Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

visiskai sutinku. o man instruktorius sake, kad vairavimas tik refleksai. tai va , vairuot gali kiekvienas. tik reikia vairuot ir nepasiduot baimei. kita kart kai paziuriu kas tuos masiniukus vairuoja blink.gif (siulau ir tau isla uzmest aki) suprantu, kad as tuo labiau galiu vairuot.
Atsakyti
Sveikos, vairuotojos. 4u.gif

Prieš kokią savaitę krykštavo MB iš savo draugo, kuris užsižioplinęs įsipylė pilną baką dyzelio vietoj benzino, po to šaltyje su burna ir vamzdeliu išsiurbinėjo gerą valandą...Nu ir prisikrykštavo.Prieš kelias dienas parėjęs pasigyrė, kad ir tepalų į mūsų mašiniuką ,ir langų plovimo skysčio papildė.Kitą rytą važiuoju aš į darbą greitkeliu, kažkokia fūrą aplenkia, stiklą aptaško, aš stiklą apipurškiu, valytuvai nuvalo, bet vis vien nieko nematau, visas langas murzinas kažkoks riebaluotas, vėžlioju greitkelyje 80km greičiu,priešais važiuojančių mašinų lempos tokios išskydę, neryškios...Kelyje ir prašvito, bet vaizdas per langą nė kiek nepagerėjo.Šiaip ne taip iki darbo nusivilkau.Skambinu vyrui, papasakoju, o tas mane aprėkia lengvoj formoj, kad aš greičiausia valytuvus suėdžiau.Nesiginčiju.Juk tik mėnesį su trupučiu vairuoju, o jis jau 15metų. ax.gif Taip prasikankinau kelias dienas, su savim vežiojausi mobilų langų plovimo skystį, rankšluostuką ir vis pasivalydavau langus kur sustojus.Nu ir ką jūs manot, pareina šiandien MB nuleidęs galvą...Pasirodo antifrizo buvo vietoj ploviklio supylęs. lotuliukas.gif
Atsakyti
va va, prisišnekėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 17, 23:21)

Prieš kokią savaitę krykštavo MB iš savo draugo, kuris užsižioplinęs įsipylė pilną baką dyzelio vietoj benzino, po to šaltyje su burna ir vamzdeliu išsiurbinėjo gerą valandą...Nu ir prisikrykštavo.Prieš kelias dienas parėjęs pasigyrė, kad ir tepalų į mūsų mašiniuką ,ir langų plovimo skysčio papildė.Kitą rytą važiuoju aš į darbą greitkeliu, kažkokia fūrą aplenkia, stiklą aptaško, aš stiklą apipurškiu, valytuvai nuvalo, bet vis vien nieko nematau, visas langas murzinas kažkoks riebaluotas, vėžlioju greitkelyje 80km greičiu,priešais važiuojančių mašinų lempos tokios išskydę, neryškios...Kelyje ir prašvito, bet vaizdas per langą nė kiek nepagerėjo.Šiaip ne taip iki darbo nusivilkau.Skambinu vyrui, papasakoju, o tas mane aprėkia lengvoj formoj, kad aš greičiausia valytuvus suėdžiau.Nesiginčiju.Juk tik mėnesį su trupučiu vairuoju, o jis jau 15metų. ax.gif Taip prasikankinau kelias dienas, su savim vežiojausi mobilų langų plovimo skystį, rankšluostuką ir vis pasivalydavau langus kur sustojus.Nu ir ką jūs manot, pareina šiandien MB nuleidęs galvą...Pasirodo antifrizo buvo vietoj ploviklio supylęs. lotuliukas.gif

va va,o jeigu tu taip butum sumaisius?pasirodo ir profams visko buna biggrin.gif ir kaip sekasi,ar kasdien vazineji?as irgi nepilnai antras menuo vairuoju,nors masina tai rupinasi vyras,uzpila kuro ir t.t.gerai kad turiu savo masina ir nereikia dalintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 01:27)
va va,o jeigu tu taip butum sumaisius?pasirodo ir profams visko buna biggrin.gif ir kaip sekasi,ar kasdien vazineji?as irgi nepilnai antras menuo vairuoju,nors masina tai rupinasi vyras,uzpila kuro ir t.t.gerai kad turiu savo masina ir nereikia dalintis thumbup.gif

irnesakyk.gif Vis tiek aš likau kalta, nes langų ploviklį į bagažinę padėjau, todėl ir susimaišė...
Vairuoju kas antrą dieną, maršrutai dažniausiai tie patys, bet kasdien jaučiuosi tvirčiau ir tvirčiau. thumbup.gif Taisyklių laikausi, nesąmonių retai kada bepadarau.Tik pėstieji tamsoje man siaubą varo, net einantys per perėjas, išdygsta iš niekur... doh.gif Vienu metu buvau praradus malonumą vairuoti,pradėjau bijot, nepasitikėt savimi, nes per lėtai pažangą dariau, bent man taip atrodė. Dabar vėl juo mėgaujuosi.Įsivaizduoju kaip smagu lėkti vasarą, klausantis muzikos, kur nors prie ežeriuko... wub.gif Magės mašiniuke MB vis dar neleidžia dėti, kad dėmesio neblaškytų. unsure.gif Kurą pilu tai aš, nes man pakeliui į darbą kolonėlė.Visa kita MB rūpestis, nors iš bėdos mokėčiau ir tepalų prisipilt, ir padangą pasikeisti. ax.gif
Aš tikiuosi, kad greitai nebeteks dalintis mašiniuko su niekuo. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 18 sausio 2008 - 15:38
QUOTE(Caca* @ 2008 01 17, 22:21)

Prieš kokią savaitę krykštavo MB iš savo draugo...

