Atsakyti
musu dukrytei,kuriai greit bus 5metukai labai patinka puzles delioti,dainuoti pasiemus mikrofona i rankas,na o mazylis,kai sese dainuoja tai soka,vaizdelis-super thumbup.gif
Atsakyti
Jau gal du men musu mazoji nepaleidzia is ranku piestuku ir plamasteriu. biggrin.gif Net baisu vaiku kambaryje,piesia kur tik pasiekia. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, musu mazyle tai labai megsta sokt netgi kai eiletasti deklamuoji ji pradeda trypciot y takta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunui labai patinka piešti,puzles delioti,lipdyti ,zaist su visokiais lego ir pan.,na ir,aisku su savo autoukiu zaist.
Atsakyti