labutis visoms, noreciau prie jusu prisijungti.... Sakykit, o kaip iveikti ta baime, kai isvazioji viena i miesta, teises gavau neseniai, ziauriai bijau viena vilniuje vazinetis...

Sveikos visos naujai prisijungusios
Jūs rašykit, rašykit, įspūdžiais dalinkitės, o tai marinam temelę
O baimei vairuot nugalėti nėra kitų būdų, kaip vairavimas
Taigi, vairą, į rankas ir pirmyn. Kitaip niekaip. Laiką pasirink, kai mašinų mažiau (po 23val, pvz.), tada jau ir daug šviesoforų neveikia, kas labiau skatina į kelio ženklus žiūrėt (ką aš mielai užmirščiau
). Paskui ir sraute jausies labiau užtikrintai

QUOTE(Atogrąža @ 2008 04 13, 15:06)
Sveikos visos naujai prisijungusios
Jūs rašykit, rašykit, įspūdžiais dalinkitės, o tai marinam temelę
Taigi, vairą, į rankas ir pirmyn. Kitaip niekaip. Laiką pasirink, kai mašinų mažiau (po 23val, pvz.), tada jau ir daug šviesoforų neveikia, kas labiau skatina į kelio ženklus žiūrėt (ką aš mielai užmirščiau
). Paskui ir sraute jausies labiau užtikrintai 

Kol kas vairuojam tik kartu su draugu: as vairuoju o jis salia staugia, kad tuoj jam sankaba sudeginsiu, arba kad visas duobes jau jam surinkau, o ka daryt? mokytis tai reikia !

QUOTE(2_kg_svelnumo @ 2008 04 13, 16:34)
Kol kas vairuojam tik kartu su draugu: as vairuoju o jis salia staugia, kad tuoj jam sankaba sudeginsiu, arba kad visas duobes jau jam surinkau, o ka daryt? mokytis tai reikia !
.. Idomu,
kaip kiti vyrai i nepatirusias vairuotojas reaguoja?

vat del to ir geriau vazineti vienai, niekas nestaugia, kad ka ne taip padarai... Pavyzdziui, ash katik vaziavau su tevais, tik ivaziavau i kiema, prasidejo nesamones... Vienas vienaip sako, kitas kitaip, susinervinau, pradejau gest, nuvaziavau ir pasistaciau i kita vieta... Bet kaip nervina kai nurodineja, ka kaip daryt, juk pati turiu suprasti, juk visada kas nors salia nesedes... O dar svarbiausiai misku vaziuojant buvo didele bala ir paklausiau, kuria puse geriau vaziuoti... Sako pati spresk, o kieme patareju ohoho kiek atsirado...
QUOTE(2_kg_svelnumo @ 2008 04 13, 12:34)
labutis visoms, noreciau prie jusu prisijungti....
sveika prisijungusi

Papildyta:
QUOTE(2_kg_svelnumo @ 2008 04 13, 15:34)
ant manęs mb kažkaip nerėkia

Papildyta:
manau, baisu dar dėl to, kad neseniai vairuoji ir nesi pakankamai susipažinusi su mašina, su jos galimybėmis. tada sunku ir gatvėj tarp kitų mašinų, nes jauti baimę dėl valdomos mašinos, o ir kitų eismo dalyvių prisibijai

Vis del to,pagalvoju,gerai,kad kai issilaikiau teises ir paniskai bijojau vaziuot,nebuvo kam su manim vazinetis ir patarineti,teko vienai kapanotis
Priesingu atveju,jauciu,dar iki siol vazinet nemokeciau...

QUOTE(denaxa @ 2008 04 13, 17:08)
Vis del to,pagalvoju,gerai,kad kai issilaikiau teises ir paniskai bijojau vaziuot,nebuvo kam su manim vazinetis ir patarineti,teko vienai kapanotis
Priesingu atveju,jauciu,dar iki siol vazinet nemokeciau... 

sakai, kad tos, kurios klausinėja patarimų, taip ir neišmoksta važinėti?

Labukas! As irgi noreciau prie jusu prisijungti
Teises issilaikiau pries kelias dienas tai esu visai naujai iskepta vairuotoja
Tete siandien leido vairuoti, tai patiko
Siaip sekesi neblogai, uzgesau viena karta, bet greitai vel pajudejau
Bet va griztant namo atsitiko nelabai malonus ivykis. Sustojau prie sviesoforo, paskui pradejau vaziuoti, tete rekia spausk gaza, o as spaudziu, bet masina nereaguoja - vos rieda
Nesupratau kas atsitiko, o pasirodo baigesi kuras
Tete tikejosi, kad iki degalines kuro uzteks, bet as laisvu begiu nevaziuoju, tai neuzteko. Is paskos vaziavo dvi masinos ir aisku apipypino
Nors galejo mane aplenkti, be to letai vaziavau gal tik puse minutes kol galejau sustoti prie saligatvio..

QUOTE(Kitty23 @ 2008 04 13, 20:04)
1. As irgi noreciau prie jusu prisijungti
2. Teises issilaikiau pries kelias dienas tai esu visai naujai iskepta vairuotoja
3. Is paskos vaziavo dvi masinos ir aisku apipypino
Nors galejo mane aplenkti, be to letai vaziavau gal tik puse minutes kol galejau sustoti prie saligatvio..

2. Teises issilaikiau pries kelias dienas tai esu visai naujai iskepta vairuotoja

3. Is paskos vaziavo dvi masinos ir aisku apipypino

1. sveika prisijungusi

2. sveikinimai naujai vairuotojai

3. oi, tu pypinimų dar bus

QUOTE(Nestta @ 2008 04 13, 19:57)
Taip nesakau,tiesiog tai trunka gerokai ilgiau.Beje,jei man reikejo kokio patarimo,klausdavau instruktoriaus,juk niekas geriau nepatars,ar ne?O pradzia man buvo labai sunki,tikrai maniau kad jau visai beviltiska esu ir jau tikrai man is prigimties neduota vairuoti,prikretus esu visko,na ir ka gi...dar dvieju metu nera kai teises gavau,o jau issilaikiau dar viena kategorija ir dabar dirbu vairuotoja.Tiesa,nemanau,kad vairuoju labai gerai

Papildyta:
QUOTE(Kitty23 @ 2008 04 13, 20:04)
Tete tikejosi, kad iki degalines kuro uzteks, bet as laisvu begiu nevaziuoju, tai neuzteko.
Laisvas begis kuro netaupo,kaip tik priesingai

QUOTE(Nestta @ 2008 04 13, 20:09)
1. sveika prisijungusi
aš tai nekreipiu į juos dėmesio
tegu pypina visokie nervatikai 

tikiu, kad pypinimu dar bus

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 04 13, 20:14)
as galvojau, kad taupo

Papildyta:
labutis visoms, noreciau prie jusu prisijungti.... Sakykit, o kaip iveikti ta baime, kai isvazioji viena i miesta, teises gavau neseniai, ziauriai bijau viena vilniuje vazinetis... 

as viena irgi dar bijociau vaziuoti, man drasiau kai salia kas sedi. Kai baigs sutvarkyti mano masina, bandysiu velai vakare isvaziuoti i gatve viena, tada masinu nedaug ir nebus baimes uzgesti prie sviesoforo

QUOTE(Kitty23 @ 2008 04 13, 20:23)
Tai saunuole