Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

As tai Denaxos nuotykiu visu neperskaiciau, sakau namie kada malonumui pasiliksiu thumbup.gif bigsmile.gif bet apie save ta pati galeciau parasyti, nes issilaikius teises pries metus, bet vazineju tik nuo sio rugpjucio ax.gif O nuotykiu tai ivairiausiu pradednat pamirstu rankiniu, pasiklydimais ir i tvora ivaziavimu doh.gif Bet as kazkaip i visa tai ramiai ziuriu, gi ismoksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 19, 14:34)
Denaxa  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Vikte, spausk *atsisiusti*, užsisaugok savo kompe, tada spausk deš.pelės klavišą ir atsidaryk su wordu Denaxos šedevrą. 4u.gif

Ačiū Caca už paaiškinimą 4u.gif
Denaxa pasakojimas thumbup.gif aš turbūt tokiai avantiūrai nepasirašyčiau,drasi tu moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 12 19, 16:26)

Denaxa pasakojimas  thumbup.gif  aš turbūt tokiai avantiūrai nepasirašyčiau,drasi tu moteris biggrin.gif

Tai kad ten taip spontaniskai viskas gavosi.Viespatieliau,kokia as kvaila tada buvau doh.gif (dabar beje irgi neprotingesne) ax.gif
beje,tai yra geras pavyzdys,kaip nereikia daryti ir kaip reikia viska zinoti .Tiesiog stebuklas,kad grizom gyvos doh.gif Mano instruktorius kai perskaite,tai sako-jei kur skelbsi,tik nepasirasinek savo vardu-teises atims :lotuliukas:As jam buvau pazadejus viena i miesta nevaziuoti,kad palauksiu,kol jis is atostogu griz ir tada pamaziukais pradesim vazinet,tikrai labai prastai vaziavau.Na,ne i miesta isvaziavau-tik i Varnius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Citata is Regitros:
2007 12 14
Du metus galiojantys vairuotojo pažymėjimai – nuo 2008 m. liepos 1 d.

„Pradedantiesiems vairuotojams išduodamas 2 metus galiojantis vairuotojo pažymėjimas. Pradedantysis vairuotojas gali pakeisti šį pažymėjimą į nuolat galiojantį vairuotojo pažymėjimą tik užbaigęs papildomus mokymus pagal nustatytą tvarką“, - ši Saugaus eismo automobilių keliais įstatymo pakeitimo įstatymo (2007 m. lapkričio 22 d. Nr.X-1337) nuostata įsigalios nuo 2008 m. liepos 1 d.

Šiame įstatyme numatyta, jog papildomų mokymų tvarką nustato Susisiekimo ministerija, o „pradedantysis vairuotojas“ – tai „asmuo, įgijęs teisę vairuoti A, A1, B1, B kategorijos motorinę transporto priemonę ir turintis vairavimo stažą iki dvejų metų“.

Ka zinote daugiau apie sita naujaja tvarka? man nelabai aiskiai cia parasyta. g.gif
Kaip suprantu tvarka galios ir asmenims kurie tarkim siandien islaiko teises? o iki liepos 1d jie dar netures 2 metu stazo g.gif
Atsakyti
Laikini pazymejimai bus nuo liepos 1d.,kai isigalios istatymas.O dabar gi normalus dar isduodami,visam laikui bigsmile.gif
Atsakyti
o geras,as manau kurie issilaike siemet tai ju neliečia?
Atsakyti
Neliecia mirksiukas.gif
Atsakyti
visgi nieks dar neaisku, ka liecia ir ko ne. skambinomes i regitra, jie nieko nezino lotuliukas.gif nors info savo tinklapayje skelbia doh.gif
sako, kai ateis liepos 1, tada ir suzinosite viska
Atsakyti
Taigi kai gausi teises,ant ju bus parasytas galiojimo laikas.O ten Regitroj tai jie megsta nervus patampyt. Bet blogiausia,kad jie ir profesionalam ta nesamone sugalvojo su papildomais mokymais,o man D1 kat. po nauju reiks laikyt,o paskui dar kitas noresiu susirinkti,tai iseis,kad teises reiks vos ne kaip kojines keisti... blink.gif O babkiu kiek cia reikes unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu su praėjusiom šventėm visas vairuotojas ir -jus. 4u.gif

Kaip sekasi važinėtis?

Aš tai per šventes išsisukinėjau nuo vairavimo, tai akinių nepasiimdavau, tai aukštakulnius apsiaudavau, tai per slidu... blush2.gif Viskas lyg netyčia gaudavosi. rolleyes.gif Iš tikrųjų tai pabaliavoti norėjau.
Bet šventės baigėsi ir vėl į trasą.Smagu. thumbup.gif Tik va muzikos klausytis negaliu, MB konfiskavęs magę, bent pirmus 2 mėn. žada man jos neduoti, kad dėmesio neblaškytų. verysad.gif

Mano vairuotojo pažymėjimas galioja 10metų, gavau jau po naujojo įstatymo patvirtinimo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 02, 13:55)
Sveikinu su praėjusiom šventėm visas vairuotojas ir -jus. 4u.gif

Kaip sekasi važinėtis?

Aš tai per šventes išsisukinėjau nuo vairavimo, tai akinių nepasiimdavau, tai aukštakulnius apsiaudavau, tai per slidu... blush2.gif Viskas lyg netyčia gaudavosi. rolleyes.gif Iš tikrųjų tai pabaliavoti norėjau.
Bet šventės baigėsi ir vėl į trasą.Smagu. thumbup.gif Tik va muzikos klausytis negaliu, MB konfiskavęs magę, bent pirmus 2 mėn. žada man jos neduoti, kad dėmesio neblaškytų. verysad.gif

Mano vairuotojo pažymėjimas galioja 10metų, gavau jau po naujojo įstatymo patvirtinimo. cool.gif

ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif
visai užsikuičiau tame švenčių maratone doh.gif
ir gerai, kad jos pasibaigė cool.gif

tai va. šiaip, mano pažymėjimas irgi galioja 10 metų. čia matyt tam, kad po 10 metų nebeatrodysi kaip dbr bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezinoma: 02 sausio 2008 - 15:05
sveikos 4u.gif as priimsit naujoke i savo bureli? blush2.gif
Atsakyti