Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 02, 22:27)
Sveikos, su atėjusiais Naujais 4u.gif
Labai patiko bondos ir Šelmos darbeliai 4u.gif

Parodau ir aš savo floristiką ax.gif , gal niūroka, bet aš prie natūralių medžiagų nenorėjau dėt jokių karoliukų, blizgučių ir pan. rolleyes.gif , norėjau tik tokiu švelniai žėrinčiu blizgesiu apipūst, bet pasirodo praeitais metais beveik išbaigiau doh.gif , o naujo taip ir nenusipirkau unsure.gif

Kaip gražu rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gegužės 2008 - 09:30
QUOTE(zebra @ 2008 01 05, 17:57)
Kaip gražu  rolleyes.gif  thumbup.gif

ir man laabai grazu
Atsakyti
Dabar kai paziuriu i dzukes eglute, atsiminiau kad kazkada visko uzsiaugindavau, ka panaudojus siai grazuolei smile.gif... reiks man rodo ir siemet eiti per laukus ir viska dziovintis, tuo labiau kad salygas neblogas turiu...
Atsakyti
Laba diena.

Siek tiek domiuosi floristika, bet siuo metu nieko nedarau.

Idedu NUoroda i floristikos puslapelius. Gal pravers.

http://www.kunsthand...gorie=Floristik
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 06, 14:26)
Laba diena.

Siek tiek domiuosi floristika, bet siuo metu nieko nedarau.

Idedu NUoroda i floristikos puslapelius. Gal pravers.

http://www.kunsthand...gorie=Floristik

Ot beda, as vokiskai ne bum bum frusty.gif blink.gif smile.gif bet tikrai kam nors pravers smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal jus zinot, kur vilniuje galima nupirkti lapu skeletu? buvau senukuose, bet ten su spalvom pratokai. aciu uz pagalba ax.gif
Atsakyti
tau reikia į šią prduotuvę schetelig,o čia jų puslapis www.schetelig.lt
,ten tikrai yra didžiausia pasiūla.
Atsakyti
QUOTE(kukuruze @ 2008 01 11, 17:00)
Sveikos, gal jus zinot, kur vilniuje galima nupirkti lapu skeletu? buvau senukuose, bet ten su spalvom pratokai. aciu uz pagalba  ax.gif

Aš perku kirtimuose, Dariaus ir Girėno g. 107 (Gėlių bazėje yra floristikos prekių skyrelis, ten daug gėrio visokio smile.gif ) arba šeškinėje, Šeškinės g. 28 (rūsyje ten tokiam). Tai ir kaina geresnė nei Senukuose ir pasirinkimas dėl spalvu man patinka...
Atsakyti
aciu jums labai uz info 4u.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Valio, radau savo mieląją temą... grįžau iš ligoninės, žvilgt į SM- ir neberandu floristikos temos. Va tik šiandien giliau pasikuisus atradau ir labai džiaugiuosi.
Kiek čia visko praleidau - gražios eglės, kurios nufotkintos prie židinio ir labai įdomi dzūkės eglė. Super smile.gif
Atsakyti
Kazkaip aptingo diskusijos sioje temoje smile.gif...
Atsakyti