nepamenu kiek kraujavau 9po cezario). bet kraujavimas ir tepliojimas buvo 6 su biskiu savaites, pora dienu nieko, ir vel kelias dienas patepliojo. Paskaitinejau, moteriskes raso, kad iki pusantro men. tepliojo, o po dvieju d. tipo menesines. O as tai galvojau, kad cia dar valosi viskas, jokios ne menesines. bet jei taip- neduok die, jei pastojau

QUOTE(Tuki @ 2004 07 20, 17:25)
Sveikos mamytes,
kiek reikes spec.iklotu po gimdymo vaziuojant i ligonine ir kiek dienu po gimdymo kraujuojama?
Aciu uz atsakymus.
kiek reikes spec.iklotu po gimdymo vaziuojant i ligonine ir kiek dienu po gimdymo kraujuojama?

galiu pasakyt kad labai individualiai visos, turet pirmom dienom, o po to jau matysis kiek tu kraujuoji, kiek ir kokiu tau reikia

vaistinej tau viska patars, isrinkt tinkamiausius

spec yklotų turėjau berods 12... o kiti paprasti... Kraujavau beveik 2 mėnesius. Pirmas savaites labai gausiai- vėliau mažiau.
Aš irgi suku galvą kiek čia kas taip turi tęstis
bet, kad pas mane tu spalvų įvairių : raudona, šviesiai rausva, gelsva ir t.t. gal ir nuo siuvimo siūlių tos spalvos

pirmą savaitę gausiai kraujavau, kitas 3 sav kaip per mmm, suėjus mėnesiui nustojau, dabar va antra diena tik vos vos teplioja

Karujavau gal savaite o po to visa men su trupuciu tepliojau.diziausia laime buvo kai baigesi tai.
Gausiai gal savaite,o poto jau buvo tepliojimas.
pora savaiciu .
na uzteko 3didesniu paketu po gimdymo, ir 1mazesnio. O toliau paprasti paketai. Smarkiai kraujavau gal tik kol ligoninej buvau, o toliau vis mazyn. Viso apie 1.5men.
5 sav. iskaitant tepliojimus