Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2008 01 20, 23:06)
Nu man tai ptinka girdėti, KAIP tas mano variklis dirba. Bet jei važiuoji kur toliau, tikrai trūksta muzikytės.

Gal kas žino, kur galėtų tą daiktą kokį papigiai nusipirkt, na, kad bi tik zystų, kokią stotį mielai paklausyčiau...  Ir šiaip, kažin ar tinka jie visi pagal dydį, pavyzdžiui  g.gif  Nu apšvieskit, kas tundrą lotuliukas.gif

gal pagal mašiniuko markę? g.gif nžnau, spėju blush2.gif
nueit reik pas prekiautojus ir pasiklaust biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2008 01 21, 20:00)
gal pagal mašiniuko markę? g.gif  nžnau, spėju  blush2.gif
nueit reik pas prekiautojus ir pasiklaust  biggrin.gif  4u.gif

Nu dar kvailesnė pasijutau doh.gif lotuliukas.gif A tai kur tie prekiautojai, kokie priekiautojai? Ar tie patys, kur kokiam turguj mašinom prekiauja, ar kokių kitokių yr g.gif Mašinų turguj aš buvusi tik tokiam mažiuke, Klaipėdoj prie eskadrilės, tai nemačiau, kad ten magiukus kas siūlytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 01 22, 00:40)
Nu dar kvailesnė pasijutau doh.gif  lotuliukas.gif A tai kur tie prekiautojai, kokie priekiautojai? Ar tie patys, kur kokiam turguj mašinom prekiauja, ar kokių kitokių yr g.gif Mašinų turguj aš buvusi tik tokiam mažiuke, Klaipėdoj prie eskadrilės, tai nemačiau, kad ten magiukus kas siūlytų g.gif

Esu macius, kad Tilzes turguj prekiauja
Atsakyti
Turguj automobilių magnetofonais prekiauja jų vagys gun_bandana.gif

Mąstykit, moteriškės, iš kur pas juos tie padėvėti "mageliai" randasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 01 22, 15:31)

Mąstykit, moteriškės, iš kur pas juos tie padėvėti "mageliai" randasi tongue.gif

Kodel butinai vagia? O gal perpardavineja? Kokie mes kategoriski...
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 01 22, 14:31)

Jei taip, tai jie labai rizikuoja. Juk bet kam, kai pavogia kokį daiktą, pirmiausia šauna mintis jo turguj tarp parduodamų paieškot. Ir policija kartais (kai netingi) tuo užsiima.

O kažin, kur parduodami sudaužytų, sąvartynan parduotų mašinų magiukai g.gif Ar jie visais atvejais sugenda (sudaužomi, sulaužomi) anksčiau, nei patys atomobiliai; tikriausiai juk ne mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 23 sausio 2008 - 02:05
QUOTE(coliukeee @ 2008 01 22, 17:28)
Kodel butinai vagia? O gal perpardavineja? Kokie mes kategoriski...