Ui geras doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 18, 17:37)
irnesakyk.gif Vis tiek aš likau kalta, nes langų ploviklį į bagažinę padėjau, todėl ir susimaišė...
Vairuoju kas antrą dieną, maršrutai dažniausiai tie patys, bet kasdien jaučiuosi tvirčiau ir tvirčiau. thumbup.gif Taisyklių laikausi, nesąmonių retai kada bepadarau.Tik pėstieji tamsoje man siaubą varo, net einantys per perėjas, išdygsta iš niekur... doh.gif Vienu metu buvau praradus malonumą vairuoti,pradėjau bijot, nepasitikėt savimi, nes per lėtai pažangą dariau, bent man taip atrodė. Dabar vėl juo mėgaujuosi.Įsivaizduoju kaip smagu lėkti vasarą, klausantis muzikos, kur nors prie ežeriuko... wub.gif Magės mašiniuke MB vis dar neleidžia dėti, kad dėmesio neblaškytų. unsure.gif Kurą pilu tai aš, nes man pakeliui į darbą kolonėlė.Visa kita MB rūpestis, nors iš bėdos mokėčiau ir tepalų prisipilt, ir padangą pasikeisti. ax.gif
Aš tikiuosi, kad greitai nebeteks dalintis mašiniuko su niekuo. cool.gif

kaip visada moterys kaltos g.gif tai tu saunuole,tikrai per tiek nedaug laiko tiek visko atlieki pati thumbup.gif gero kelio tau
Papildyta:
QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 21:05)
kaip visada moterys kaltos g.gif tai tu saunuole,tikrai per tiek nedaug laiko tiek visko atlieki pati thumbup.gif gero kelio tau

o mages tai as pati dar kolkas nepasigendu,gal dar nelaikas?
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 19:07)
Papildyta:

pirmiausia sveikutes smile.gif senai besilankiau pas jus rolleyes.gif

manau kaip kam,kaip tik smagu turetu buti vaziuoti su muzika(aiksu kokio stiliaus ir garsumo klausomasi,pernelyg garsi tikrai trukdytu pradendantiems vairuotojams).kai mokiausi tai man muzika netrukde ir laikas greiciau praeina ir itampos tokios nebera smile.gif bet dabar gaila labai mazai vazineju verysad.gif
Atsakyti
O as tai niekaip be mages negaliu,motoro gausmas ypac jei kur uz miesto kaip geri migdomieji veikia doh.gif Cia kai menesi skolintu masiniuku be mages vazinejau,tai kad neuzmigt pati vaziuodama dainuodavau visa gerkle lotuliukas.gif ilgaaaaai uzkimus po to buvau... lotuliukas.gif Cia uz miesto jei ka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 19:07)

Na man tai magelio labai labai ir LABAI reikia ax.gif ax.gif pats kaifas įsėdus į mašiną pasileisti kokią smagią dainikę biggrin.gif kai į darbą viena važiuoju, dar ir padainuoju blush2.gif žodžiu, labai labai smagu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiktos, mergaitės 4u.gif
šimc metų 4u.gif

man muzikos reik, bet pas mane mašiniuky nėra magiuko, tik radija [nu yr ta kasetinė bigsmile.gif ], bet nėr ko sukt ant jos biggrin.gif tai be radijos dbr negaliu įsivaizduot savo vairavimo, kažkaip tas variklio gausmas man nepatinka biggrin.gif
čia kaip kolegė sako "aš kuo garsiau pasileidžiu, kad negirdėčiau kokio ne tokio bumbsėjimo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2008 01 20, 20:42)
man muzikos reik, bet pas mane mašiniuky nėra magiuko, tik radija

tai be radijos dbr negaliu įsivaizduot savo vairavimo, kažkaip tas variklio gausmas man nepatinka  biggrin.gif 

Nu man tai ptinka girdėti, KAIP tas mano variklis dirba. Bet jei važiuoji kur toliau, tikrai trūksta muzikytės.

Gal kas žino, kur galėtų tą daiktą kokį papigiai nusipirkt, na, kad bi tik zystų, kokią stotį mielai paklausyčiau... Ir šiaip, kažin ar tinka jie visi pagal dydį, pavyzdžiui g.gif Nu apšvieskit, kas tundrą lotuliukas.gif
Atsakyti