Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Caca* @ 2008 01 09, 14:52)
O čia truputį OT. blush2.gif Kadagi tenka kasdien važinėti į Kaišiadoris, tai 3 dienas per savaitę lekiu su mašiniuku, o 2 su traukiniu, kad MB nebūtų visiškas vargšiukas. smile.gif Bet jau oficialiai pranešta, kad nuo 02.01 uždaro tunelį, tai važiavimas traukiniu atkrenta ir MB visai negaus mašiniuko. rolleyes.gif O jo tokia perspektyva visai nevilioja, tai pagaliau pirksim antrą auto. clap.gif

ačiū, kad priimat mirksiukas.gif

o tai šaunu bus, kai turėsi savo mašiniuką thumbup.gif o kokį galvojat pirkti?
Atsakyti
QUOTE(markita @ 2008 01 09, 16:00)
ačiū, kad priimat mirksiukas.gif

o tai šaunu bus, kai turėsi savo mašiniuką thumbup.gif  o kokį galvojat pirkti?

Dabar turim 1998m.Kia clarus.Man tai ji labai negraži ir nemiela,nors iš techninės pusės jai priekaištų neturiu.Deja, būtent ji man ir atiteks. ax.gif Įlenktos abiejų pusių priekinės durelės-MB užkliudė kelmą miške, o kitoj pusėj-kažkas aikštelėj įvažiavo ir pabego, užsikerta posūkių rodymas ir...nulaužtas raktelis vairuotojo durelėse-mano darbas blush2.gif , tai tenka atrakinėti iš keleivio pusės.Ir ji diiiiidelė, o man mielesnės mažesnės.Bet nepaisant to,turėsiu savo auto, o taiyra gėris. thumbup.gif
MB ieškosi universalo, kad ir statyboms tiktų, ir dviračius įsimest galėtume. ax.gif
Atsakyti
tai praktikai įgyti gerai ir senoji jūsų mašina mirksiukas.gif po to gal pirksit jau tokią, kokios norėsi tu?

aš tai su golfu III dabar varinėju, man vienai jo užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markita @ 2008 01 09, 16:51)
  po to gal pirksit jau tokią, kokios norėsi tu?

Tikiuosi, kad taip ir bus.Nereikia man prabangios ir labai naujos, esu realistė, bet man svarbu, kad daiktas *liptų*. ax.gif Kol naiviai tikėjausi, kad bus ieškoma auto būtent man, žiūrinėjau 1997-2000m. Rover 200 seriją, hečbekus.Jos man labai simpatiškos, nedidelės, bet ir ne liliputės, labai smagiai važiuojasi.Prieš trečią golfą irgi nieko prieš neturiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai ir svarbu, kad man pačiai būtų patogu ir smagu vairuoti smile.gif nes kas iš to, kad nusipirksiu šūstrą mašiną, o po to bijosiu į gatvę važiuoti, kad ko nenutiktų, kad tik neįbrėžčiau ir pan. dar svarbu, kad nebūtų problemų su detalėm ir taisymu, kai prisireikia.
kokios pati mašinos norėčiau, tai net ir nežinau. gal kada reiktų pasidomėti kokios būtent norėčiau. bet čia gal su laiku ateis tas noras mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,

Jungiuosi ir aš į Jūsų ratą.
Esu praktiškai žalia vairuotoja, teises išsilaikiusi gruodžio vidury. Turiu savo mašiniuką, tad su vyru dalytis nereikia (o gaila blush2.gif ). Taip pat turiu daug daug baimės tongue.gif . Kas rytą, kai reikia važiuoti į darbą, tai vis kartoju sau - na, iki autobuso sustojimo ir pakaks. Kai jį pasiekiu - na, dar truputuką (ir taip, kol darbą pasiekiu, save apgaudinėju biggrin.gif ). Nu baisiai bijau to vairavimo, baisiai doh.gif Ir kaip tą baimę nugalėti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 01 09, 19:44)
Labukas,

Jungiuosi ir aš į Jūsų ratą.
Esu praktiškai žalia vairuotoja, teises išsilaikiusi gruodžio vidury. Turiu savo mašiniuką, tad su vyru dalytis nereikia (o gaila  blush2.gif ). Taip pat turiu daug daug baimės  tongue.gif . Kas rytą, kai reikia važiuoti į darbą, tai vis kartoju sau - na, iki autobuso sustojimo ir pakaks. Kai jį pasiekiu - na, dar truputuką (ir taip, kol darbą pasiekiu, save apgaudinėju  biggrin.gif ). Nu baisiai bijau to vairavimo, baisiai  doh.gif Ir kaip tą baimę nugalėti?  verysad.gif

