Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Kažkaip pritilo mūsų temelė. Gal atgaivinkim mirksiukas.gif

Kaip sekėsi vairuoti čia ne taip seniai trumpam atsiradusios žiemos sąlygom?
Aš kaip tik vieną tokį vakarą, gerai pustant, namo iš darbo važiavau. Ne vasara aišku, jokių juostų nesimato, slidu... Bet mašinos visos šliaužia maksimum ant 40km, tokie visi drausmingi, nieks nelaksto, iš juostos į juostą be ypatingo reikalo nesimala, aš irgi kaip sraigė, balta, gražu aplink, jei dar ir snigę nebūtų - išvis releksas rolleyes.gif
O rytą atsikeliu, pasiruošus mašiną valyt - viskas jau gražiai nutirpę, lietum nuplauta lotuliukas.gif
Žodžiu, tokia trumpa žiema man visai patiko rolleyes.gif
QUOTE(Caca* @ 2008 02 15, 17:00)
Pasigirsiu, atgavau šiandien teises. thumbup.gif

Su tuo ir sveikinam, bei linkime ateity tik malonių vairavimo istorijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 02 14, 13:00)
O mano 90 ženklas šiandien vėl užkliūvo... Tapau nemalonios situacijos dalyve. Rytinio piko metu primažinau greitį norėdama praleisti iš stotelės ("kišenėje") pajudėti norintį ir posūkį rodantį autobusą. Už manęs važiavusiam vairuotojui neišlaikė nervai ir jis mane aplenkė, tačiau iš priekio irgi judėjo srautas, o jam sugrįžti į savo juostą jau trukdė pajudėjęs autobusas... Žodžiu, mane aplenkusi apynaujė Toyota įvažiavo autobusui į šoną. O jos vairuotojas iššokęs iškart su tokia agresija puolė prie mano mašinos, jog galvojau, kad sumuš. Mušti nemušė, bet keiksmažodžių ir komentarų apie moterų vairavimą, nusipirktas teises ir t.t. iš jo išgirdau apsčiai, kol policijos sulaukėme. Ir atvykus policijai dar bandė mane avarijos kaltininke padaryti, tačiau policija patikėjo autobuso vairuotojo ir mano paaiškinimu. Tačiau nuotaika sušikta visai dienai... Ir pasitikėjimo savo vairavimu šiuo momentu beveik nulis...

Baltike,tu saunuole ir viska teisingai darei thumbup.gif Taip tam ereliui ir reikia,ir kad kuo daugiau ju taip pasimokytu! Kad jus zinotumet,merginos,kaip per dvi darbo savaites uzkniso tokie tipai! Ir kaip sunku isvaziuoti autobusui is stoteles,arba persirikiuoti i kita eismo juosta,nieks neuzleidzia blink.gif O po to kitoj stotelej kokia poniute baksnoja i laikrodi,tipo autikas veluoja-tokiais momentais norisi tai damockai montiruote trinktelti per galva,kad atsipeiketu-autobusu juk vaziuoju,ne lektuvu!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 20, 12:40)
Baltike,tu saunuole ir viska teisingai darei thumbup.gif Taip tam ereliui ir reikia,ir kad kuo daugiau ju taip pasimokytu! Kad jus zinotumet,merginos,kaip per dvi darbo savaites uzkniso tokie tipai! Ir kaip sunku isvaziuoti autobusui is stoteles,arba persirikiuoti i kita eismo juosta,nieks neuzleidzia blink.gif O po to kitoj stotelej kokia poniute baksnoja i laikrodi,tipo autikas veluoja-tokiais momentais norisi tai damockai montiruote trinktelti per galva,kad atsipeiketu-autobusu juk vaziuoju,ne lektuvu!!! doh.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai čia parašei biggrin.gif

Pastebėjau, kad autobusai kažkaip įsigudrina tiesiog lysti išvažiuojant ir tiek (o kas jiems belieka). Skaitau labai teisingai, o jei napraleis kas - jo ir problemos. Kitaip juk tikrai autobuas toje stotelėje amžiams pasiliks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 02 20, 15:10)
Oi negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gerai čia parašei biggrin.gif

