Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

bet jau mamos saunuoles tai sakes thumbup.gif clap.gif as pasidarius viena floristini paveiksliuka(cia per dailes projekta)ir as juo labai didziuojuosi rolleyes.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(eugute* @ 2007 12 29, 04:18)
bet jau mamos saunuoles tai sakes thumbup.gif  clap.gif  as pasidarius viena floristini paveiksliuka(cia per dailes projekta)ir as juo labai didziuojuosi rolleyes.gif  blush-anim-cl.gif

noreciau foto paziureti. ?
Atsakyti
Tai kalėdų maratonas, taip sakant, eina į pabaigą, tuoj reikės pradėti ruoštis Šv. Valentino dienai bigsmile.gif Aš jau galvoju, kaip čia pasipuošti vakarienės stalą tokia proga smile.gif
Atsakyti
Angelo delnuos užgims diena,
Tokia šviesi, prasminga ir giedra…
Kaip iki šiol nušvitus nebuvo niekada
Arba nematė jos dar niekas tamsoje.

SU NAUJAISIAIS smile.gif Lai jie atnesa visoms visko, ko sirdutes geidzia wink.gif
Atsakyti
aciu visom uz patarimus mirksiukas.gif mirksiukas.gif vis tik egliu nekeiciau..o arka pabaltinau biggrin.gif wub.gif
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 25, 12:17)
Čia mano pirmasis darbelis  doh.gif 

man tai super thumbup.gif wub.gif

QUOTE(jolieee @ 2007 12 27, 17:38)
Is ko virsune? g.gif

is apkerpejusios sakos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, su atėjusiais Naujais 4u.gif
Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai 4u.gif

Parodau ir aš savo floristiką ax.gif , gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan. rolleyes.gif , norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau doh.gif , o naujo taip ir nenusipirkau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dzūkė*: 02 sausio 2008 - 22:30
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27)

Parodau ir aš savo floristiką ax.gif , gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan. rolleyes.gif , norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau doh.gif , o naujo taip ir nenusipirkau unsure.gif

aciu blush2.gif

man tai labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as ir dejau nedaug blizgalu siemet blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 23:27)

user posted image

Eglute man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip gaila kad jūsų šitą nuostabią temutę užtikau tik po naujų, o tiek grožybių užmačiau wub.gif Tai jau kitoms Kalėdoms tinkamai pasiruošiu bigsmile.gif
Labai domiuosi gėlėmis, tačiau pati krapštinėti dar nelabai išdrįstu. Patirties stoka blush2.gif Tai nusprendžiau baigusi savo dabartinius mokslus stoti į KK Želdinius. Va tada jau pasireikšiu hihihi.gif O kol kas gėrėsiuosi jūsų nuostabiais darbais ir semsiuosi patirties 4u.gif

QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27)

Jėtau koks grožis wub.gif wub.gif o man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti blush2.gif tiesiog ant kažkokio pagrindo nuo apačios pradedi su siūlu rišti, ar yra kažkokia kitokia technologija? Ir tos giliukų galvutės su klijais priklijuotos?
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 03, 00:27)

user posted image

man tavo eglute super thumbup.gif bet va kas tie tokie pukuoti tamsiai zali ir ten tie zali man primena i kaktusus.? vis us ku galva g.gif
Atsakyti
Dzūke, kokia eglute grazi, fantastika wub.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif , smagu, kad patiko ax.gif
QUOTE(ausryte @ 2008 01 03, 02:26)
man smalsu pasidarė kaip tokią pagaminti  blush2.gif tiesiog ant kažkokio pagrindo nuo apačios pradedi su siūlu rišti, ar yra kažkokia kitokia technologija? Ir tos giliukų galvutės su klijais priklijuotos?

Pagrindą susukau iš reklaminių laikraščių( tokių standesnių radau) ir priklijavau prie molinės lėkštutės, kad stabiliai stovėtų.Viską klijavau su karštais klijais. Tik vieną klaidą padariau doh.gif , reikėjo pagrindą nudažyt kokia žalia spalva, nes kai kur matosi spalvos laikraštuko blush2.gif

QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 03, 10:28)
kas tie tokie pukuoti tamsiai zali ir ten tie zali man primena i kaktusus.? vis us ku galva  g.gif

Dekoratyvinės žolės mirksiukas.gif , tie bumbuliukai daugiamečiai (čia truputį apipurkšti sidabru) , mačiau buvo pirkt sėklų ar tai šaknų. Pas mus prie ežero daug auga, nuo buvusios sodybos užsiveisus visa pakrantė rolleyes.gif , tik juos dar visai mažus reikia skint, nes kur jau didesni , išdžiūvę subyra doh.gif
Atsakyti