bet jau mamos saunuoles tai sakes
as pasidarius viena floristini paveiksliuka(cia per dailes projekta)ir as juo labai didziuojuosi
QUOTE(eugute* @ 2007 12 29, 04:18)
bet jau mamos saunuoles tai sakes
as pasidarius viena floristini paveiksliuka(cia per dailes projekta)ir as juo labai didziuojuosi

noreciau foto paziureti. ?
Tai kalėdų maratonas, taip sakant, eina į pabaigą, tuoj reikės pradėti ruoštis Šv. Valentino dienai
Aš jau galvoju, kaip čia pasipuošti vakarienės stalą tokia proga
Angelo delnuos užgims diena,
Tokia šviesi, prasminga ir giedra
Kaip iki šiol nušvitus nebuvo niekada
Arba nematė jos dar niekas tamsoje.
SU NAUJAISIAIS
Lai jie atnesa visoms visko, ko sirdutes geidzia
Tokia šviesi, prasminga ir giedra
Kaip iki šiol nušvitus nebuvo niekada
Arba nematė jos dar niekas tamsoje.
SU NAUJAISIAIS
aciu visom uz patarimus
vis tik egliu nekeiciau..o arka pabaltinau
man tai super
is apkerpejusios sakos
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 25, 12:17)
man tai super
QUOTE(jolieee @ 2007 12 27, 17:38)
is apkerpejusios sakos
Sveikos, su atėjusiais Naujais
Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai
Parodau ir aš savo floristiką
, gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan.
, norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau
, o naujo taip ir nenusipirkau
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27)
aciu
man tai labai labai grazu
as ir dejau nedaug blizgalu siemet
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 23:27)
, gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan.
, norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau

Eglute man
Sveikutės
Kaip gaila kad jūsų šitą nuostabią temutę užtikau tik po naujų, o tiek grožybių užmačiau
Tai jau kitoms Kalėdoms tinkamai pasiruošiu 
Labai domiuosi gėlėmis, tačiau pati krapštinėti dar nelabai išdrįstu. Patirties stoka
Tai nusprendžiau baigusi savo dabartinius mokslus stoti į KK Želdinius. Va tada jau pasireikšiu
O kol kas gėrėsiuosi jūsų nuostabiais darbais ir semsiuosi patirties
Jėtau koks grožis
o man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti
tiesiog ant kažkokio pagrindo nuo apačios pradedi su siūlu rišti, ar yra kažkokia kitokia technologija? Ir tos giliukų galvutės su klijais priklijuotos?
Kaip gaila kad jūsų šitą nuostabią temutę užtikau tik po naujų, o tiek grožybių užmačiau
Labai domiuosi gėlėmis, tačiau pati krapštinėti dar nelabai išdrįstu. Patirties stoka
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27)
Jėtau koks grožis
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 03, 00:27)

man tavo eglute super
Dzūke, kokia eglute grazi, fantastika
labai labai
Ačiū merginos
, smagu, kad patiko
Pagrindą susukau iš reklaminių laikraščių( tokių standesnių radau) ir priklijavau prie molinės lėkštutės, kad stabiliai stovėtų.Viską klijavau su karštais klijais. Tik vieną klaidą padariau
, reikėjo pagrindą nudažyt kokia žalia spalva, nes kai kur matosi spalvos laikraštuko
Dekoratyvinės žolės
, tie bumbuliukai daugiamečiai (čia truputį apipurkšti sidabru) , mačiau buvo pirkt sėklų ar tai šaknų. Pas mus prie ežero daug auga, nuo buvusios sodybos užsiveisus visa pakrantė
, tik juos dar visai mažus reikia skint, nes kur jau didesni , išdžiūvę subyra
QUOTE(ausryte @ 2008 01 03, 02:26)
man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti
tiesiog ant kažkokio pagrindo nuo apačios pradedi su siūlu rišti, ar yra kažkokia kitokia technologija? Ir tos giliukų galvutės su klijais priklijuotos?
Pagrindą susukau iš reklaminių laikraščių( tokių standesnių radau) ir priklijavau prie molinės lėkštutės, kad stabiliai stovėtų.Viską klijavau su karštais klijais. Tik vieną klaidą padariau
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 03, 10:28)
kas tie tokie pukuoti tamsiai zali ir ten tie zali man primena i kaktusus.? vis us ku galva 
Dekoratyvinės žolės