Pastebėjau, kad autobusai kažkaip įsigudrina tiesiog lysti išvažiuojant ir tiek (o kas jiems belieka). Skaitau labai teisingai, o jei napraleis kas - jo ir problemos.  Kitaip juk tikrai autobuas toje stotelėje amžiams pasiliks irnesakyk.gif

Jei kas nepraleis ir trinktels-cia bus abieju problemos,nes ket pasakyta,kad lengvoji privalo autobusa praleisti,o autobuso vairuotojas privalo isitikinti,kad ji praleidzia.Taigi bauda abu moketu.Tai va taip ir buna,kad lendi pamazu,o tie zarazos vietoj to kad pristabdytu kiek tik gaza mina ir jau per priesinga juosta eina,bet nei uz ka neuzleis blink.gif Ech,butu mano valia... gun_rifle.gif O kai posukiuose,sankryzose per arti uzstato ir negali autiko pratempti,o kad ji posukyje pratempti kita karta ir i priesinga eismo juosta pilnai turi listi doh.gif Ypac tas apie 11 marsruta pasakytina doh.gif Na,is kokiu 20ies vienas susipranta praleisti,pagarba tokiems zmogams,visada padekoju thumbup.gif
Atsakyti
štai ir aš šioje temikėj (pagaliau blush2.gif ), tiesa be ženklo važinėju - visokių kvailių nelaimingų, kurie lenda prieš nosį ir apipypina vos ženklą pamatę dar mokydamasi prisikentėjau doh.gif o autobusus lenkti bijau - jau verčiau praleidžiu, nors kartą dėl to teko kamšty tarp dviejų trūlikų šliaužt unsure.gif man tik egzaminatorius toookią parkavimosi paranoją įtaisė, kad statau tik priekiu ir kur plačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 20, 18:24)
štai ir aš šioje temikėj (pagaliau blush2.gif ), tiesa be ženklo važinėju - visokių kvailių nelaimingų, kurie lenda prieš nosį ir apipypina vos ženklą pamatę dar mokydamasi prisikentėjau doh.gif o autobusus lenkti bijau - jau verčiau praleidžiu, nors kartą dėl to teko kamšty tarp dviejų trūlikų šliaužt unsure.gif man tik egzaminatorius toookią parkavimosi paranoją įtaisė, kad statau tik priekiu ir kur plačiau blush2.gif

Autobusu bijot nereikia,tiesiog vaziuoti reikia laikantis taisykliu ir tuo paciu zmoniskumo nepamirsti-tai svarbiausia,nesuzvereti musu eismo salygomis (man jau nedaug truksta).As dar kai parke nedirbau kiek kartu budavau uzstabdau eisma kamstyje kad autika pastrigusi praleist ar leist persirikiuot,ir man visai nusispjaut kad kazkam uz manes tai nepatinka,zmoniskumas pirmoj eilej turi buti,tada ir gatvese saugu bus.

Beje,o parkuotis galu daug lengviau,nes viskas matosi pro veidrodzius,pamegink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 20 vasario 2008 - 18:41
tai kad mano tačkutė tokia karvinė, kad užupakaliu ją įvairuot - aukštasis pilotažas, o va priekiu - bent kur važiuoji matai, o išsukt galu man daug paprasčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 20, 19:49)
tai kad mano tačkutė tokia karvinė, kad užupakaliu ją įvairuot - aukštasis pilotažas, o va priekiu - bent kur važiuoji matai, o išsukt galu man daug paprasčiau blush2.gif

Vat butent,galu paprasciau,ir isukt taip pat.Veidrodelius pasireguliuok ,tegu kas nors salia pastovi paziuri kad ko nekabintum-ir pirmyn,tik labai pamazu.Galu gale jei nelabai matai atstumo tai galima gi uztraukus rankini islipti ir pasiziureti kiek dar gali vaziuoti.Cia tik reikia baime nugaleti,ir viskas bus ciki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 20, 19:21)
Vat butent,galu paprasciau,ir isukt taip pat.Veidrodelius pasireguliuok ,tegu kas nors salia pastovi paziuri kad ko nekabintum-ir pirmyn,tik labai pamazu.Galu gale jei nelabai matai atstumo tai galima gi uztraukus rankini islipti ir pasiziureti kiek dar gali vaziuoti.Cia tik reikia baime nugaleti,ir viskas bus ciki smile.gif

