Mano mazylei greit metukai, tai ji labai megsta sokti ir dainuoti..mes kai ziurim filma Soldaty, ir pradeda groti to filmo daina, tai ji iskart atbega pas mus ir soka vis zvilgciodama kad mes ja pagirtume

mano mazutis labai megsta sokti ir piesti

Mūsų vyrutis labai gražiai linguoja kai išgirsta mėgstamą melodiją, kartais jam norisi ir pašokti, bet tai daro trepsėdamas vietoje
, o kartais katučių ploja kai muzika groja

dukrytė labai mėgsta muziką-dainuoja(savais žodžiais), ir labai gražiai šoka
buvo laikotarpis,kai mėgo piešti su pieštukais.

musu mazoji labai megsta sokti,dainuoti su mikrofonu,kuri atstoja kas pasitaiko po ranka,lakuot nagus,dazytis su seses ar mamos dazais
,pasidarbuot kompiuteriu
.

mano mazoji labai megsta dainuoti,mikrofona atstoja butinai tv pultas
smagu i ja dainuojancia ziureti

Mano mazojı labaı megsta soktı, geraı jaucıa rıtma, taıp pat labaı megsta vısus juokıntı, vısa laıka suras budu prajuokıntı ne tık mus bet ır svetımus zmones kresdama ıvaırıausıas ısdaıgas, jaı labaı patınka kaı zmones juokıası

Musu mazoji Laurita megsta dainuoti.Bet labiausiai jai patinka vartyti ivairiausias knygas.Daznai ji man skaito is paveiksliuku.Man jau greit atsiras alergija nuo tu knygu-jas skaityti gali vos ne visa diena...Tai kai pamatau ateinancia su knyga,man net jau negera daros.

mano mazylei megstamiausias uzsiemimas sokti su didesne sesute,ir abidvi mokosi gimnastikos pratimu(ar kojjyte pakelia,spagata bando daryti,ant galvos stovet)

manasis paveiktas komunikacijų - dažniausiai kalba telefonu (aišku žaisliniu) arba net tik ranka buna pridėta prie ausies
ir murma, mimikas daro
jam daba 1,4metų