as tai menesis po gimdymo,ir vis dar kraujuoju

po pirmo jau neatsimenu, o po antro tai kazkur 5 sav
Aš visiškai nustojau kraujuoti tik po 3 mėn. po gimdymo.
As 6 savaites
po gimdymo praėjo 7 sav. jau seniai nebekraujuoju
šiaip pats KRAUJAVIMAS baigėsi po savaitės, paskui tik tepliojo daugiau ar mažiau. ir šviesiau

šiaip pats KRAUJAVIMAS baigėsi po savaitės, paskui tik tepliojo daugiau ar mažiau. ir šviesiau

as ir 3 sav.
Po abieju gimdymu kraujavau 4 savaites.
3 savaites po abiejų gimdymų

po pirmo nestumo mazdaug 6-8 savaites, o dabar po antro praejus 6 savaitem lyg jau ir pasibaige tikiuosi

Man kraujavo kokias keturias savaites, dvi savaites gausiau, o kitas dvi tik tepliojo, gal todėl kad ligoninėje stipriai nukraujavau, net gavau narkozės, nes niekaip negalėjo sustabdyti gausaus kraujavimo, komplikuotas gimdymas, kažkas negerai buvo su placenta ir gimdos tonusu, o į gimdymo namus išvažiavau visai nepasiruošusi, gimdymas buvo per anksti, o aš neturėjau nusipirkusi tų "sauskelnių", namuose radau tik paprastų plonyčių olvaisų, tai sesutė pamačiusi tik aprėkė, nes aš nespėdavau išeiti iš tualeto, kai jie jau būdavo pilni, gerai, kad vyras greit sulakstė

QUOTE(egliuke @ 2004 09 12, 20:03)
Keista man su tais kraujavimais labai
Jau va ir sesios savaites, o as sau kraujuoju sekmingai, ir ne rudai, o normaliu krauju, tiesa, nepasakyciau, kad labai gausiai. Bet buvau pas gydytoja, sako viskas gerai
Idomu, kaip cia toliau bus, kada tas kraujavimas baigsis 

Keista?
As pasijauciau visai tamsi, maniau pora dienu, dar pora pateplioja ir viskas o cia mat pasirodoooo...