Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 01 14, 19:25)
aha man taip pat labai patiko, o nuotaika kaip pakele  thumbup.gif . denaxa turi talenta rasyt. labai noreciau, kad butu tu nuotykiu pratesimas  blush2.gif
Papildyta:
niu ka varau sildyt roverio ir leksiu vyro is darbo parsivezt. pats pikas ir prastas kelias ir nelemtas kanalas manes laukia. niu bet kaip nors.

aga as ir noreciau, labai idomu skaityt buvo thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal man memuarus pradet rasyt? lotuliukas.gif Nes visas mano gyvenimas yra vienas nesibaigiantis nuotykis,tie nuotykiai mane tiesiog persekioja... blink.gif
Bet...yra viena laabai didele problemele-baisiai (nu laaabai baisiai) nemegstu rasyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
būtų labai smagu ir apie tavo nuotykius autobusa vairuojant paskaityt smile.gif
aš išlaikius irgi jaučiu skelsiu istoriją kaip reikiant, nes rašyti man patinka, o šeimyninė tačkutė nebe pirmos jaunystės ir nuotykių šviečiasi kaip reikiant blush2.gif
Atsakyti
Hmm...nebloga ideja,reiks koki dienorastuka uzsivest ir paskui megint lipdyt is jo ka nors.Bet su busu nuotykiu geriau kad nebutu,tokie nuotykiai skaudziai per kisene musa.
O tu butinai saviskius aprasyk,ypac jei rasyti megsti,bus idomu paskaityt.
Atsakyti
na ka, visu pirma, tai aciu visoms uz patarimus ir padrasinimus group.gif, taigi vakar prisiskaicius ju, pasiemiau masinos raktus, susikaupiau, pamojavau MB ir islekiau i parduotuve smile.gif aisku pasirinkau ta kuri nera arciausisi namu, bet marsrutas man gerai zinomas. ir ka jus sau galvojat? grizau gyva!!
zinoma, puse valandos sildziau langa, nes kazkodel sugalvojau, kad kondiske reik ant viso gazo ijungt doh.gif , is kiemo pajudejau irgi idomiai (MB sake, kad bute puikiai girdejos kad AS isvaziuoju) biggrin.gif iki parduotuves nuvaziavau tikrai liuksiskai, tik jau posukyje i ja uzpypino mane civikas, bo as kazkaip jo nemaciau doh.gif
na bet didziavaus vis tiek savim iki begalybes, kad gyva ir sveika grizau ir masiniuko nesulamdziau smile.gif dabar tai tikrai darysiu kiekviena vakara !!
Atsakyti
Tai šaunuolė thumbup.gif Ir toliau taip. Ir nekreipk dėmesio į kiekvieną papypinusį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 01 15, 11:49)
Tai šaunuolė  thumbup.gif  Ir toliau taip. Ir nekreipk dėmesio į kiekvieną papypinusį  ax.gif

Teisingai thumbup.gif thumbup.gif . Lai pypina jeigu jiems nuo to lengviau
Atsakyti
Nėr ko nervintis ir kreipt dėmesį į skubančius profus...Geriau važiuot lėčiau ir mokytis, o ne įrodinėt kažką kažkam pervertinant savo galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
manęs pipsintys nenervina, nervina kurie m raidę pamatę lenda prieš nosį - per tokius tuoj keiktis kaip kelių asas patyręs išmoksiu doh.gif man mama pasakė - tu žiūrėk savęs, kad į nieką neįvažiuotum, o jei koks kvailys tuo nepatenkintas - pats kaltas
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2008 01 15, 10:43)
na ka, visu pirma, tai aciu visoms uz patarimus ir padrasinimus  group.gif, taigi vakar prisiskaicius ju, pasiemiau masinos raktus, susikaupiau, pamojavau MB ir islekiau i parduotuve smile.gif aisku pasirinkau ta kuri nera arciausisi namu, bet marsrutas man gerai zinomas. ir ka jus sau galvojat? grizau gyva!!
zinoma, puse valandos sildziau langa, nes kazkodel sugalvojau, kad kondiske reik ant viso gazo ijungt  doh.gif , is kiemo pajudejau irgi idomiai (MB sake, kad bute puikiai girdejos kad AS isvaziuoju) biggrin.gif iki parduotuves nuvaziavau tikrai liuksiskai, tik jau posukyje i ja uzpypino mane civikas, bo as kazkaip jo nemaciau  doh.gif
na bet didziavaus vis tiek savim iki begalybes, kad gyva ir sveika grizau ir masiniuko nesulamdziau smile.gif dabar tai tikrai darysiu kiekviena vakara !!

Isla,tu saunuole,super!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif Laikykis taip ir toliau,ir viskas bus ciki!!!! thumbup.gif 4u.gif
O del pypintoju-mane siandien fura sankryzoj apipypino egza laikant,berazumis kazkoks,as gi negalejau egzo metu i kaire kazkam pries nosi prasaut...ne su lengvaja juk vaziavau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 15, 14:25)
manęs pipsintys nenervina, nervina kurie m raidę pamatę lenda prieš nosį - per tokius tuoj keiktis kaip kelių asas patyręs išmoksiu doh.gif man mama pasakė - tu žiūrėk savęs, kad į nieką neįvažiuotum, o jei koks kvailys tuo nepatenkintas - pats kaltas

Nu va, mane irgi tokie erzina. Važiuoji, žmogau, laikaisi atstumo nuo kitos mašinos (nes bijai pervertinti savo galimybes), bet tas atstumas greitai dingsta, nes įlenda koks kitas mašiniokas, kurio vairuotojas galvoja, kad mes šiaip tingim gazo pedalą paspaust...
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2008 01 15, 10:43)
na ka, visu pirma, tai aciu visoms uz patarimus ir padrasinimus  group.gif, taigi vakar prisiskaicius ju, pasiemiau masinos raktus, susikaupiau, pamojavau MB ir islekiau i parduotuve smile.gif aisku pasirinkau ta kuri nera arciausisi namu, bet marsrutas man gerai zinomas. ir ka jus sau galvojat? grizau gyva!!
zinoma, puse valandos sildziau langa, nes kazkodel sugalvojau, kad kondiske reik ant viso gazo ijungt  doh.gif , is kiemo pajudejau irgi idomiai (MB sake, kad bute puikiai girdejos kad AS isvaziuoju) biggrin.gif iki parduotuves nuvaziavau tikrai liuksiskai, tik jau posukyje i ja uzpypino mane civikas, bo as kazkaip jo nemaciau  doh.gif

Isla, visu pirma isisamonink, kad niekas negime jau mokedamas vairuoti smile.gif. O ismokstama tik vairuojant smile.gif. Ir isvis tas mokejimas vairuoti yra salyginis dalykas. Juk kiek ir is tu keliu "profu" pridaro avariju, masinas sudauzo. Vairuojant situaciju gali buti milijonai. Ir kiekvienos is ju neismoksi. Tiesiog kasdien vairuojant atsiranda igudziai, tokie kaip tarkim - sklandziai pajudeti is vietos, stoveti ikalneje, pasirinkti reikiama greiti ir pavara ar dar kas nors....kai jau ismoksi tuos dalykelius, tada atsiras uztikrintumas ir pasitikejimas savimi. O kol kas pamazu pamazu ir viskas bus gerai smile.gif.
Atsakyti