As nors pries menesi issilaikiau,bet dar nevaziavau viena!
Kazkaip vis ispuola taip,kad as vairuoju savaitgaliais ir kai reik kur vaziuot,tai vaziuojam kartu su MB kazkokiais reikalais.O vakar ir uzvakar atvaziaves manes pasiimt is darbo,persedo i keleivio vieta ir sako "vairuok".Nu tai visai neblogai per tuos kamscius,sveiki gyvi grizom
Dar kartais uzgestu,bet pazanga su kiekvienu prisedimu
MB vakar skele,kad sius mane viena kur nors nuvaziuot..Baisoka,nu bet reikia kazkaip.Visa gyvenima juk nevazinesiu su kuo nors pasonej
QUOTE(Caca* @ 2008 02 28, 10:30)
Va va, aš tai MB vis skundžiuosi, kad kažkaip mašiniukas manęs nemėgsta, nori man pakenkti...O MB šitą patarlę pacituoja... 
Gal aš durna, bet tikiu, kad yra tokių mašinų: arba sutaria su savo šeimininku, arba - ne
QUOTE(marke @ 2008 02 28, 10:31)
o tu pabandyk kada vakare viena išvažiuoti, kai nebūna jau tokio judėjimo gatvėse..pamatysi kaip fainiai vienai raliuoti
Papildyta:
QUOTE(dziugena @ 2008 02 28, 11:18)
Gal aš durna, bet tikiu, kad yra tokių mašinų: arba sutaria su savo šeimininku, arba - ne
žiūrėk, nusperka žmogus mašiną ir vis nelaimės persekioja, neiškentęs nusperka kitą - ir vėl ramiai sau važinėja.
ne ne, nedurna..mano pirmasis mašiniukas laaaaabai ilgai manęs neklausė
QUOTE(dziugena @ 2008 02 28, 12:18)
žiūrėk, nusperka žmogus mašiną ir vis nelaimės persekioja, neiškentęs nusperka kitą - ir vėl ramiai sau važinėja.
Man taip buvo su pirma masina,tiesiog persekiojo nelaimes visokios,avarijos,vnz.kosmaras kazkoks! Po pakutinio buckio i medi (net ne as uz vairo sedejau! ),pasakiau viskas-parduodu
QUOTE(denaxa @ 2008 02 28, 11:26)
Man taip buvo su pirma masina,tiesiog persekiojo nelaimes visokios,avarijos,vnz.kosmaras kazkoks!
tai naujai pirktą mašiniuką reikia visada prisijaukinti..ir tai arba pavyksta, arba nea
QUOTE(dziugena @ 2008 02 28, 11:18)
manęs tai astros nekenčia, o myli visi automatai
QUOTE(Caca* @ 2008 02 28, 10:30)
Labs mergytes
nezinau ar pramiegojau bet apie 90 zenkla girdziu pirma kart,o vakar
maciau.Ar jis reikalingas,70 tai pastoviai prilipdytas pas mane
QUOTE(Dolitaz @ 2008 02 29, 11:02)
Labs mergytes
nezinau ar pramiegojau bet apie 90 zenkla girdziu pirma kart,o vakar
maciau.Ar jis reikalingas,70 tai pastoviai prilipdytas pas mane 
Galima arba 70 arba 90 turet
QUOTE(marke @ 2008 02 29, 11:11)
Nors logiškai, tai tik 90 turėtų dabar galioti, nes tai maksimalus greitis, kuriuo galim važinėti
QUOTE(dziugena @ 2008 02 29, 11:24)
Nors logiškai, tai tik 90 turėtų dabar galioti, nes tai maksimalus greitis, kuriuo galim važinėti 
Aga
Ech,jei as taip paniskai nebijociau dedziu su zaliais svarkais tai irgi nesiklijuociau jokio.
O kadangi teko su jais bendrauti dar iki teisiu karta ir neseniai karta,tai jau nebenoriu tureti jokiu reikalu
Antra kaledu diena anksti ryte pastabde mane ,turbut galvojo kad ibimbus begu nuo ju,o as biski begau,nes ju jau taip bijau,tai ir nuskutau
zinoma netoli.Pasivijo,tai jau teip isuostinejo,kad drebejau kaip lapas.O jau kai teises mano naujuteles paeme,maniau sudie sitiek vargelio.bet nieko,paleido ir atidave
O tas zenklas,kuriuos profai vadina zioplio zenklu tai isvis ne kas
,ir kaip jie speja taip svilpaut
O kadangi teko su jais bendrauti dar iki teisiu karta ir neseniai karta,tai jau nebenoriu tureti jokiu reikalu
zinoma netoli.Pasivijo,tai jau teip isuostinejo,kad drebejau kaip lapas.O jau kai teises mano naujuteles paeme,maniau sudie sitiek vargelio.bet nieko,paleido ir atidave
O tas zenklas,kuriuos profai vadina zioplio zenklu tai isvis ne kas