QUOTE(Lilė T. @ 2005 02 17, 17:40)
Na, gal neaiškiai parašiau praleidusi, kad abu vaikai alergiški ir iki metukų labai neramiai miegojo, o su mumis dėl šilumos dar blogiau. Žinoma, su pirmuoju ir mes bandėm iš pradžių miegoti kartu, kol įsitikinom, kad vienas miega geriau ir rečiau prabunda.
Tikrai vyras nebūtų stengęsis vien dėl mano patogumo

. Pirmiausia aišku dėl vaiko, o paskui mum abiem geriau vieniem, nes su vaiku galima sakyti nemiegojau, bijojau imigusi prispausti.
Be to niekada nemanėm, kad vaiko auginimas vien mamos reikalas.
Labai atsiprašau, jei mano pasisakymas pasirodė neteisingai kritiškas

. Man žymiai priimtinesnis jūsu šeimos požiūris nei pvz. mamlet .... kai tėtis imasi iniciatyvos organizuodamas tai kas lyg ir daugiau būtų mamos ir vaiko reikalas, na bet matyt jiems tai normalu. Mūsų tėtis irgi labai daug užsiima su dukryte, negaliu net sakyti "padeda", greičiau - tiesiog auginam vaiką kartu

. Mūsų atveju, nelabai įsivaizduoju kaip galėčiau tėtį prašyti keltis naktį, nes jis paprastai gulasi ne anksčiau dvyliktos nakties, kad mažylei užmigus galėtume ramiai šnektelėti ir išgerti arbatos (dukrytė mūsų - tikra pelėda, užmiega tik apie 23 val.), o ryte keliasi penktą. Taigi jį dar ir naktį prašyti keltis būtų tikras sadizmas. Todėl galiu tik džiaugtis, kad mūsų mažoji paiimta į lovą nusiramina ir mielai miega su mumis.
Kita vertus, vis gi norėčiau pasilikti prie savo nuomonės, kad ir kokie geri tėčiai būtų, reikia ir jų pagailėti.