laba vakara, mergaitės,
seniai jau pas jus bebuvau, sirgau gana rimtai.

Bet jau pasveikau.
Užtat prisiduodu, apturėjau šįvakar pirmąją avariją, tikiuosi ir paskutinę.
Blogiausia, kad aš kaltininkė.Važiavau iš daržo paimti vaiko kaip ir kasdien, temo, žiauriai lijo lietus.Viskas įvyko ant parodos kalno.Man rekėjo į kairę sukti,nepraleidau pagrindiniu važiuojančio auto. Tiksliau antra juosta važiuojantis auto sustojo mane praleisti (toje vietoje kartais ir 10-15min tenka prastovėti, nes niekas nepraleidžia), nors jis važiavo pagrindiniu, tai aš važiavau, o pirma juosta važiavo kitas auto, aš jo nepamačiau... Smūgis minimalus buvo.Nuostoliai nedideli palyginus, tam kitam auto tai išvis tik lempa išdaužta ir bamperis nubrozdintas, bet policininkui jis liepė prižymėti gausybę pažeidimų-įlinkęs radiatorius, trūkęs priekinis stiklas, atsiknojęs kapotas ir t.t...Policininkai iš jo juokėsi, sakydami, kad nerealių pagadinimų jis prisigalvojo.Bet nukentėjusiam geriau, jis savo "triperį" 1989m apdraudęs ir Kasko.O mes ne.

Bauda man gręsia nuo 100-200lt.Visa tai p...ui, bet blogiausia, kad mūsų auto drausta vyro vardu.O jis stažą turi jau ilgą.O aš tik kelių mėnesių.Todėl man šitas draudimas negalioja, t.y. galioja dalinai, turėsiu atlyginti berods 30procentų nuo sumos, kurią priskaičiuos draudimas iš savo kišenės.Nors nukentėjusio auto geriausiu atveju verta 1000eurų, man gali tekti sumokėti kokį 1000.
Taigi, merginos, jei dalinatės auto su kuom nors, būtinai apsidrauskite tuo brangesniu draudimu, skirtų tiems, kurie neturi 2 metų stažoAš, deja, to nežinojau.