Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

jei žinai kokią ir iš ko-tai nesunku
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 21, 20:16)
Idedu savo kita meneli  "Pavasaris":4u:

Grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
KOXAMANTE, ir as negaliu nepagirti tavo darbelio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2008 02 24, 17:19)
Grazu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif saunuole  thumbup.gif

QUOTE(boruzzze @ 2008 02 24, 17:28)
KOXAMANTE, ir as negaliu nepagirti tavo darbelio  thumbup.gif  wub.gif

Dekui jum sauleles ax.gif 4u.gif Ryt tureciau jau pristatyti medeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 24, 19:15)
Dekui jum sauleles  ax.gif  4u.gif  Ryt tureciau jau pristatyti medeli  ax.gif

liauxim bigsmile.gif niu bent viena darbuojasi pas mus thumbup.gif

niu ir as parodysiu savo sena darbeli... ax.gif
dovana klasiokei vestuviu proga...
Atsakyti
Wau kaip faina wub.gif labai profesonaliai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ką "pridirbau" per šiandien -
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 24 vasario 2008 - 21:37
Gražūs rutuliai smile.gif Dariau ir aš kažkada panašius, iš sausų gėlių, irgi pakabinamus- taip pat iš sąmanų, prismaigstytus sausų gėlių ir dažytų smilgelių, ir iš sausiukų dariau- tik gaila, kad jie labai greit nublunka ir sudulka- o šiaip velykoms kaip verba čia tokia beveik - patikdavo man, ir svečiams smile.gif

O tavo darbelis- tikros velykos- jaukus ir linksmas thumbup.gif

Dar darau jau kelinti metai ir vis nebaigiu tokį medelį iš džiovintų, kvepiančių, bordinių popuri- tų tokių standžių žiedų džiovintų, ar tai kevalų kažkokių vaisių- tai užsipaisiau po vieną lapelį visą rutulį jais apklijuoti, lapelius klijuoti taip vertikaliai doh.gif doh.gif Darbelio- ohoho, kiek buvo- tai vis numesdavau kokiems metams ir taip tempdavosi guma, vis atidėliojau, bet pagaliau pribaigiau- o kol pribaigti prisiverčiau, tai ir spalva nubluko nuo stovėjimo, ir kiti priklijuoti byrėti pradėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir kreivazotas toks gavosi, ir obuoliukai nevienodais tarpais išdėstyti, ir lyg kažko trūksta, bet daugiau nieko nedarysiu, nes paskui visai pasens ir subyrės ką padariau, kol prisiruošiu pabaigti- va ir čia bekalbant į galvą jau visokie patobulinimai, papildymai kokiais augalais lįsti pradėjo- tai vėl apsisuks gtalva, ir taip ir neišstatysiu aš jo kambariui papuošti- nu reikia gydytis man nuo to bruožo lotuliukas.gif Tai tik vazoną tinkamą dabar reikia atrinkti, ir sugalvoti kuo paviršių vazono pridengti- sąmanom kokiom, ar kuo...

Ir gal įdėsiu foto kada - nors ir šiaip sau gavosi, ir dėmesio neverta, bet vien su tikslu gydytis neryžtingumą ir ilgą galvojimą, perfekcionizmą ir panašias nesąmones doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 25 vasario 2008 - 01:41
sveikos, žiūriu, pas mus nuotraukų naujų, kad pridėta, bet gaila, kad daugumos nematau verysad.gif
na o tai ką matau, tai gražu thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Linokas @ 2008 02 21, 21:51)
Mergytės, man labai reikia jūsų pagalbos  4u.gif

rašau verslo planą floristikos tema, gaminu vestuvines puokštes  wub.gif

reikia visų reikalingų reikmenų puokštės gamybai foto ir realių kainų doh.gif

turiu vielutes, oazes, karoliukus, reikia kaspinėlių (medžiaginių), papuošimų, žalumos, laikiklių...Lietuviškuose nieko neradau, tik pavadinimai ir nekokios kokybės foto, kainų nėra  verysad.gif dar reikia likusių reikmenų, bet net nzn kokių  doh.gif dovisa.lt skelbia be kainų...taip pat gal žinto kokią nuorodą su gėlių pavadinimais? pvz reikia žalių smulkių rožyčių pavadinimo, orchidėjų...

nufotkinau iš knygos tau orchidėjų, jei iš šitų žadi daryt? bet gal tau dar phalaenopsio reikia?
user posted image
o čia rožytės
user posted image

paieškočiau vienos nuorodos, kur gelių katalogas yra kaip tik floristams, jei vis dar reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžus, Inc. Malonu tave vėl čia matyti. Mačiau "Floristikos" žurnale Tavo darbelį-gražu.
Čia mano nuotraukos dingsta, nesuprantu nieko. Atrodo mažinau, prieš skelbdama žinutę peržiūrėjau, viskas gerai. O šiandien rezultatas lygus nuliui. Gal kas iš senbuvių žino kodėl?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 02 25, 10:38)
Sveika sugrįžus, Inc. Malonu tave vėl čia matyti. Mačiau "Floristikos" žurnale Tavo darbelį-gražu.
Čia mano nuotraukos dingsta, nesuprantu nieko. Atrodo mažinau, prieš skelbdama žinutę peržiūrėjau, viskas gerai. O šiandien rezultatas lygus nuliui. Gal kas iš senbuvių žino kodėl?

ot, maloniai nustebinai biggrin.gif net nesitikėjau, kad kažkas žurnale pastebės mirksiukas.gif na ir kaip pamokėlė? ar patiko? biggrin.gif

jo. buvau pradingus trumpam iš floristikos, bet jaučiu, kad jau laikas sugrįžt. labai jau norisi kurti kurti kurti..mirksiukas.gif

o dėl nuotraukų dingimo, tai net nežinau? gal netyčia nusprogo ta svetainė per kurią keli? ar tu keli tiesiai į SM'ą, a?
Atsakyti
Patiko, dar kart patvirtinai seną tiesą-apie paprastumą ir genialumą.Atrodo,jokių egzotinių žaliavų, nieko supersudėtingo, o rezultalas nuostabus. Lauksiu dar.
Keliu iš www.fotki.com, kurį laiką matau,paskui dingsta. Gal prasikaltus kažkam forume esu?
Atsakyti