Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

Maniškė mėgsta vaidinti, kad dainuoja į mikrofoną sakmbant mėgstamai muzikai. Mikrofoną atstoja viskas, kas po ranka: teptukas, pieštukas, lego kaladėlės, kai nieko nėra, gerai ir pirštukas....
Atsakyti
Mano mazylei greit metukai, tai ji labai megsta sokti ir dainuoti..mes kai ziurim filma Soldaty, ir pradeda groti to filmo daina, tai ji iskart atbega pas mus ir soka vis zvilgciodama kad mes ja pagirtume biggrin.gif
Atsakyti
mano mazutis labai megsta sokti ir piesti 4u.gif
Atsakyti
Mūsų vyrutis labai gražiai linguoja kai išgirsta mėgstamą melodiją, kartais jam norisi ir pašokti, bet tai daro trepsėdamas vietoje biggrin.gif , o kartais katučių ploja kai muzika groja thumbup.gif
Atsakyti
Maniskei svarbu, kad butu muzika tada pradeda ratuku begti, kraipo uzpakaliuka ir iskelus rankas ploja lotuliukas.gif tada vaikui buna labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
dukrytė labai mėgsta muziką-dainuoja(savais žodžiais), ir labai gražiai šoka thumbup.gif buvo laikotarpis,kai mėgo piešti su pieštukais.
Atsakyti
musu mazoji labai megsta sokti,dainuoti su mikrofonu,kuri atstoja kas pasitaiko po ranka,lakuot nagus,dazytis su seses ar mamos dazais lotuliukas.gif ,pasidarbuot kompiuteriu biggrin.gif .
Atsakyti
mano mazoji labai megsta dainuoti,mikrofona atstoja butinai tv pultas biggrin.gif smagu i ja dainuojancia ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazojı labaı megsta soktı, geraı jaucıa rıtma, taıp pat labaı megsta vısus juokıntı, vısa laıka suras budu prajuokıntı ne tık mus bet ır svetımus zmones kresdama ıvaırıausıas ısdaıgas, jaı labaı patınka kaı zmones juokıası ax.gif
Atsakyti
Musu mazoji Laurita megsta dainuoti.Bet labiausiai jai patinka vartyti ivairiausias knygas.Daznai ji man skaito is paveiksliuku.Man jau greit atsiras alergija nuo tu knygu-jas skaityti gali vos ne visa diena...Tai kai pamatau ateinancia su knyga,man net jau negera daros. doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mazylei megstamiausias uzsiemimas sokti su didesne sesute,ir abidvi mokosi gimnastikos pratimu(ar kojjyte pakelia,spagata bando daryti,ant galvos stovet) biggrin.gif
Atsakyti
manasis paveiktas komunikacijų - dažniausiai kalba telefonu (aišku žaisliniu) arba net tik ranka buna pridėta prie ausies blush2.gif ir murma, mimikas daro doh.gif jam daba 1,4metų
Atsakyti