Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2008 02 07, 22:37)
1.Aš lygiai tokia pati  doh.gif Prisiknisu bet ką darydama  net prie savęs pačios ir vis matau, kad galėjo ir toj vietoj būt geriau, ir anoj ne kaip  doh.gif  doh.gif Noro pasirodyt tai neturėjau minty, bet kartais ir aplinkinių lūkesčiai, ar juolab, spaudimas prideda nereikalingo blaškymosi.
2.Sėsk už vairo tada, kai mašinų mažai (kad ir kokią 23-24 val) ir prisiversti bus paprasčiau, kai žinosi, kad gatvės beveik tuščios  mirksiukas.gif Bet svarbiausia - būtinai sėsk  4u.gif

1. drinks_cheers.gif lotuliukas.gif tuomet galiu pasiulyti paskaityti straipsny apie sia "liga" doh.gif as kai ji perskaiciau(berods sausio nr.)man plaukai piestu pasistojo-su tuo butinai reikia kovoti..zurnalas vadinasai Psichologija Tau rolleyes.gif Man naudinga buvo blush2.gif
2.butinai taip ir padarysiu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Caca* @ 2008 02 07, 23:05)
1.Aišku, kad priimsim. drinks_cheers.gif

2.Šiandien bene pirmas kartas, kai sau dėl vairavimo priekaištų beveik neturėjau. thumbup.gif Vairuoju kiek daugiau nei 2 mėn.Ta proga leidau sau važiuoti su ausinuku.Magės MB po avarijos man ilgai neleis dėtis. verysad.gif

1.aciu bigsmile.gif
2.va kaip fainai! thumbup.gif saunuole 4u.gif Jeigu megiama muzika padeda labiau atsipalaiduoti kelyje,manau,kad tai tik pliusas vairavimui mirksiukas.gif ,o TB nebutinai ir turi apie tai zinoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(deliKate @ 2008 02 07, 23:24)
1. drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif tuomet galiu pasiulyti paskaityti straipsny apie sia "liga" doh.gif as kai ji perskaiciau(berods sausio nr.)man plaukai piestu pasistojo-su tuo butinai reikia kovoti..zurnalas vadinasai Psichologija Tau rolleyes.gif Man naudinga buvo blush2.gif

Kad kovot reikia žinau, bet panašu man gali prireikt drastiškesnių priemonių, nei ta knyga (eina į pabaigą psichologijos bakalauras) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 07, 15:16)
Pradeti niekada nevelu,svarbu kad noras butu,o visa kita ateis savaime,as vairuoju tik 2,5men,o man atrodo kad jau seniai,su kiekviena diena vis labiau patinka,sunkiausia pirma karta vienai isvaziuoti,o poto ir pasitikejimas ateina,taip kad pirmyn ir nereikia to vyro salia,kad bumbetu,tas negerai anas netaip 4u.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku
Kartu esam važiavę tik 2 kartus: po pirmo karto draugiškai susitarėm, kad kol kas važinėsiuos viena, o antrą kartą vairavau, nes važiavom iš vakarėlio... Vienai tikrai geriau: kai nieko nėra šalia, kas patarinėtų (kad ir kokie geri ir teisingi tie patarimai bebūtų), galvoji savo galva, važiuoji taip, kaip važiuoji ir mokaisi. O kai šalia kažkas stebi tavo "darbą", tai ir prasideda nesąmonės, o paskui visai nustoji galvoti ir tik klausai, ką tau aiškina doh.gif
Atsakyti
O man patinka vyrą vežioti - gaunu daug labai naudingų patarimų (MB vairavimo stažas gerokai virš 10 metų), o kandžias replikas jis sau pasilaiko (tik yra sakęs, kad iš paskos važiuojant mano vairavimas jam atrodo daug geriau, nei sėdint šalia smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 02 01, 15:14)
Aš irgi buvau pripratus (įtariu, taviškis mašiniukas irgi dujomis maitinamas), bet va kaip atsirūgo verysad.gif ...

nea, mano mašiniukas benziniuką srebia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(markita @ 2008 02 08, 09:46)
nea, mano mašiniukas benziniuką srebia mirksiukas.gif

Maniškis, kol benziną gauna tokių šposų nekrečia, todėl buvau įsitikinusi, kad čia dujinės įrangos problema. blink.gif Dabar prieš posūkius pradedu stabdyti likus kokiam 100m, jei ne anksčiau - baimės akys išties didelės. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 02 08, 10:14)
drinks_cheers.gif  Visiškai sutinku
Kartu esam važiavę tik 2 kartus: po pirmo karto draugiškai susitarėm, kad kol kas važinėsiuos viena, o antrą kartą vairavau, nes važiavom iš vakarėlio... Vienai tikrai geriau: kai nieko nėra šalia, kas patarinėtų (kad ir kokie geri ir teisingi tie patarimai bebūtų), galvoji savo galva, važiuoji taip, kaip važiuoji ir mokaisi. O kai šalia kažkas stebi tavo "darbą", tai ir prasideda nesąmonės, o paskui visai nustoji galvoti ir tik klausai, ką tau aiškina doh.gif

Man irgi nepatinka, kai MB sedi salia, nors kazkada, kai pamate, kaip vairuoju, uzsimine, kad daugiau su manim nevaziuos blink.gif tongue.gif As viena labiau atsipalaiduoju, nera, kas priekaistauja rolleyes.gif Tik kazkaip parode iniciatyva, jog maga isideciau g.gif biggrin.gif
Tik jau apninka priklausomybe automobiliui g.gif Vakar ryte kazkaip MB veze i darba, ir pakeliui, jau pamasciau, kad daugiau nenoriu kartu vaziuoti, jau geriau paciai, savarankiskai su savo masiniuku wub.gif
Atsakyti
Pritariu is visos sirdies assa.gif assa.gif
Atsakyti
4u.gif Priimkit ir mane, vairuoju nu sestadienio nakties... blush2.gif Teises turiu nuo 2007 sausio menesio rolleyes.gif
Ir iskart prasau patarimo, kada galiu isvaziuot diena i miesta, kaip pradet diena??? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 02 11, 19:22)
4u.gif Priimkit ir mane, vairuoju nu sestadienio nakties... blush2.gif Teises turiu nuo 2007 sausio menesio rolleyes.gif
Ir iskart prasau patarimo, kada galiu isvaziuot diena i miesta, kaip pradet diena??? doh.gif  blush2.gif

opa,stai ir vel susitikom biggrin.gif as irgi cia uzsuku ax.gif
ka turejai omeny"kada isvaziuoti i miesta"? blush2.gif dabar kai turi galimybe-visada mirksiukas.gif o masinu maziausiai turbut tik nakti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(deliKate @ 2008 02 11, 18:48)
opa,stai ir vel susitikom biggrin.gif as irgi cia uzsuku ax.gif
ka turejai omeny"kada isvaziuoti i miesta"? blush2.gif dabar kai turi galimybe-visada mirksiukas.gif o masinu maziausiai turbut tik nakti.. g.gif

La, kalbu apie diena..... O kada kartu varysim i miesta?? Panaktiniaut... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mano vazinejimai kol kas sustojo doh.gif Negerai negerai...Bet ka darysi,masiniukas servise jau savaite,o ir as pati sirgau.Taip nesinori apleist vairavimo unsure.gif

Beje,kalbant apie vazinejima su MB,tai man visai su juo patinka..Nerekia,neburba,o kaip tik pataria ir visada padeda.Geras mokytojas thumbup.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marke: 13 vasario 2008 - 11:25