Miegojimas trise pas mus baigėsi kartu su maitinimu krūtimi t.y. 11 mėn. Dabar jis miega savo lovytėje, kurio išimtas vienas šonas ir ją mes nakčiai prisistumiam prie savo lovos. Kartais įmeta tai ranką tai koją į mano lovą, bet naglai nesibrauna.
QUOTE(astajan @ 2005 05 03, 14:22)
Miegojimas trise pas mus baigėsi kartu su maitinimu krūtimi t.y. 11 mėn. Dabar jis miega savo lovytėje, kurio išimtas vienas šonas ir ją mes nakčiai prisistumiam prie savo lovos. Kartais įmeta tai ranką tai koją į mano lovą, bet naglai nesibrauna.
aš tai pasvajoju, kad ir mums taip bus... Nes vaikinas tai nakčiai lūžta apie 19,00, bet keliasi kas 2-3 h valgyt, ir taip visą naktį, tai jau kai aš pati einu miegot, pamaitinus įsikeliu į lovą, nes kitaip nupušėčiau negrįžtamai

pas mus taip pat princesė miega , bet jau ne viduriukyje, o prie mamytės šono(gerai kad lova laaabai plati), o jai jau beveik 2 su puse
Nežinau , negalėčiau jos į kitą kambarį iškeldinti, o į lovytę, tai kartais kai užmiega įkeliam.

QUOTE(pupa @ 2004 07 19, 18:22)
Maniškiui jau pustrečių, bet jis miega įvairiai. Gali vakare užmigti savo lovelėj, gali pas mus. Jei pas mus, tai perkeliu į jo lovelę. Dabar esam sutarę, kad pirksim naują normalią lovą ir jis ten miegos. Tik problema, kad normalios lovos nerandam
.

Pabandykit www.pinokio.lt
Mes saviskei nupirkom lova is Meskucio kolekcijos plius ciuzini Aiva, gavosi apie 1200 Lt; taciau vaikas is karto uzsimane joje miegoti savo kambaryje

Maniškė su manimi kartu miegojo iki 14 mėn. Dar iki šiol maitinu, tai buvau taip įpratinusi miegoti. Net tėtį išvarėme į kitą lovą miegoti, nes netilpome.
Kartą nusprendžiau pabandyti paguldyti į jos lovelę. Ir ką - nuo to karto miega tik savo lovytėj. Gailiuosi, kad to nepabandžiau padaryti anksčiau.
Kartą nusprendžiau pabandyti paguldyti į jos lovelę. Ir ką - nuo to karto miega tik savo lovytėj. Gailiuosi, kad to nepabandžiau padaryti anksčiau.
Maniškis irgi miega savo lovytėje. Bet kadangi jo lovytė yra šalia mūsų lovos, tai kai kada naktį jis ateina ir į mūsų lovą miegoti. Tai gerai, kad tai būna retai, bet vis dar pasitaiko
.

Sveikos mamytes,
Turim nedidele problemele, mano pupa nenori miegoti savo lovyteje, nors jai jau 2 metukai ir pats laikas butu miegoti paciai.
Kaip jus savo vaikucius atpratinote miegoti? gal yra kokiu nors gudrybiu.
As bandziau ir aiskinti, ir guldyti su zaislikais, bet viskas kol kas bergzdziai.
Ji truputeli paguli joje, ir mama miegosiu kartu, atlekia pas mane i lovą.
Kartais nakti, as ja perkeliu i savo lovyte, bet jai jau ji prabunda, tai sugrizta atgal.
Staciau lovyte, ir prie lovos, ir keiciau livytes vietas, kol kas - nieko.
Turim nedidele problemele, mano pupa nenori miegoti savo lovyteje, nors jai jau 2 metukai ir pats laikas butu miegoti paciai.
Kaip jus savo vaikucius atpratinote miegoti? gal yra kokiu nors gudrybiu.
As bandziau ir aiskinti, ir guldyti su zaislikais, bet viskas kol kas bergzdziai.
Ji truputeli paguli joje, ir mama miegosiu kartu, atlekia pas mane i lovą.
Kartais nakti, as ja perkeliu i savo lovyte, bet jai jau ji prabunda, tai sugrizta atgal.
Staciau lovyte, ir prie lovos, ir keiciau livytes vietas, kol kas - nieko.
SVEIKI...
PAS MUS BUVO TOKIA PROBLEMA. SU MUMIS SUNUS MIEGOJO IKI 3 METU. BET JI ISSISPRENDE SAVAIME: PERSIKELEME I NAUJA BUTA, NUVEDEME VAIKA I JO KAMBARI IR TADA JIS PASAKE:,,CIA MANO KAMBARYS IR AS MIEGOSIU JAME VIENAS..." . NUO TO KARTO IR MIEGA VIENAS SAVO KAMBARYJE.
TURBUT VISKAM SAVO LAIKAS... KOL VAIKAS NENORES PATS- TOL BUS LABAI SUNKU PRIPRATINTI VAIKA MIEGOTI VIENA...
PAS MUS BUVO TOKIA PROBLEMA. SU MUMIS SUNUS MIEGOJO IKI 3 METU. BET JI ISSISPRENDE SAVAIME: PERSIKELEME I NAUJA BUTA, NUVEDEME VAIKA I JO KAMBARI IR TADA JIS PASAKE:,,CIA MANO KAMBARYS IR AS MIEGOSIU JAME VIENAS..." . NUO TO KARTO IR MIEGA VIENAS SAVO KAMBARYJE.
TURBUT VISKAM SAVO LAIKAS... KOL VAIKAS NENORES PATS- TOL BUS LABAI SUNKU PRIPRATINTI VAIKA MIEGOTI VIENA...
TINA,visiškai su tavimi sutinku.
Nors asmeniškai pati tokios problemėlės neturėjau

QUOTE(laila * @ 2005 06 28, 10:01)
skaiciau kad reikia kazkaip paskatinimu pratinti,sakyti"oj kokia faina tavo lovyte, kaip pavydziu meskuciui(kokiam zaislui) kuris ten miega. 

skaiciau ir as. bandziau, meškuti paguldom,zuikuti paguldom, taip visus is eiles suguldom, galiausiai ji atslepsena pas mane

As tai suku galva, kaip cia pripratinus miegoti lovyteje be groteliu
Nes priprato nuo mazumes, kad neiskris is lovos miegodama ir vartosi kaip nori, o pabandem migdyt ant didelio ciuzinio, tai nakti aisku ishsirito ant grindu... Kazin nuo kada mazylius geriausia perkelti i "dideliu vaiku lova"? Gal kuri bandet, galit patart?