Tai jau tikrai, baimę nugalėti reikia, bet niekaip neišeina schmoll.gif aš irgi labai norėčiau praktikuotis parkavimąsi galu, bet nėra galimybių verysad.gif kieme tik priekiu.. o darbe atvirai sakant simuliuoju blush2.gif aikštelė tokia, kad jei atvažiuoji anksčiau, kol vietų yra, priekiu įvažiuoji ir priekiu išvažiuoji ax.gif gėda, bet bijau, kad ko nekabinčiau blush2.gif o vat pažįstama irgi važinėti neseniai pradėjo, tai šone sėdėdama kuo puikiausiai patariu kaip pririparkuoti ir lygiai jos mašinytę pastatom.. unsure.gif ech... vis tas psichologinis nusistatymas koją pakiša.. doh.gif
Atsakyti
aš kol važinėjau su instruktorium subine pastatyt pigiau grybo buvo, o kai egzaminatorius pasakė, kad taip maldamasi visas mašinas išdaužysiu - įsitaisiau toookią paranoją, kad užupakaliu laviruoju tik kai šalia kas nors sėdi, o šiaip ieškau kur plačiau ir statau priekiu blush2.gif mano tačkutės subinukas ilgas ir platus, tai net mama ne iš karto pastato, ką jau apie mane šnekėt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 02 20, 01:49)
*Kažkaip pritilo mūsų temelė. Gal atgaivinkim mirksiukas.gif

**Kaip sekėsi vairuoti čia ne taip seniai trumpam atsiradusios žiemos sąlygom?
***Su tuo ir sveikinam, bei linkime ateity tik malonių vairavimo istorijų 4u.gif

* drinks_cheers.gif
**Nu tadu ir aš pasipasakosiu, grįžinėjau iš darbo greitkeliu, kai pradėjo snigti, tokiom šlykščiom mažytėm snaigutėm, kurias vėjas didžiuliu greičiu į visas puses nešiojo...Pradėjo svaigti galva į jas bežiūrint, sulėtinau greitį,galvos svaigimas neišnyko ir dar pykinimas prisidėjo, dar sulėtinau greitį, visi lekia kaip pro stovinčią, o man negera...Išjungiau šilumą.Dairausi, kur sustoti, jei kas, bet vis dar šliaužiu 70km greičiu.Ir tada iš tamsos išniro mano išgelbėtoja-didžiulė fūra. Prisiklijavau jai prie galo, visas snaiges ji užstojo ir parlėkiau namo su vėjeliu.thumbup.gif
Dabar juokinga, bet tada nekoks jausmas buvo apėmęs. unsure.gif

** 4u.gif Su vairavimu kol kas tfu...tfu...tfu...Viskas gerai.Bet va kažkaip išsiblaškiusi tapau. doh.gif Vakar Kaišiadoryse užtrenkiau raktelius mašinoje.Jau visa blush2.gif skambinau MB, kad mane gelbėtų, bet tada atsirado mano gelbėtojas, kaip nekeista ir vėl fūristas. lotuliukas.gif Turėjo visąpluoštą raktų, tai atrakino mano mašiniuko bagažinę ir per ją įlindęs į vidų atidarė dureles. rolleyes.gif

QUOTE(Keelle @ 2008 02 20, 22:28)
vis tas psichologinis nusistatymas koją pakiša.. doh.gif

Aukso žodžiai.Ir man vis dar tas pats. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 20, 19:21)
Vat butent,galu paprasciau,ir isukt taip pat.

Pilnai pritariu. Aš irgi visad parkuojuos galu, man priekiu sunkiau tiksliai įtaikyt.

QUOTE(Caca* @ 2008 02 20, 22:40)
**Nu tadu ir aš pasipasakosiu, grįžinėjau iš darbo greitkeliu, kai pradėjo snigti, tokiom šlykščiom mažytėm snaigutėm, kurias vėjas didžiuliu greičiu į visas puses nešiojo...Pradėjo svaigti galva į jas bežiūrint,..

Jėzau, man beskaitant ir įsivaizduojant jau bloga paliko doh.gif Visokie jūrligės požymiai man tai greitai pasireiškia unsure.gif Jaučiu, susivėmus būčiau. Nu niekad nebuvau pamąsčius, kad taip kely dėl sniego būti gali...
Atsakyti