Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

džiaugiuosi, kad patiko mirksiukas.gif o dėl dar, tai nežinau kaip čia bus biggrin.gif

žinok, ir aš keliu per fotki.com, bet man nedingsta iki kol neištrinu pačiam fotki. gal tikrai tai kaip nors su SM susije?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 02 25, 10:12)
Patiko, dar kart patvirtinai seną tiesą-apie paprastumą ir genialumą.Atrodo,jokių egzotinių žaliavų, nieko supersudėtingo, o rezultalas nuostabus. Lauksiu dar.
Keliu iš www.fotki.com, kurį laiką matau,paskui dingsta. Gal prasikaltus kažkam forume esu?

SM čia niekuo dėta. Pasiskaityk šią temą ir sužinosi, kodėl nerodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 24, 19:15)
Ryt tureciau jau pristatyti medeli  ax.gif

Soriukas, bet siandien nebus medelio doh.gif nepabaigiau daryt, o laiko siandien nelabai yra unsure.gif Kai galesiu idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaila, kad nebus.
Ačiū Ambrozijai už paprotinimą. Gyveni-mokaisi. Ir taip visą laiką. Kartais pasižiūriu ką rusaitės šneka rusiškam floristų forume. Sekmadienį pratūnojau jų vestuvinių puokščių temoj-kiek radau įdomybių... Taigi ir vėl-mokytis ir mokytis visą gyvenimą.
http://www.floristic.ru/forum
Atsakyti
Is vis tie rusai saunuoliai ir zurnaliais dalinasi ir knygu daug isleide ir siaip tokie megejai dalintis viskui internete, o pas mus lietuviai doh.gif Tik va tiek daug grozybiu pas rusus tinklapiuose, o man su rusu kalba skurdoka mega_shok.gif ir vis klausiu saves kaip suprast ta ju kalba kai zinios tik pradines lotuliukas.gif
Atsakyti
kaleda, aciu uz nuorodele bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

niu ir man su rusu ni bum bum blush2.gif taciau bent jau ideju is foto galima pasirinkti.... thumbup.gif
Atsakyti
Tu teisi, Koxamte, dėl rusų. Dėl tos priežasties ir džiaugiuosi, kad žinau tą kalbą.
http://www.designerb...l...alogue&id=1 - va čia tai knygos 4u.gif Tik pagal kainą nelabai įkandamos. schmoll.gif Bet nors paspoksot į viršelius galima.
Atsakyti
Nu joaaaa knygeles tai wub.gif wub.gif bet kaina dar labiau zavi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 25 vasario 2008 - 19:58
kas patars?
kazin kaip sita padaro?.. t.y. karkasa, jei ten jis...
Atsakyti
Gal oaze?Bet nepažaisi su tuo gražuoliuku...
Atsakyti
As taip pat manau kad oaze smile.gif tik kazi kaip juos sutvirtina, speju vielutem
Atsakyti
buvau išsamiai viską surašius, bet ėmė ir dingo internetas biggrin.gif
tas meškiukas greičiausiai padarytas ant tokios formos "fabrikinės" oazės arba ant putplasčio priklijuota su gyvų gėlių klijais?
bet šiai jei norisi kada išgaut kokias išskirtines formas padengtas gėlėm, tai imamas gerai besilankstantis tinklas (pvz. iš senukų, kur tvorom skirtas daryti; toks pilkas). iš jų formuojama norima forma su viduje gabaliuku oazės. šiuo atveju reiktų pasidaryti atskirai visas detales ir sujungti sutvirtinant vielomis. galiausiai susmaigstyti šiedus ir vualia biggrin.gif mirksiukas.gif
nežinau ar aiškiai aš čia papasakojau, jei nelabai, tai sakykit. bandysim dar sykelį mirksiukas.gif
Atsakyti