drinks_cheers.gif Kaimynas pirko mageli pagal skelbima laikrastyje,o susitikti jam pasiule degalineje.Cia jau panasiau i pavokto daikto pardavima..
Atsakyti
Nu kas per problemos,taigi nueik i parduotuve ir nusipirk.As Topo centre panasonika uz 200lt pirkau ir visai juo buvau patenkinta,garso kokybe gera,snukelis nusiema ir dar garantija dviem metams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 23 sausio 2008 - 11:20
laba vakara, mergaitės, 4u.gif
seniai jau pas jus bebuvau, sirgau gana rimtai. verysad.gif Bet jau pasveikau.
Užtat prisiduodu, apturėjau šįvakar pirmąją avariją, tikiuosi ir paskutinę.
Blogiausia, kad aš kaltininkė.Važiavau iš daržo paimti vaiko kaip ir kasdien, temo, žiauriai lijo lietus.Viskas įvyko ant parodos kalno.Man rekėjo į kairę sukti,nepraleidau pagrindiniu važiuojančio auto. Tiksliau antra juosta važiuojantis auto sustojo mane praleisti (toje vietoje kartais ir 10-15min tenka prastovėti, nes niekas nepraleidžia), nors jis važiavo pagrindiniu, tai aš važiavau, o pirma juosta važiavo kitas auto, aš jo nepamačiau... Smūgis minimalus buvo.Nuostoliai nedideli palyginus, tam kitam auto tai išvis tik lempa išdaužta ir bamperis nubrozdintas, bet policininkui jis liepė prižymėti gausybę pažeidimų-įlinkęs radiatorius, trūkęs priekinis stiklas, atsiknojęs kapotas ir t.t...Policininkai iš jo juokėsi, sakydami, kad nerealių pagadinimų jis prisigalvojo.Bet nukentėjusiam geriau, jis savo "triperį" 1989m apdraudęs ir Kasko.O mes ne. verysad.gif Bauda man gręsia nuo 100-200lt.Visa tai p...ui, bet blogiausia, kad mūsų auto drausta vyro vardu.O jis stažą turi jau ilgą.O aš tik kelių mėnesių.Todėl man šitas draudimas negalioja, t.y. galioja dalinai, turėsiu atlyginti berods 30procentų nuo sumos, kurią priskaičiuos draudimas iš savo kišenės.Nors nukentėjusio auto geriausiu atveju verta 1000eurų, man gali tekti sumokėti kokį 1000. verysad.gif Taigi, merginos, jei dalinatės auto su kuom nors, būtinai apsidrauskite tuo brangesniu draudimu, skirtų tiems, kurie neturi 2 metų stažo
Aš, deja, to nežinojau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 25, 20:07)
laba vakara, mergaitės, 4u.gif
seniai jau pas jus bebuvau, sirgau gana rimtai. verysad.gif Bet jau pasveikau.
Užtat prisiduodu, apturėjau šįvakar pirmąją avariją, tikiuosi ir paskutinę.
Blogiausia, kad aš kaltininkė.Važiavau iš daržo paimti vaiko kaip ir kasdien, temo, žiauriai lijo lietus.Viskas įvyko ant parodos kalno.Man rekėjo į kairę sukti,nepraleidau pagrindiniu važiuojančio auto. Tiksliau antra juosta važiuojantis auto sustojo mane praleisti (toje vietoje kartais ir 10-15min tenka prastovėti, nes niekas nepraleidžia), nors jis važiavo pagrindiniu, tai aš važiavau, o pirma juosta važiavo kitas auto, aš jo nepamačiau... Smūgis minimalus buvo.Nuostoliai nedideli palyginus, tam kitam auto tai išvis tik lempa išdaužta ir bamperis nubrozdintas, bet policininkui jis liepė prižymėti gausybę pažeidimų-įlinkęs radiatorius, trūkęs priekinis stiklas, atsiknojęs kapotas ir t.t...Policininkai iš jo juokėsi, sakydami, kad nerealių pagadinimų jis prisigalvojo.Bet nukentėjusiam geriau, jis savo "triperį" 1989m apdraudęs ir Kasko.O mes ne. verysad.gif Bauda man gręsia nuo 100-200lt.Visa tai p...ui, bet blogiausia, kad mūsų auto drausta vyro vardu.O jis stažą turi jau ilgą.O aš tik kelių mėnesių.Todėl man šitas draudimas negalioja, t.y. galioja dalinai, turėsiu atlyginti berods 30procentų nuo sumos, kurią priskaičiuos draudimas iš savo kišenės.Nors nukentėjusio auto geriausiu atveju verta 1000eurų, man gali tekti sumokėti kokį 1000. verysad.gif Taigi, merginos, jei dalinatės auto su kuom nors, būtinai apsidrauskite tuo brangesniu draudimu, skirtų tiems, kurie neturi 2 metų stažo
Aš, deja, to nežinojau. verysad.gif

oi uzjauciu, bet visko pasitaiko. nenusimink labai. svarbiausia, kad visi sveiki ir gyvi. o as vakar sugebejau uzgesti ziede blink.gif siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 25, 20:32)
oi uzjauciu, bet visko pasitaiko. nenusimink labai. svarbiausia, kad visi sveiki ir gyvi. o as vakar sugebejau uzgesti ziede blink.gif siaubas blink.gif

irnesakyk.gif Porą naktelių nedamiegojau, gi reikia save pagraužti, dabar jau rami.Galvojau, kad bijosiu vėl už vairo sėsti, bet nieko. ax.gif
Ir dar pasidžiaugsiu, kadangi esu senesnė nei 25 metai, man nereikės apmokėti nukentėjusiam remonto.Tai padarys draudimas. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 28, 15:47)
Ir dar pasidžiaugsiu, kadangi esu senesnė nei 25 metai,...

Nu kartais visai gerai būt Senesniai thumbup.gif
Atsakyti