Sveikos, vairuotojos.
Prieš kokią savaitę krykštavo MB iš savo draugo, kuris užsižioplinęs įsipylė pilną baką dyzelio vietoj benzino, po to šaltyje su burna ir vamzdeliu išsiurbinėjo gerą valandą...Nu ir prisikrykštavo.Prieš kelias dienas parėjęs pasigyrė, kad ir tepalų į mūsų mašiniuką ,ir langų plovimo skysčio papildė.Kitą rytą važiuoju aš į darbą greitkeliu, kažkokia fūrą aplenkia, stiklą aptaško, aš stiklą apipurškiu, valytuvai nuvalo, bet vis vien nieko nematau, visas langas murzinas kažkoks riebaluotas, vėžlioju greitkelyje 80km greičiu,priešais važiuojančių mašinų lempos tokios išskydę, neryškios...Kelyje ir prašvito, bet vaizdas per langą nė kiek nepagerėjo.Šiaip ne taip iki darbo nusivilkau.Skambinu vyrui, papasakoju, o tas mane aprėkia lengvoj formoj, kad aš greičiausia valytuvus suėdžiau.Nesiginčiju.Juk tik mėnesį su trupučiu vairuoju, o jis jau 15metų.
Taip prasikankinau kelias dienas, su savim vežiojausi mobilų langų plovimo skystį, rankšluostuką ir vis pasivalydavau langus kur sustojus.Nu ir ką jūs manot, pareina šiandien MB nuleidęs galvą...Pasirodo antifrizo buvo vietoj ploviklio supylęs.

Prieš kokią savaitę krykštavo MB iš savo draugo, kuris užsižioplinęs įsipylė pilną baką dyzelio vietoj benzino, po to šaltyje su burna ir vamzdeliu išsiurbinėjo gerą valandą...Nu ir prisikrykštavo.Prieš kelias dienas parėjęs pasigyrė, kad ir tepalų į mūsų mašiniuką ,ir langų plovimo skysčio papildė.Kitą rytą važiuoju aš į darbą greitkeliu, kažkokia fūrą aplenkia, stiklą aptaško, aš stiklą apipurškiu, valytuvai nuvalo, bet vis vien nieko nematau, visas langas murzinas kažkoks riebaluotas, vėžlioju greitkelyje 80km greičiu,priešais važiuojančių mašinų lempos tokios išskydę, neryškios...Kelyje ir prašvito, bet vaizdas per langą nė kiek nepagerėjo.Šiaip ne taip iki darbo nusivilkau.Skambinu vyrui, papasakoju, o tas mane aprėkia lengvoj formoj, kad aš greičiausia valytuvus suėdžiau.Nesiginčiju.Juk tik mėnesį su trupučiu vairuoju, o jis jau 15metų.

QUOTE(Caca* @ 2008 01 17, 23:21)
Sveikos, vairuotojos.
Taip prasikankinau kelias dienas, su savim vežiojausi mobilų langų plovimo skystį, rankšluostuką ir vis pasivalydavau langus kur sustojus.Nu ir ką jūs manot, pareina šiandien MB nuleidęs galvą...Pasirodo antifrizo buvo vietoj ploviklio supylęs. 

va va,o jeigu tu taip butum sumaisius?pasirodo ir profams visko buna

QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 01:27)
va va,o jeigu tu taip butum sumaisius?pasirodo ir profams visko buna
ir kaip sekasi,ar kasdien vazineji?as irgi nepilnai antras menuo vairuoju,nors masina tai rupinasi vyras,uzpila kuro ir t.t.gerai kad turiu savo masina ir nereikia dalintis 

Vairuoju kas antrą dieną, maršrutai dažniausiai tie patys, bet kasdien jaučiuosi tvirčiau ir tvirčiau.

Aš tikiuosi, kad greitai nebeteks dalintis mašiniuko su niekuo.

QUOTE(Caca* @ 2008 01 17, 22:21)
Ui geras

QUOTE(Caca* @ 2008 01 18, 17:37)

Vairuoju kas antrą dieną, maršrutai dažniausiai tie patys, bet kasdien jaučiuosi tvirčiau ir tvirčiau.

Aš tikiuosi, kad greitai nebeteks dalintis mašiniuko su niekuo.

kaip visada moterys kaltos

Papildyta:
QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 21:05)
tai tu saunuole,tikrai per tiek nedaug laiko tiek visko atlieki pati
gero kelio tau

o mages tai as pati dar kolkas nepasigendu,gal dar nelaikas?
QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 19:07)
tai tu saunuole,tikrai per tiek nedaug laiko tiek visko atlieki pati
gero kelio tau
Papildyta:

Papildyta:
pirmiausia sveikutes

manau kaip kam,kaip tik smagu turetu buti vaziuoti su muzika(aiksu kokio stiliaus ir garsumo klausomasi,pernelyg garsi tikrai trukdytu pradendantiems vairuotojams).kai mokiausi tai man muzika netrukde ir laikas greiciau praeina ir itampos tokios nebera

O as tai niekaip be mages negaliu,motoro gausmas ypac jei kur uz miesto kaip geri migdomieji veikia
Cia kai menesi skolintu masiniuku be mages vazinejau,tai kad neuzmigt pati vaziuodama dainuodavau visa gerkle
ilgaaaaai uzkimus po to buvau...
Cia uz miesto jei ka...

QUOTE(undinele72 @ 2008 01 18, 19:07)
Na man tai magelio labai labai ir LABAI reikia

sveiktos, mergaitės
šimc metų
man muzikos reik, bet pas mane mašiniuky nėra magiuko, tik radija [nu yr ta kasetinė
], bet nėr ko sukt ant jos
tai be radijos dbr negaliu įsivaizduot savo vairavimo, kažkaip tas variklio gausmas man nepatinka
čia kaip kolegė sako "aš kuo garsiau pasileidžiu, kad negirdėčiau kokio ne tokio bumbsėjimo"

šimc metų

man muzikos reik, bet pas mane mašiniuky nėra magiuko, tik radija [nu yr ta kasetinė

čia kaip kolegė sako "aš kuo garsiau pasileidžiu, kad negirdėčiau kokio ne tokio bumbsėjimo"

QUOTE(nezinoma @ 2008 01 20, 20:42)
man muzikos reik, bet pas mane mašiniuky nėra magiuko, tik radija
tai be radijos dbr negaliu įsivaizduot savo vairavimo, kažkaip tas variklio gausmas man nepatinka

Nu man tai ptinka girdėti, KAIP tas mano variklis dirba. Bet jei važiuoji kur toliau, tikrai trūksta muzikytės.
Gal kas žino, kur galėtų tą daiktą kokį papigiai nusipirkt, na, kad bi tik zystų, kokią stotį mielai paklausyčiau... Ir šiaip, kažin ar tinka jie visi pagal dydį, pavyzdžiui