Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

As jau men laiko po gimdymo, vis dar kraujuoju. Is ryto daugiau, diena vos vos... ax.gif
Atsakyti
Apie 8d. po gimdymo kraujo buvo daug. Ligoninėj sunaudojau gal 10 spec. įklotų, o vėliau naudojau paprastus, naktinius. Dabar apsieinu su eiliniais, plonais dieniniais iklotais.
Atsakyti
Gausiai kokias 8 dienas,o tepliojo apie 6 savaites.
Atsakyti
3 savaites
Atsakyti
user posted image
as menesis jau namuose,bet vis dar kraujuoju,labai nedaug,bet iklotai reikalingi
Atsakyti
man tai visisškai kraujuoti nustojo po kokių 2 mėn
Atsakyti
Nu o as manau kad sumusiu visus rekordus doh.gif Poryt jau bus 10 savaiciu kaip teplioja doh.gif Vis laukiu laukiu.... doh.gif Man atrodo,kad cia jau nebenomalu schmoll.gif Vyras turbut galvoja,kad as jam meluoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 04 06, 10:19)
Nu o as manau kad sumusiu visus rekordus  doh.gif  Poryt jau bus 10 savaiciu kaip teplioja  doh.gif  Vis laukiu laukiu....  doh.gif  Man atrodo,kad cia jau nebenomalu  schmoll.gif  Vyras turbut galvoja,kad as jam meluoju  lotuliukas.gif

eik pas ginę mirksiukas.gif

kraujavau kokias 3 dar 2 tepliojo su pakraujavimais kartais. dabar kažkokios išskyros yra
Atsakyti
ilgai kraujavau, apie mėnesį doh.gif
Atsakyti
kraujavau apie 10dienu, o tepliojau apie 6sav.
Atsakyti
as visa men kraujavau,taip atsibodo.
Atsakyti
As stipriai kraujavau po gimdymo pirmas 2 paras,tai naudojau specialius didelius paketus.O paskui naudojau Always 4 lasu,naktimis dejausi naktinius Always.Is viso kraujavau apie 40d.
Atsakyti