QUOTE(Summer @ 2005 02 09, 12:36)
Skaitau ir netikiu savom akim - iki aštuonerių-devynerių metų tėvų lovoj?

Dar gal kažkaip suprasčiau, jei kambarėlis toks mažas, kad neįmanoma įtalpinti vaikiškos lovytės, bet ir tai galima rasti visokių sprendimų. Apsileidimas totalus, ne kitaip

Nesakysiu kito žodžio, nors labai knieti
Atsiprašau, bet niekaip nesuprantu, kur čia apsileidimas, kuo čia piktintis ir dar negražiais žodžiais mintyti.

Tai yra absoliučiai asmeninis kiekvienos šeimos reikalas. Kiekvienas renkasi savo modelį, kam patogiau pratina atskirai, kam patogiau - kartu. Man pavyzdžiui labai gera kai mano mažoji šalia manęs miega, bet vis tiek nors dalį nakties stengiuosi lovytėje migdyti, nes, mano supratimu, ten jos miegelis pilnavertiškesnis, na o po pirmo pavalgymo jau miegam visi trys, nes taip mums geriausia. O jei kas iki aštuonių metų kartu su mažaisiais miega, čia jau jų reikalas.
Pareiškė neseniai viena pažystama, oi jau aš tave tai dabar paauklėsiu - migdyk nuo aštuonių mėnesių kitame kambaryje, tai tiesiai šviesiai pasakiau, kad čia ne jos reikalas. Labai jau greiti visi mūsųs visuomenėje auklėti, kritikuoti, baisėtis ... Žinoma tas miegojimas kartu turi keletą tokių subtilių niuansų kaip pvz. intymus tėvų gyvenimas, bet čia irgi manau kiekvienas sprendžia savaip, tarkim, juk tėveliai tam reikalui gali ir į kitą kambarį išeiti ....
Kita vertus, jei jau pačios pripratinam vakelį miegoti kartu, matyt nederėtų tuo labai skūstis.