Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

as tai menesis po gimdymo,ir vis dar kraujuoju doh.gif
Atsakyti
po pirmo jau neatsimenu, o po antro tai kazkur 5 sav
Atsakyti
Aš visiškai nustojau kraujuoti tik po 3 mėn. po gimdymo.
Atsakyti
As 6 savaites
Atsakyti
po gimdymo praėjo 7 sav. jau seniai nebekraujuoju thumbup.gif

šiaip pats KRAUJAVIMAS baigėsi po savaitės, paskui tik tepliojo daugiau ar mažiau. ir šviesiau hihihi.gif
Atsakyti
3savaites ax.gif
Atsakyti
as ir 3 sav.
Atsakyti
Po abieju gimdymu kraujavau 4 savaites.
Atsakyti
3 savaites po abiejų gimdymų unsure.gif
Atsakyti
po pirmo nestumo mazdaug 6-8 savaites, o dabar po antro praejus 6 savaitem lyg jau ir pasibaige tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
Man kraujavo kokias keturias savaites, dvi savaites gausiau, o kitas dvi tik tepliojo, gal todėl kad ligoninėje stipriai nukraujavau, net gavau narkozės, nes niekaip negalėjo sustabdyti gausaus kraujavimo, komplikuotas gimdymas, kažkas negerai buvo su placenta ir gimdos tonusu, o į gimdymo namus išvažiavau visai nepasiruošusi, gimdymas buvo per anksti, o aš neturėjau nusipirkusi tų "sauskelnių", namuose radau tik paprastų plonyčių olvaisų, tai sesutė pamačiusi tik aprėkė, nes aš nespėdavau išeiti iš tualeto, kai jie jau būdavo pilni, gerai, kad vyras greit sulakstė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2004 09 12, 20:03)
Keista man su tais kraujavimais labai g.gif Jau va ir sesios savaites, o as sau kraujuoju sekmingai, ir ne rudai, o normaliu krauju, tiesa, nepasakyciau, kad labai gausiai. Bet buvau pas gydytoja, sako viskas gerai rolleyes.gif Idomu, kaip cia toliau bus, kada tas kraujavimas baigsis mad.gif

Keista?
As pasijauciau visai tamsi, maniau pora dienu, dar pora pateplioja ir viskas o cia mat pasirodoooo...
Atsakyti