Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

Man kraujavimas greit pasibaige,bet tai buvo blogas zenklas.nes kraujas uzsilaike viduje ir todel viena diena namuose kai pliuptelejo,kad teko i ligonine vaziuoti.kur ir praleidau savaitele su kudikiu.
Atsakyti
as irgi tundra pasijauciau, maniau pora dienu ir viskas, gerai kad paskaiciau o tai buciau po gimdymo issigandus, skambinus gydytojai doh.gif
Atsakyti
as tai po CZ kokia savaite gan stipriai kraujavau, o paskui dar pora savaiciu tepliojo, bet jau nedaug...
Atsakyti
o as visas 8sav kraujavau, gimdymas buvo sunkus verysad.gif
Atsakyti
As savaite kraujavau labai labai gausiai,o poto dar savaite tepliojo ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Kraujavau nedaug, tik apie tris savaites. Viskas lyg ir gerai buvo.
Tik dabar nesuprantu - ketvirtą savaitę tarsi koks perštėjimas atsirado ir visai net nebeteplioja. Gal žinot ksu kuo tai gelėtų būti susiję? Vyrą po trijų sav. buvau prisileidus. Tik vienas kartas blush2.gif Bet gal tai turėjo įtakos? blink.gif
Atsakyti
As kraujavau apie 4 dienas, paskui uzteko paprastu paketu, galiausiai iklotu. iš viso apie 6 sav. Kadangi daug plyšau ir kirpo, ligoninėje paklausiau gyd. patarimo ir naudojau palutes, kurias duodavo, tikrai daug geriau nei paketai, kadangi nebuvo jokio šutimo ir taip mažiau skaudėdavo. Parvažiavus namo iš pradžiu buvo kančia, kai reikėjo naudoti paketus, kadangi labai perštėdavo.
Atsakyti
As po gimdymo kraujavau + tepliojimas mazdaug 7-8 savaites.Gal kad gimdymas sunkus buvo g.gif cia pasiskaiciau kad kitom daug trumpiau buvo.
Atsakyti
Man tai 10 dienu tirai gana gausiai kraujavo, po kelis paketus per diena, kartais ir nakti keist tekdavo. o dabar kazkokiu keistu skysciu tik tepa, bet irgi nemazai. Ar cia nieko tokio, nes skaiciau lyg ir 40 dienu turetu buti pagal norma tie pakraujavimai g.gif Mane kirpo, bet jau lyg ir atsisest galiu.
Atsakyti
Kraujavau apie 3-4 savaites, bet budavao , kaip is kibiro
Su palutem prabuvau liginineje, tikrai geriau nei paketai. Kaip baigiau maitinti, pirmos MM buvo irgi siaubingos, keisdavausi kas pusvalandi doh.gif
Atsakyti
man po gimdymo praejo menuo, bet vis dar teplioja ir kartais pasirodo sviezias kraujas, bet nedaug. ar buvo kam taip , ar jau lekt pas ginekologa???
Atsakyti
As stipriai kraujavau tik poirma diena, sunaudojau 2 spec. iklotus po gimdymo, o veliau uzteko olvays smile.gif .
Atsakyti