Su laiku praeis,kai labiau prie masinos priprasi ir prie gatviu.Normalu pradzioj ta baime,o ir veliau siek tiek jos visai pravercia,padeda budrumo neprarast mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, greičiau tas "su laiku" ateitų ir praeitų unsure.gif O tai atvažiuoju į darbą ir visas 12 val. galvoju, kaip namo reiks parvažiuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 01 09, 22:52)
Oi, greičiau tas "su laiku" ateitų ir praeitų  unsure.gif  O tai atvažiuoju į darbą ir visas 12 val. galvoju, kaip namo reiks parvažiuot   rolleyes.gif

Pažįstamas jausmas, ypač, jei žinau, kad laukia naujas maršrutas. doh.gif Pvz vieną naktį blogai miegojau vis galvodama kaip pirmą sykį gyvenime reikės prisipilti benzino,kad tik įvažiavimo į degalinę nepražioplinčiau, kad tik mašiniuką iš reikiamos pusės pastatyčiau ir t.t...realybėje viskas gaunasi paprasčiau. ax.gif

Šiandien važiavimo planas buvo toks -nuvežti vaiką į darželį, tada į darbą, iš darbo namo, iš namų vėl į daržą, tada į baseiną, o iš baseino namo...jaučiausi ramiai ir užtikrintai, o tada paskambino MB, kad po baseino jį iš šančių paimti reikia. doh.gif Maršrutas nežinomas, bet susikaupiau ir puikiausiai jį įveikiau.Net MB pagyrė, kad važiuoju *su srautu*.Vairuoju 1mėnesį ir jaučiu, kad pradedu persilaužti.
Ir greitkelyje 100km greičiu važiuoju. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 09 sausio 2008 - 22:36
Manęs maršrutas naujas ar nenaujas negąsdina. Ir išvis, baisu, atrodo, kol mašiniuką pakuri. O kai jau riedi, bijot nebėra kada ir ko. Tada žiūri į kelią, nosį į stiklą įrėmęs biggrin.gif
Dar kas mane gąsdina (nes vieną kartą, mokantis, taip buvo unsure.gif ), kad rikiuodamasi nepastebėjau kito mašiniuko visai šalia (nesimatė nei per vieną veidrodėlį, o riedant su srautu ne visad spėju dar galvą sukinėti unsure.gif ). Ir tada tik išgirdau pypyyyyyyyp ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 01 10, 00:18)
Manęs maršrutas naujas ar nenaujas negąsdina. Ir išvis, baisu, atrodo, kol mašiniuką pakuri. O kai jau riedi, bijot nebėra kada ir ko. Tada žiūri į kelią, nosį į stiklą įrėmęs  biggrin.gif
Dar kas mane gąsdina (nes vieną kartą, mokantis, taip buvo  unsure.gif ), kad rikiuodamasi nepastebėjau kito mašiniuko visai šalia (nesimatė nei per vieną veidrodėlį, o riedant su srautu ne visad spėju dar galvą sukinėti  unsure.gif ). Ir tada tik išgirdau pypyyyyyyyp  ohmy.gif

Man taip buvo su busiku vaziuojant,pamirsau pries pamoka veidrodeli nusireguliuot(savo masinoj tai nereikia to daryti pries kiekviena vaziavima,nepratus blush2.gif ) ir vos nepakirtau is desines vaziuojanciai posukyje stengdamasi praleisti besiraunancia is kaires-cia senamiesty piko metu buvo:oh gerai kad gerai baigesi ax.gif Nuo to karto stengiuosi nepamirsti veidrodziu susitvarkyt rolleyes.gif Issigandau nerealiai tada doh.gif
Ir teisingai sakai-baisu tik iki kol masiniuko nepakuri.Paskui nera kada bijoti,nes reikia vaziuot ir kelia ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 12 18, 20:50)
bet dabar manau jau turi patirties nors jej ir nedidele....o dabar kreitingoj tai tik keleta pamoku pavazinejama (cia zaliems priprasti) ir i klaipeda maunama ax.gif

Ui, ta patirtis dar tokia nedidelė, kad vis dar drebu isedus į mašiną. Vat vaiką iki darželio nuvežu, bet šiandien teks vyrą iš operacijos parvežt, o ryt į Klaipėdą šeimyną vežt. Vat streso bus nerealiai. Bet jau tai duos patirties ax.gif O kad dabar tik truputį pavažinėja Kretingoj ir mauna tiesiai į Klaipėdą, tai yra labai labai liuks. Būtų buvusi tokia tvarka, kai aš mokiausi vairuoti, manau kiek kitaip būtų susiklostčiusi situacija. Na, bet nieko, prasijundinsiu wink.gif
Atsakyti