jei žinai kokią ir iš ko-tai nesunku
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 21, 20:16)
Idedu savo kita meneli "Pavasaris"

Grazu

KOXAMANTE, ir as negaliu nepagirti tavo darbelio

QUOTE(rimuze @ 2008 02 24, 17:19)
QUOTE(boruzzze @ 2008 02 24, 17:28)
Dekui jum sauleles

QUOTE(Koxamte @ 2008 02 24, 19:15)
liauxim

niu ir as parodysiu savo sena darbeli...

dovana klasiokei vestuviu proga...
Wau kaip faina
labai profesonaliai atrodo

Pasirodysiu ką "pridirbau" per šiandien -

Gražūs rutuliai
Dariau ir aš kažkada panašius, iš sausų gėlių, irgi pakabinamus- taip pat iš sąmanų, prismaigstytus sausų gėlių ir dažytų smilgelių, ir iš sausiukų dariau- tik gaila, kad jie labai greit nublunka ir sudulka- o šiaip velykoms kaip verba čia tokia beveik - patikdavo man, ir svečiams
O tavo darbelis- tikros velykos- jaukus ir linksmas
Dar darau jau kelinti metai ir vis nebaigiu tokį medelį iš džiovintų, kvepiančių, bordinių popuri- tų tokių standžių žiedų džiovintų, ar tai kevalų kažkokių vaisių- tai užsipaisiau po vieną lapelį visą rutulį jais apklijuoti, lapelius klijuoti taip vertikaliai
Darbelio- ohoho, kiek buvo- tai vis numesdavau kokiems metams ir taip tempdavosi guma, vis atidėliojau, bet pagaliau pribaigiau- o kol pribaigti prisiverčiau, tai ir spalva nubluko nuo stovėjimo, ir kiti priklijuoti byrėti pradėjo
Ir kreivazotas toks gavosi, ir obuoliukai nevienodais tarpais išdėstyti, ir lyg kažko trūksta, bet daugiau nieko nedarysiu, nes paskui visai pasens ir subyrės ką padariau, kol prisiruošiu pabaigti- va ir čia bekalbant į galvą jau visokie patobulinimai, papildymai kokiais augalais lįsti pradėjo- tai vėl apsisuks gtalva, ir taip ir neišstatysiu aš jo kambariui papuošti- nu reikia gydytis man nuo to bruožo
Tai tik vazoną tinkamą dabar reikia atrinkti, ir sugalvoti kuo paviršių vazono pridengti- sąmanom kokiom, ar kuo...
Ir gal įdėsiu foto kada - nors ir šiaip sau gavosi, ir dėmesio neverta, bet vien su tikslu gydytis neryžtingumą ir ilgą galvojimą, perfekcionizmą ir panašias nesąmones

O tavo darbelis- tikros velykos- jaukus ir linksmas

Dar darau jau kelinti metai ir vis nebaigiu tokį medelį iš džiovintų, kvepiančių, bordinių popuri- tų tokių standžių žiedų džiovintų, ar tai kevalų kažkokių vaisių- tai užsipaisiau po vieną lapelį visą rutulį jais apklijuoti, lapelius klijuoti taip vertikaliai

Ir gal įdėsiu foto kada - nors ir šiaip sau gavosi, ir dėmesio neverta, bet vien su tikslu gydytis neryžtingumą ir ilgą galvojimą, perfekcionizmą ir panašias nesąmones

sveikos, žiūriu, pas mus nuotraukų naujų, kad pridėta, bet gaila, kad daugumos nematau
na o tai ką matau, tai gražu
nufotkinau iš knygos tau orchidėjų, jei iš šitų žadi daryt? bet gal tau dar phalaenopsio reikia?

o čia rožytės

paieškočiau vienos nuorodos, kur gelių katalogas yra kaip tik floristams, jei vis dar reikia

na o tai ką matau, tai gražu

QUOTE(Linokas @ 2008 02 21, 21:51)
Mergytės, man labai reikia jūsų pagalbos
rašau verslo planą floristikos tema, gaminu vestuvines puokštes
reikia visų reikalingų reikmenų puokštės gamybai foto ir realių kainų
turiu vielutes, oazes, karoliukus, reikia kaspinėlių (medžiaginių), papuošimų, žalumos, laikiklių...Lietuviškuose nieko neradau, tik pavadinimai ir nekokios kokybės foto, kainų nėra
dar reikia likusių reikmenų, bet net nzn kokių
dovisa.lt skelbia be kainų...taip pat gal žinto kokią nuorodą su gėlių pavadinimais? pvz reikia žalių smulkių rožyčių pavadinimo, orchidėjų...

rašau verslo planą floristikos tema, gaminu vestuvines puokštes

reikia visų reikalingų reikmenų puokštės gamybai foto ir realių kainų

turiu vielutes, oazes, karoliukus, reikia kaspinėlių (medžiaginių), papuošimų, žalumos, laikiklių...Lietuviškuose nieko neradau, tik pavadinimai ir nekokios kokybės foto, kainų nėra

nufotkinau iš knygos tau orchidėjų, jei iš šitų žadi daryt? bet gal tau dar phalaenopsio reikia?

o čia rožytės

paieškočiau vienos nuorodos, kur gelių katalogas yra kaip tik floristams, jei vis dar reikia

Sveika sugrįžus, Inc. Malonu tave vėl čia matyti. Mačiau "Floristikos" žurnale Tavo darbelį-gražu.
Čia mano nuotraukos dingsta, nesuprantu nieko. Atrodo mažinau, prieš skelbdama žinutę peržiūrėjau, viskas gerai. O šiandien rezultatas lygus nuliui. Gal kas iš senbuvių žino kodėl?
Čia mano nuotraukos dingsta, nesuprantu nieko. Atrodo mažinau, prieš skelbdama žinutę peržiūrėjau, viskas gerai. O šiandien rezultatas lygus nuliui. Gal kas iš senbuvių žino kodėl?
QUOTE(kaleda @ 2008 02 25, 10:38)
Sveika sugrįžus, Inc. Malonu tave vėl čia matyti. Mačiau "Floristikos" žurnale Tavo darbelį-gražu.
ot, maloniai nustebinai

jo. buvau pradingus trumpam iš floristikos, bet jaučiu, kad jau laikas sugrįžt. labai jau norisi kurti kurti kurti..

o dėl nuotraukų dingimo, tai net nežinau? gal netyčia nusprogo ta svetainė per kurią keli? ar tu keli tiesiai į SM'ą, a?
Patiko, dar kart patvirtinai seną tiesą-apie paprastumą ir genialumą.Atrodo,jokių egzotinių žaliavų, nieko supersudėtingo, o rezultalas nuostabus. Lauksiu dar.
Keliu iš www.fotki.com, kurį laiką matau,paskui dingsta. Gal prasikaltus kažkam forume esu?
Keliu iš www.fotki.com, kurį laiką matau,paskui dingsta. Gal prasikaltus kažkam forume esu?