Sveikos vairuotojos 
Noriu ir as prie jusu prisijungti

Bet tikriausiai reikia papasakot maniske istorija
Tai stai. Vairuotojo pazymejima gavau 2007m. liepos 26d. ir nuo to laiko nevairavau iki siu metu balandzio pradzios

Galvojom masinos pirkimas neuzsites, bet pasirodo uzsitese del finansiniu galimybiu (norejosi iskart pirkti gera masiniuka, kad nereiktu senesni paskui nuolat remontuot) ir del oro salygu. Ruduo, ziema, patirties neturiu, tai nutarem palaukt iki pavasario ir tada jau mokintis rimtai vairuot.
Siuo metu mokinuosi vairuot su tevu. Jis turi nemazai patirties. Is pradziu bijojau, kad nesutarsim su juo, bet mano nerimavimai nepasiteisino.

Man patinka vairuot, nes kelyje jauciuosi vis drasiau ir geriau, po truputi imu "daugiau suspeti padaryti operaciju"

Kai yra galimybe tevas man duoda sest uz vairo ir mokinuosi vairuot mieste, kolkas vienos neleidzia, nes dar is tikruju reikia patarejo salia
Zenkla uzsiklijavau iskart, nes jis privalomas del visu eismo dalyviu saugumo. Buna vaziuoja kas nors letai ar kazkaip nelabai gerai ir be zenklo, tada galvoju, kad turbut "70" bet zenklo neuzsiklijavo. Nesuprantu kodel taip bijo kiti ta zenkla klijuotis?

O jei ta zenkla nusiklijuoja, nes nepatinka kitu eismo dalyviu elgesys, tai kaip ir i ju puse stojat

Bet koks taisykliu nesilaikymas, pradedant zenklo nesiklijavimu, pradedanciam vairuotojui, yra neleistinas, nes tas jausmas, kad tu jau vairuotojas ar turi dokumenta, nieko nereiskia. Graudu ziuret i tokius. "Ne lygis" zenkla klijuot, paskui nelygis bus ir mieste vazinet leistinu 50 greiciu...Nuo to viskas ir prasideda...