Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

gera savaite, o gal ir daugiau
Atsakyti
Uff, nusiraminau. Man 10-ta para po gimdymo ir siek tiek buvau sunerimus, kad kraujavimas koks buvo po gimdymo, toks ir lieka, nemazeja blush2.gif . Kaip pastebejau is jusu atveju, gali kraujuoti ir menesi laiko. O jau maniau man kazkas negerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulau @ 2008 10 01, 18:54)
Uff, nusiraminau. Man 10-ta para po gimdymo ir siek tiek buvau sunerimus, kad kraujavimas koks buvo po gimdymo, toks ir lieka, nemazeja  blush2.gif . Kaip pastebejau is jusu atveju, gali kraujuoti ir menesi laiko. O jau maniau man kazkas negerai  blush2.gif

Nusiramink, as isvis kraujavau taip rimtai gal 3 savaites, o tada tepliojau, o tas tepliojimas tesesi 3 menesius, ir dar dabar yra kazkokius ishskyru blink.gif Pas ginekologe buvau jau du kart, nes man vis atrodo kad gal kas negerai, bet ji sake viskas sugije, jokiu kresuliu, jokiu placentos liekanu, viskas normoj g.gif Matyt tiesiog gimda leciau susitraukineja, ir vis dar valosi, pastebejau, jog ypac po maitinimo isbega ten smarkiau g.gif na, nes pati zindau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2004 07 20, 22:36)
Dvi dienas vaiksciojau su Abrisan sauskelnemis (pajutau, ka reiskia vaikui buti su sauskelnemis smile.gif), po to bandziau naudoti Allways, bet kvapas buvo nepakenciamas net ir daznai prausiantis. Todel parsiveziau is anytos senu drobiniu patalyniu, susikarpiau ir dejausi drobinius skuduriukus. Nepatogu, nes reikia skalbtis; patogu, nes nebuvo jokio kvapo, sutimo, gera ventiliacija ir t.t. Kraujavo ir tepe apie 40 dienu.

blink.gif kaip ilgai. As po pirmojo cezario tai neilgai kraujavau , nereikejo nei dideliu iklotu. O dabar po antrojo cezario doh.gif , toks ikyrus kraujavimas doh.gif , para nera- jau apsidziaugiu, nakti vel kruvina. Vyras pergyvena sako kreipkis pas daktara, bet nemanau kad reiketu blink.gif g.gif Siandien 17 diena po cezario unsure.gif
Atsakyti
apie savaite, bet tikrai neilgiau. manau cia priklauso nuo to kaip daktare gimda isvalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 04, 21:57)
apie savaite, bet tikrai neilgiau. manau cia priklauso nuo to kaip daktare gimda isvalo g.gif

g.gif na nezinau, nebent kiek cezario metu isvale. siaip dare tapti gydytoja. po cezario man niekas jokios gimdos nevale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 10 04, 22:33)
g.gif na nezinau, nebent kiek cezario metu isvale. siaip dare tapti gydytoja. po cezario man niekas jokios gimdos nevale  unsure.gif

Kiek imanoma isvalo cezario operacijos metu, jei nebuvai uzmigdyta galejai girdeti siurbima butent ten ir buvo valymas vadinamas smile.gif
Atsakyti
6 savaites unsure.gif jau buvau bepradedanti galvoti, kad tai niekad nesibaigs doh.gif
Atsakyti
Kraujavimas truko visa menesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 10 04, 22:37)
Kiek imanoma isvalo cezario operacijos metu, jei nebuvai uzmigdyta galejai girdeti siurbima butent ten ir buvo valymas vadinamas smile.gif

Na nezinau, pirma karta turejau pilna narkoze, o antra karta tai spinaline, bet man labai silpna buvo, tai vaistu prileido, nelabai ka pamenu .....
Atsakyti
Gana stipriai kraujavau,savaite(naujojau spec,paketus),o toliau tik tepliojimai kurie truko apie menesi(Iprastinius)..Man darė cerazi.
Atsakyti
man dabar 13d po gimdymo ir jau apmazejo... per diena apie 3 paketus pakeiciu, o kai namo grizau, tai po 6-7 kokius reikejo

ligoninei tikrai palom pradzioj reikia naudotis, nakciai jau abri-san dejausi su vienkartinem kelnaitem. viso sunaudojau 4didzio - 5, 3d - 5, 2d - 4.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margiriene: 06 spalio 2008 - 21:58