Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(zanike @ 2008 03 26, 17:16)
Na nejeugi taip ir vazinejat tiksliai palei zenklus? netikiu g.gif
nesakau kad jie gatveje nereikalingi ir nesakau kad jauciuosi profesionale

Zanike, linkiu pakeisti savo požiūri 4u.gif
Kategoriškai pasakysiu, bet manau, toks mąstymas (ženklas 70 ar važiavimas "palei" ženklus - juokinga) yra daugelio nelaimingų atsitikimų kelyje priežastis...

QUOTE(insi @ 2008 03 27, 06:49)
va dėl tokių asilų aš ženklo nė nesiruošiu klijuotis schmoll.gif

Manau, kad tokie "asilai" lygiai taip pat elgiasi su visais vairuotojais ir ženklas 70/90 nelabai ką bendro su tuo turi. Gal per mažai važinėju, bet kol kas tokių asilų neteko sutikti
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 27, 06:49)
perdedate. aš nesiklijavau, bet dar nesiruošiu avarijų daryt ar greičio viršyt. tiesiog pseudoasų elgesys su paženklintaisiais, nesvarbu 'm', '70' ar '90' yra tragiškas - lenkia staigiai, po to taip pat staigiai lenda prieš nosį, apypipsi, o patys dažnai pridaro daugiau klaidų nei šviežiai iškepti vairuotojai, kurie dar ket'o nepamiršę doh.gif va dėl tokių asilų aš ženklo nė nesiruošiu klijuotis schmoll.gif

as juk rasiau, kad nesakau kad visi bes dauguma mirksiukas.gif
nepyk, bet tavo atveju manau zenklas butinas, juk tik ka gavai tas teises, ir tiek reikejo kartu laikyti. o tas zenkliukas tau tik padetu gatveje mirksiukas.gif pati is patirties sakau, kad vairuotojai atsizvelgia i tai, stoja truputi atokiau, uzleidzia isvaziuoti 4u.gif na aisku vel gi yra visokiu, bet kad apipypsintu tai dar neteko ne vieno sutikti rolleyes.gif
manau sita tema galima diskutuoti iki begalybes ir kiekviena jausis teisi. tiesiog as niekada nesupratau tu kurie nesiklijuoja, nes mano manymu vaidina "keliu erelius" cool.gif
Atsakyti
Dar teisiu neturiu, bet manau, kad tikrai kazkiek laiko vazinesiuos su zenklais 70 ir 90. paciai bus ramiau, nes ispesiu zmones jog bet kada galiu padaryti ziopliska klaidele, gi nebusiu jau tokia profesonale iskart.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 03 26, 22:44)
drinks_cheers.gif Butent! Ir kaip taisykle tie,kurie nebijo to zenklo uzsiklijuot,vazineja tikrai neprastai ir pavyzdingai thumbup.gif Cia toks pastebejimas is gyvenimo gatvese g.gif  smile.gif

aš irgi taip pastebėjau. nėra čia ko demonstruotis ir nuolat taisyklių pažeidinėti (ženklo nesidėjimas irgi taisyklės pažeidimas).
Ir tikrai visi aplinkiniai, matydami, kad gerai vairuoju, nei pypina, nei šūkauja, nei užlindinėja. kaip tik kartais užleidžia. O kurie pypina, tai pypina visiems, nesvarbu, kokį ženklą turėtum, kartais vien dėl to, kad mato, jog moteris vairuoja,. Į tokius tiesiog dėmesio kreipti nereikia, nes jiems greičiau ženklą IQ-10 reiktų užsiklijuoti ir tokių labiau nei su 70/90 važiuojančių privengti.
Atsakyti
ka man daryti.teises turiu jau beveik 2 metai bet nevaziuoju gal kokia savaite kai issilaikiau,o paskui nebe.tai dabar bijau kai vien pagalvoju kad reikes sest uz vairo iskart sirdis dreba:bijau2: ir man atrodo kad su zenklu vazineti yra gerai ir manau kad tai tikrai saugiau bus.ir niekas nepypsins uz kai kas nors netaip. bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitux @ 2008 03 27, 14:17)
ka man daryti.teises turiu jau beveik 2 metai bet nevaziuoju gal kokia savaite kai issilaikiau,o paskui nebe.tai dabar bijau kai vien pagalvoju kad reikes sest uz vairo iskart sirdis dreba:bijau2: ir man atrodo kad su zenklu vazineti yra gerai ir manau kad tai tikrai saugiau bus.ir niekas nepypsins uz kai kas nors netaip. bijau.gif

