Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(infrared @ 2008 01 03, 13:15)
o tu 90 tai net pirkt nelabai yra kaip suprantu, kad zadi piesti?

As 90 zenkla pasiemiau is Regitros kai issilaikiau teises,bet nenaudoju.Mieste vazineju su 70,o isvaziuodama i uzmiesti ji nusiimu.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2008 01 03, 13:12)

O MB važinėdamas su mūsų bendru auto 70 ženklo nenusikabina, tai gal ir jį baustų už greičio viršijimą? g.gif

Tikrai baustu,jeigu pastebetu...
Atsakyti
aš taip pat nesenai gavau pažymėjimą,bet važinėju be jokių ženklų,policija jau buvo sustabdžius 4 kartus,bet nieko nesakė,tik dokumentus patikrino ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
o kur gaut pirkti mažą 90 ženkliuką Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 01 03, 13:10)
aš taip pat nesenai gavau pažymėjimą,bet važinėju be jokių ženklų,policija jau buvo sustabdžius 4 kartus,bet nieko nesakė,tik dokumentus patikrino ir viskas thumbup.gif

as tai klijuosiu butinai, bet del saves lai kiti mato kas vaziuos ir saugosi lotuliukas.gif

QUOTE(miurdock @ 2008 01 03, 13:11)
o kur gaut pirkti mažą 90 ženkliuką Kaune? smile.gif

tai kad sake nelabai yra unsure.gif
Atsakyti
" Klausimas: Labadiena,teises turiu 2 menesius. Ar galiu važineti VISAIS LIETUVOS KELIAIS su gale priklijuotu 90 km/h ženklu, ar būtina turėti 70 km/h žennklą priklijuotą gale? || 2007-10-22 16:58:22 || Atsakymas: 90 km/h greičiu galite važiuoti tik magistrale, tačiau atskiro lipduko su ženklu 70 km/h turėti neprivalote. || 2007-10-22 17:02:30 " iš www.policija.lt
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 01 03, 13:10)

oj, koks man baisus tas pirmasis susitikimas su policija bijau.gif
dar neteko ir laaaabai nenoriu, kad tektų artimiausiu metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 03, 13:03)
Tikrai baustu,jeigu pastebetu...

blink.gif blink.gif blink.gif Jūs ką, rimtai?? g.gif aš su mama mašiniuku dalinuosi, 70 ženkliuką turiu užsilipdžiusi, o ji niekada nenusiima.. tai nejaugi ją baustų? juk parodytų, kad nebe naujokė yra ax.gif nesąmonė kažkaip čia gaunasi... g.gif g.gif kažin, gal kam buvo tokia situacija, kaip ten yra iš tikrųjų? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 01 03, 12:05)
skaiciau knygutej, bet kokia nesamone tada gaunasi su tu zenklu klijavimu  g.gif o kazin jei mieste su 90 vazinet, nors nemaciau dar taip  lotuliukas.gif

Aš daug mačiau. Ir pati taip važinėju. Kaip jau čia kažkas atsakė, 70 ženklas dabar kaip ir nebereikalingas, užtenka turėti 90. Mieste juk vis tiek daugiau 50 (na, kai kur 70) niekur važiuot negalima, o greitkely ir mums 90 galima. Bet jei ant mašinos užlipdytas greitį ribojantis ženklas (pvz 70), kas tą mašina bevairuotų, greičio, nurodyto tame ženkle, viršyti negalima.

Pas mus žiauriai slidu, kol dar gatvių nesutvarkė - sekmadienio vakas veikia, matyt, tarnybas doh.gif Tai daug mačiau sumėtytų, porą - visai apsuko. Pačią sumėtė ant lygios vietos, ne kokiame posūkyje 40 km/h tevažiuojančią. Posūkius važiavau tik ant kokių 25 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 06 sausio 2008 - 20:25
QUOTE(Keelle @ 2008 01 06, 19:59)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Jūs ką, rimtai?? g.gif  aš su mama mašiniuku dalinuosi, 70 ženkliuką turiu užsilipdžiusi, o ji niekada nenusiima.. tai nejaugi ją baustų? juk parodytų, kad nebe naujokė yra ax.gif nesąmonė kažkaip čia gaunasi... g.gif  g.gif kažin, gal kam buvo tokia situacija, kaip ten yra iš tikrųjų?  schmoll.gif

Rimtu rimciausiai biggrin.gif Taigi visos raso,kad nesvarbu kas vairuoja,jeigu ant automobilio yra ribojantis greiti zenklas,privaloma apribojimu laikytis tongue.gif
Atsakyti
Taip,ir tai parasyta KET,net egzaminuose toks klausimas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 01 06, 21:24)
Pas mus žiauriai slidu, kol dar gatvių nesutvarkė - sekmadienio vakas veikia, matyt, tarnybas  doh.gif Tai daug mačiau sumėtytų, porą - visai apsuko. Pačią sumėtė ant lygios vietos, ne kokiame posūkyje 40 km/h tevažiuojančią. Posūkius važiavau tik ant kokių 25  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir pas mus slidu, važinėjom su MB visą dieną po visokius PC, tai geros praktikos apturėjau.Šįkart barti beveik negavau, tik vis tramdė, kad ramiau lėčiau važiuočiau, anksčiau stabdyčiau ir pan.Įdomu kokios gatvės ryt rytą bus? g.gif Šalia *patarinėtojo-prižiūrėtojo* tai neturėsiu.

Beje, nusikabinau 70 ženkliuką, kad pataisyčiau į 90tinį, tai porą kartų be jokio ženkliuko važiavau.Ir man visai nepatiko. schmoll.gif Šįvakar vėl užlipinau.

Atsakyti

o tai koks skirtumas su zenklu ar be?
Atsakyti