QUOTE (SuperBaba @ 2004 06 05, 09:54) |
(...) as ji salia saves, tai patenkintas uzmiega (...) |
oi oi oi .... neprisipratink sakau tau - sugadint vaiką dar suspėsi.
Mūsų nė vienas nė vienos nakties nemiegojo viename kambary, jau nekalbant apie tą pačią lovą. Ną gal per 10 metų 1-2-3 kartus, bet ne daugiau.
Užtat dabar vaikai neturi jokių fobijų, jokių baimių - gali vidury nakties siųst į mišką žibučių parnešt

Jūs nepatikėsit per 10 metų negirdėjau žodžio "aš bijau". Viena dukra bijojo šunų - dabar jau ir ta, paskutinė, baimė nugalėta
ir aš iš dukros nesu girdėjusi "bijau"
migdydavau prie papo-neturiu jėgų ir sveikatos nešiot liuliuot, į kitus kambarius lakstyt, be to noriu miegot naktį.
dabar ji miega išvis kitam aukšte pati viena ir nebijo, o jos sesė 7 metais vyresnė bijojo
sexu neužsiiminėjam toje pačioje lovoje. ir iš vis -atsigulu į lovą ir užmiegu

migdydavau prie papo-neturiu jėgų ir sveikatos nešiot liuliuot, į kitus kambarius lakstyt, be to noriu miegot naktį.
dabar ji miega išvis kitam aukšte pati viena ir nebijo, o jos sesė 7 metais vyresnė bijojo

sexu neužsiiminėjam toje pačioje lovoje. ir iš vis -atsigulu į lovą ir užmiegu

Gan dažnas scenarijus:
Mažoji persilaksčiusi neužmiega, o ryte anksti keltis. Krentam abi į pląčiają dvigulę lovą (reikia dukrelę užmigdyti). Na, ji ramiai įsikniaubia į šoną ir migdosi. Dičkis, pajutęs kad sesė ir vėl įsitrynė pas mamą iš karto iš savo lovos ir prisistato iš kitos pusės. Tai migodomės visi trys. Bemigdydama vaikus nulužtu pati. Pabundu,kai visi trys esam stumiami link sienos - vyras bando rasti vietos
Na, keturiems ten vietos mažoka, tai pasikankinus dar kokį pusvalandį keliuosi, prausiuosi ir einu ant kušetės vaikų kambaryje. Vyras greitai pajunta, kad kažko trūksta ir tyliai užveręs duris prisistato šalia. Nu, vietos kaip ir mažoka, bet keturis metus taip studentų barake ant kušetės pramiegojom ir tilpom
Nežinau, ar reikia daryti problemą, jei vaikas miega tėvų lovoje. Sūnus nesiprašydavo į mūsų lovą, tai ir neimdavom. Dukra pati įsiropščia nuo tada, kai išmoko iš lovytės išlipti - tai niekas jos neišmeta. Kai vyresniajam kokios nors bėdos, jis paprašo šalia ant kušetės pagulėti - visada paguliu. O jei ko nors baisu, tai pats šalia ant kušetės įlenda - telpam ir dviese.
Tikrai nemanau, kad vaikai ten ropščiasi tėvams trukdyti. Greičiausiai jie jaučiasi saugiau ir jaukiau, gal ko nors bijo, gal kokia diena nerami buvo, košmarus sapnuoja.
Seksui tai tikrai nemaišo, bent jau mums. Galų gale yra pietų pertrauka, kai vaikai darželyje
Tai kodėl atimti iš vaiko tą malonumą? Išsimiegoti netrukdo. Galima gi į kitą lovą nueiti, jei jau oro ar vietos trūksta. Vyras net juokiasi, kad ta mūsų lova kažkokia stebuklinga. Mes abu iš jos dingstam, o vaikai toliau pučia į akį, kaip užmušti. Išvada, reikia dvi dideles dvigules lovas namie turėti
Mažoji persilaksčiusi neužmiega, o ryte anksti keltis. Krentam abi į pląčiają dvigulę lovą (reikia dukrelę užmigdyti). Na, ji ramiai įsikniaubia į šoną ir migdosi. Dičkis, pajutęs kad sesė ir vėl įsitrynė pas mamą iš karto iš savo lovos ir prisistato iš kitos pusės. Tai migodomės visi trys. Bemigdydama vaikus nulužtu pati. Pabundu,kai visi trys esam stumiami link sienos - vyras bando rasti vietos

Na, keturiems ten vietos mažoka, tai pasikankinus dar kokį pusvalandį keliuosi, prausiuosi ir einu ant kušetės vaikų kambaryje. Vyras greitai pajunta, kad kažko trūksta ir tyliai užveręs duris prisistato šalia. Nu, vietos kaip ir mažoka, bet keturis metus taip studentų barake ant kušetės pramiegojom ir tilpom

Nežinau, ar reikia daryti problemą, jei vaikas miega tėvų lovoje. Sūnus nesiprašydavo į mūsų lovą, tai ir neimdavom. Dukra pati įsiropščia nuo tada, kai išmoko iš lovytės išlipti - tai niekas jos neišmeta. Kai vyresniajam kokios nors bėdos, jis paprašo šalia ant kušetės pagulėti - visada paguliu. O jei ko nors baisu, tai pats šalia ant kušetės įlenda - telpam ir dviese.
Tikrai nemanau, kad vaikai ten ropščiasi tėvams trukdyti. Greičiausiai jie jaučiasi saugiau ir jaukiau, gal ko nors bijo, gal kokia diena nerami buvo, košmarus sapnuoja.
Seksui tai tikrai nemaišo, bent jau mums. Galų gale yra pietų pertrauka, kai vaikai darželyje

