Mano sunui jau beveik 2 menesiai, o vis kraujavau..nuejau siandien pas gydytoja pirmai apziurai po gimdymo, sakau jauciu kazkas man negerai kad iki siol teplioja, paziurejo, sako gabalas placentos likes
nu geras galvoju
isvale, grizau namo, ir jau isskyru beveik nebera.

QUOTE(Lu Lu @ 2008 10 07, 20:41)
Mano sunui jau beveik 2 menesiai, o vis kraujavau..nuejau siandien pas gydytoja pirmai apziurai po gimdymo, sakau jauciu kazkas man negerai kad iki siol teplioja, paziurejo, sako gabalas placentos likes
nu geras galvoju
isvale, grizau namo, ir jau isskyru beveik nebera.

mano dukrytei beveik 3sav, o kraujavau intensyviai 2sav, dabar tik teplioju
na man tas kraujavimas tikrasis buvo gal tik kokias 3-4dienas, po to tepliojimas gal kokias 5d ir viskas db gerai...
pati radau atsakyma cia, noreciau pasidalint patirtim
gimda valytis turi po gimdymo 6 savaites - nei maziau nei daugiau. gerai, kad sias minimalias zinias ir turejau.
7 nakti as atsibudau nuo pilvo skausmu - nesupratau ka skauda, gimda, kiausides, skrandi, zarnas ar dar ka, tiesiog skaudejo visa pilva, pakeliamai, nestipriai bet......ryte pamatavau temperatura 37.1, isskiru minimaliai skambinu gydytojai, sesele paaiskina kad tempos cia nera ir iskyros uzsilaike, taip buna. vakare man 37.5, iklotas sausas. nuvaziuoju i VGN - gimdos kaklelis uzsilenkes, gimdoje kresulys, jis neiseina, o as nekraujuoju. zodziu gavau antibiotiku, pamokymu ir kasdien turiu prisistayti stebejimui, kritiniu atveju guldys ir valyma darys
bet jei nebuciau zinojus buciau gal ir ilgiau uzdelsus, o tada jau nezinia kas but buve. dabar tikiuosi, kad pavyks be dirbtino valymo issisukti
gimda valytis turi po gimdymo 6 savaites - nei maziau nei daugiau. gerai, kad sias minimalias zinias ir turejau.
7 nakti as atsibudau nuo pilvo skausmu - nesupratau ka skauda, gimda, kiausides, skrandi, zarnas ar dar ka, tiesiog skaudejo visa pilva, pakeliamai, nestipriai bet......ryte pamatavau temperatura 37.1, isskiru minimaliai skambinu gydytojai, sesele paaiskina kad tempos cia nera ir iskyros uzsilaike, taip buna. vakare man 37.5, iklotas sausas. nuvaziuoju i VGN - gimdos kaklelis uzsilenkes, gimdoje kresulys, jis neiseina, o as nekraujuoju. zodziu gavau antibiotiku, pamokymu ir kasdien turiu prisistayti stebejimui, kritiniu atveju guldys ir valyma darys

Su pirmaja dvi san ir psio, tikiuosi ir dabar taip bus
Lu Lu, nu ir nesamone tau su ta placenta, baisu

Lu Lu, nu ir nesamone tau su ta placenta, baisu

po gimdymo kraujavau apie dvi sav, iki ketvirtos daugiau tepliojo, o dabar vos vos kas matosi ant iklotelio...
pirmas dvi dienas labai kraujavau, o dabar - praėjus po gimdymo 6 dienoms - visai jau nedaug...
bet va - dar kokias 5 savaites nusiteikiau, kad teplios...

Man karujavimas buvo su pertraukom ir tesesi apie 8 sav. Atrodo, jau baigesi, o va po kokios savaites ir vel prasideda
Vienu metu jau net galvojau, kad mmm prasideda

kraujavau gal taip stipriau pora dienu, paskui jau butu ir always'u uzteke, bet tai norejau sunaudoti paketus skirtus po gimdymo. jau praejo 15d po gimdymo, bet dar teplioja, kai pasiskaiciau ir dar ilgai tesis
o geriausia katik pagimdzius, tai palos ligonines, isidedi ir be rupesciu, tik eiti sunku, baisu pamesti

apie 10 o po to tepliojimas