tu tik 2 metus nesėdus už vairo, o aš gerus 8 metus lotuliukas.gif bet nebuvo kitos išeities, sėdau...visiškai be jokio vairuojančio žmogaus šalia... pradžioj prisiminiau kur stabdžiai, sankaba, gazas lotuliukas.gif o vėliau ir visa kita... ax.gif
Atsakyti
'kelių erelio' nevaidinu, taisyklių laikausi ir nesiruošiu viršyti greičio tam kad 'važiuoti su srautu'. antra juosta važiuoju tik esant reikalui. būtent tokie 'kelių ereliai', kurie mano viską mokantys ir kely marazmus išdarinėja, man dar mokantis atmušė norą klijuoti bet kokį išskyrus apie dygliuotas padangas įspėjantį ženklą. ir kol bus pilni keliai tokių '5 metus važinėju, viską moku ir aš krūtas' vairuotojų ir nesiklijuosiu schmoll.gif aišku galit bambėt ant trumpastažių, bet kiek pastebėjau, jie dažnai vairuoja geriau ir nkrečia bajerių, nes dar taisyklių nepamiršę rolleyes.gif
Atsakyti
insi, parasyk automobilio numerį, kad žinočiau kam duoti kelią cool.gif
Ir labai linkiu, kad įgytum vidinės kultūros ir ramybės, nes kitaip - toli nenuvažiuosi.
Atsakyti
QUOTE(brigitux @ 2008 03 27, 14:17)

aš prieš savaitę sėdau už vairo su 70 ženkliuku, nors teisėms jau šešti metai eina. dar niekas neužlindo, nepypino schmoll.gif
drąsiau, drambly mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 27, 15:29)
'kelių erelio' nevaidinu, taisyklių laikausi ir nesiruošiu viršyti greičio tam kad 'važiuoti su srautu'. antra juosta važiuoju tik esant reikalui. būtent tokie 'kelių ereliai', kurie mano viską mokantys ir kely marazmus išdarinėja, man dar mokantis atmušė norą klijuoti bet kokį išskyrus apie dygliuotas padangas įspėjantį ženklą. ir kol bus pilni keliai tokių '5 metus važinėju, viską moku ir aš krūtas' vairuotojų ir nesiklijuosiu schmoll.gif aišku galit bambėt ant trumpastažių, bet kiek pastebėjau, jie dažnai vairuoja geriau ir nkrečia bajerių, nes dar taisyklių nepamiršę rolleyes.gif

Trumpastaziai,kaip taisykle,neblogai vairuoja tik tie,kurie turi zenkliuka uzsiklijave.Metus su biskiu atvazinejau su zenklu-nei pypino,nei uzkisinejo,vienintelis nepatogumas buvo dragai nuo sankryzu su tais,kam ne fasonas paskui 70-tukininke su senu opeliu vaziuoti ax.gif O jei labai daznai girdi pypinimus-reiketu susimastyti apie tai,kaip vairuoji.
Beje,kai laikiau B kat.,teko kiek virsyti greiti,nes egzaminatorius neleido vaziuoti leciau,pasake,kad vaziuoti reikia su srautu,nes trukdymas eismui yra labai rimtas pazeidimas-beje,tai ir ket pazymeta mirksiukas.gif
O uz zenklu nebuvima dabar labai kabinejasi,ne vienas,girdejau,ir bauda jau mokejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 27, 14:29)

Gal Vilniuj kitokia vairavimo kultūra g.gif Aš važinėju su ,90', dažniausiai antra juosta ir su srautu, taigi (50-60) blush2.gif , bet nieks man nepypina g.gif Ir prieš nosį nekiša. Tik tiek, kad mano mašiniukas nenaujas - astra 95, dar dizelis, tai gana lėtai įsibėgėja, tada jau nuo šviesoforo pajudant kai kurie už manęs buvę su galingesnėm mašinom, jei skuba tikrai į trečia juostą rikiuojasi, bet argi tai trukdo smile.gif Man ne. Ir ženklas man netrukdo schmoll.gif

O MB, kai prieš kelis metus nusipirko mašiną, ji buvo su prilipdytu 70 smile.gif Tai jis metus laiko tingėjo jį nusigrandyt, nors stažas 20 metų lotuliukas.gif Nė kart nesiskundė, kad jam tas ženklas trukdytų biggrin.gif Ir dabar kartais mano mašiniuką pasiima dienai-kitai, jei savajį tvarko. Bet ženklo niekad nenuiminėja, o galėtų - jis pas mane už galinio lango pastatomas toks smile.gif , bet kam, paskui dar aš užsidėt pamiršiu...
Atsakyti
As vairuoju tik puse metu bet gan gerai man viskas gaunasi.Tik tas zenkliukas man visai nepatinka schmoll.gif kai mokiausi vairuoti instruktorius yra sakes kad daug kas naudojasi tavo padetimi ir tycia kelia avarijas,kazkaip keistai skambejo kol pati neisitikinau.Tai va vaziuojam su drauge ir 3vaikais kaip priklauso savo juostoj greitis 60km/h ir is sono mane taranuoja jaunimelis visu greiciu blink.gif nu tiesiog naglai varo i sona!! blink.gif as uzlekiau ant bordiuro ir sustojom.Nu ka sako su zenklu esi,vairuot nemoki tai duok man 300lt ir nekvieciam policijos blink.gif as jam sakau jai butu musu vyrukai tai tau gerai si..na atspardytu uz tokius darbus juk vaiku pilna masina.Drauge staigiai policija iskviete,ner ko bijoti juk jie mus taranavo.liko masina ilenkta ir didelis sokas aciu dievui vaikai sveiki.nuo tos dienos nulupau zenkliuka ir numeciau prie galinio stiklo kad i akis nekristu smile.gif
Atsakyti