as kraujavau kazkur apie savaite ir dar apie 5 savaites tepliiojaus
man tai 2 savaites,
dabar galvoju ne per ilgai?

o jei as truputi su kresuliukais kraujuoju...Kazin gal nieko tokio? ir siaip jau sumazeje...po gimdymo sav.praejo..
QUOTE(lawwra_a @ 2008 11 01, 21:07)
o jei as truputi su kresuliukais kraujuoju...Kazin gal nieko tokio? ir siaip jau sumazeje...po gimdymo sav.praejo..
su kresuliais cia nieko tokio, nes man taip buvo pasakiau gydytojai sake kad cia normalu nes ten gimda valosi

sveiki,
man tik ketvirta para po gindymo. Sianakt pakilo temperatura, kraujavimas jau buvo pradejes po truputi mazeti, bet dabar vel suintensyvejo. Pamaitinus vaika, iseina nemazas kiekis kresuliu. Suprantu kad gimda valosi, bet ar tikrai tai normalu?
man tik ketvirta para po gindymo. Sianakt pakilo temperatura, kraujavimas jau buvo pradejes po truputi mazeti, bet dabar vel suintensyvejo. Pamaitinus vaika, iseina nemazas kiekis kresuliu. Suprantu kad gimda valosi, bet ar tikrai tai normalu?
QUOTE(Meduvė @ 2008 11 02, 09:07)
sveiki,
Manau ka normalu,o temperatura pakila kada padaugeja pienuku ir sukiteja krutis.Dek kopustu lapus ant krutes,kas valanda.Viskas greit pasitaisis.

QUOTE(cudo @ 2008 11 02, 12:49)
Manau ka normalu,o temperatura pakila kada padaugeja pienuku ir sukiteja krutis.Dek kopustu lapus ant krutes,kas valanda.Viskas greit pasitaisis. 

Kai pirmas vaikas tai ir nezinai kaip kas kodel. Aciu uz patarima

QUOTE(Meduvė @ 2008 11 02, 08:07)
sveiki,
Normalu.Kai maitini leliuka, gimda traukimasisi suintensyveja, tada gali atsirasti kresuliu.Man po pirmo maziuko ju nebuvo.O po antro ir trecio, gimda taip skaudziai traukes ir maitinant dar labiau, tai kresuliai pora kartu buvo(net kiausinio dydzio)
Temperatura gali buti del prisipildziusios, skaudzios kietos krutines.Teisingai kazkuri mamyte patare-dek kopusto labpa.Karsti istrauks

Papildyta:
Tiesa, po paskutinio gimdymo kraujavau 4sav.
3sav. teko naudot Tena sauskelnes, o paskui prasidejo tepliojimas

Gal kokias 2 sav. Na 3, ne daugiau... Tik tas tepliojimas buvo uzknises.
Man, susumavus viska, gavosi bendrai 6 savaites.