Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

as vis dar kraujuoju ir gana stipriai. Vakar buvau pas gydytoja siulu issimti po cezario pjuvio, tai jis del viso pikto ir echo padare, kad isitikinti kad viskas gerai. Tai tikriausiai taip turi buti, nors ir israse man vaistu, kurie turetu sustabdyti kraujavima. g.gif
Atsakyti
su patepliojimais kokias 8sav doh.gif
Atsakyti
visi tepliojimai baigesi po menesio smile.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
As beveik 2 men. doh.gif
Atsakyti
as kraujavau tris savaites ir lyg tais viskas buvo susitvarke. bet siandien vel pasirode kraujas g.gif kazkaip neramu....ar cia gali taip buti?kam nors taip buvo? prasidejo kam nors kraujavimas is naujo?
Atsakyti
QUOTE(agnyte1983 @ 2009 03 06, 22:02)
as kraujavau tris savaites ir lyg tais viskas buvo susitvarke. bet siandien vel pasirode kraujas g.gif kazkaip neramu....ar cia gali taip buti?kam nors taip buvo? prasidejo kam nors kraujavimas is naujo?

Man karaujavimas lyg tai po 10 dienu atsinaujino. Jau galvojau, kad eina i pabaiga, ir stai tau, kraujuoju ir gan smarkiai. Nuejau pas gydytoja del viso pikto. Tas apziurejo, ismasazavo viska viduje (skaudziai doh.gif ), bet paleido sakydamas, kad viskas gerai. Kas keisciausia, tai jau sekancia diena kraujo beveik nebuvo. O dar po dieos is viso ne laselio blink.gif Bet pasitikiu savo gydytoju, jei pasake, kad viskas gerai, reiskia viskas gerai. O Jusu vietoj as tikrai tikrai nulekciau pas gydytoja. Bent jau pasiskambinciau... Nes baisiu istoriju apie placentos likucius sitam forume apstu wink.gif
Atsakyti
2 svaites blush2.gif
Atsakyti
Man dar tikriausiai anksti eit pas gydytoja del tokios bedos unsure.gif nors gal ne..
Atsakyti
QUOTE(Mamyte'09 @ 2009 03 15, 09:39)
Man dar tikriausiai anksti eit pas gydytoja del tokios bedos unsure.gif  nors gal ne..

manau, kad tikrai per anksti panikuoji. siaip visur rasoma, kad normalu kraujuoti 6-8 sav po gimdymo. o po cezario sako ilgiau unsure.gif vat as kraujavau kazkur 6 sav. ir kai dar patepliojimai iki galo nebuvo pasibaige, prasidejo menesines schmoll.gif
Atsakyti
O is kur tu suzinojai,kad tai menesines?Man kraujavimas baigesi pries kokias 2 savaites, o dabar vel prasidejo.Tai ir nesuprantu kas tai.Maitinu krutimi pati,tad menesines kaip ir negaletu buti.
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2009 03 16, 13:42)
O is kur tu suzinojai,kad tai menesines?Man kraujavimas baigesi pries kokias 2 savaites, o dabar vel prasidejo.Tai ir nesuprantu kas tai.Maitinu krutimi pati,tad menesines kaip ir negaletu buti.

Net ir paciai maitinant, menesines buti gali mirksiukas.gif
Atsakyti