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 05, 19:14) |
oi oi oi .... neprisipratink sakau tau - sugadint vaiką dar suspėsi. Mūsų nė vienas nė vienos nakties nemiegojo viename kambary, jau nekalbant apie tą pačią lovą. Ną gal per 10 metų 1-2-3 kartus, bet ne daugiau. Užtat dabar vaikai neturi jokių fobijų, jokių baimių - gali vidury nakties siųst į mišką žibučių parnešt ![]() Jūs nepatikėsit per 10 metų negirdėjau žodžio "aš bijau". Viena dukra bijojo šunų - dabar jau ir ta, paskutinė, baimė nugalėta |
Visi vaikai ko nors bijo. Gal jie nemoka pasakyti aiškiai, ko bijo. Gal net to jausmo įvardinti tiksliai nesugeba. Man tai ramiau, kai vaikas atbėga į mano lovą, kai jam nejauku ar neramu, prie manęs nusiramina ir užmiega. Visai nenorėčiau, kad jis vienas tamsoje su savo nerimu ir baime kovotų.
Musu maziukas jau miega savo loveleje, iprato nesunkiai, bet pratinau tik tada, kai lioviausi maitinti. Dabar jam metai ir du menesiai, ir ryt ketiname perkelti jo lovele i jo kambari.
Nakti jis dar prabunda, uzverkia, tetis apvercia ant kit soniuko ir miega toliau. Buna, kad uztenka tik sssss sssss sss pasakyti.
Kaip jusu patirtis siuo klausimu
Nakti jis dar prabunda, uzverkia, tetis apvercia ant kit soniuko ir miega toliau. Buna, kad uztenka tik sssss sssss sss pasakyti.
Kaip jusu patirtis siuo klausimu
didzioji miega savo kambary nuo 10 savaiciu. Man visai nesunku budavo 2-3 sykius nueiti pamaitinti. Kai nustojau maitinti (apie 13 men), tai uzeiti pas ja i kambari reik tik isimtinais atvejais. Apsikloti irgi moka pati. Beje, man net i galva neatejo apversti, kai pati ismoko vartytis.
Maziukas miega uz spintos, galima sakyti irgi atskirai, nuo 6 savaiciu. Maitinu taip pat 2-3 kartus.
Atvirai sakant, neisivaizduoju, kokios problemos gali buti, perkelus vaika i kita kambari. Nu, nebent paciam vaikui poros dienu reiktu apsiprasti. Ova su miegojimu tam paciam kambary man nieko neisejo - jau rasiau, kad prasikankindavau su maziuku iki 1-os val. nakties
Miau
Maziukas miega uz spintos, galima sakyti irgi atskirai, nuo 6 savaiciu. Maitinu taip pat 2-3 kartus.
Atvirai sakant, neisivaizduoju, kokios problemos gali buti, perkelus vaika i kita kambari. Nu, nebent paciam vaikui poros dienu reiktu apsiprasti. Ova su miegojimu tam paciam kambary man nieko neisejo - jau rasiau, kad prasikankindavau su maziuku iki 1-os val. nakties

Miau
Na neįsivaiduoju kaip ją reiks perkelti į atskirą kambarį
Man tai taip dar nerealu atrodo
Gal todėl kad dar vis maitinu, o gal kaip tik užburtas ratas - jei nemiegotų mūsų kambary (dažniausiai mūsų lovoj), tai nejaustų manęs ir nereikėtų?

Pas mane tai po siai sienai miega musu lovoje ir net nesugalvoju kaip ji per kelti, nes tevelems taip norisi intymumo
, o sunelis neleidzia
Tik pabandom i jo lova perkelti, tai iskart ir pabunda
, o jei ir ne tai vistiek nakti atbildena pas mus

Gan ilgai vaikiuks miegojo su mumis lovoj - iki kokiu 14 menesiu ar gal ir ilgiau. Siek tiek nerimavau, kaip bus, kai iskelsim i atskira kambari, bet tas perkelimas buvo visiskai neskausmingas. Tiesa, pirmus keleta menesiu jis pabusdavo vidury nakties (as ji dar maitinau, bet naktimis jau nebe) ir imdavo verkt, tai atsinesdavom i lova vel. Paskui pradejo pats ateiti, jeigu pabusdavo. O dabar jau kuris laikas miega faktiskai visa nakti kiekviena nakti savo kambariuky, tik paryciais ateina pas mus pasiglaustyti
. Jeigu butu buve problemu perkeliant ji i jo kambariuka, buciau, manau, tebelaikiusi pas mus lovoj. Tiesiog mums ju nebuvo.

Mano
kai tik gryzau is ligonines miegojo savo lovelej ir kitam kambarelyje
ir neturejau niekad problemu
buvo zinoma dar iki 3 men. kartais kai pilvuka raizydavo kad kartu priguldavom,bet labai retai.

Maniškei jau metai ir mėnuo beveik, bet dar apie atskirą kambarį net nepagalvojom... Dabar tik pusę nakties lovelėj miega, o paskui su mumis... Paskaičius atrodo, kad saviškę labai lepinam...
Maniškiui jau pustrečių, bet jis miega įvairiai. Gali vakare užmigti savo lovelėj, gali pas mus. Jei pas mus, tai perkeliu į jo lovelę. Dabar esam sutarę, kad pirksim naują normalią lovą ir jis ten miegos. Tik problema, kad normalios lovos nerandam
.