as vis dar kraujuoju ir gana stipriai. Vakar buvau pas gydytoja siulu issimti po cezario pjuvio, tai jis del viso pikto ir echo padare, kad isitikinti kad viskas gerai. Tai tikriausiai taip turi buti, nors ir israse man vaistu, kurie turetu sustabdyti kraujavima.

visi tepliojimai baigesi po menesio

As beveik 2 men.

as kraujavau tris savaites ir lyg tais viskas buvo susitvarke. bet siandien vel pasirode kraujas
kazkaip neramu....ar cia gali taip buti?kam nors taip buvo? prasidejo kam nors kraujavimas is naujo?

QUOTE(agnyte1983 @ 2009 03 06, 22:02)
as kraujavau tris savaites ir lyg tais viskas buvo susitvarke. bet siandien vel pasirode kraujas
kazkaip neramu....ar cia gali taip buti?kam nors taip buvo? prasidejo kam nors kraujavimas is naujo?

Man karaujavimas lyg tai po 10 dienu atsinaujino. Jau galvojau, kad eina i pabaiga, ir stai tau, kraujuoju ir gan smarkiai. Nuejau pas gydytoja del viso pikto. Tas apziurejo, ismasazavo viska viduje (skaudziai

2 svaites

QUOTE(Mamyte'09 @ 2009 03 15, 09:39)
manau, kad tikrai per anksti panikuoji. siaip visur rasoma, kad normalu kraujuoti 6-8 sav po gimdymo. o po cezario sako ilgiau

O is kur tu suzinojai,kad tai menesines?Man kraujavimas baigesi pries kokias 2 savaites, o dabar vel prasidejo.Tai ir nesuprantu kas tai.Maitinu krutimi pati,tad menesines kaip ir negaletu buti.
QUOTE(krig @ 2009 03 16, 13:42)
O is kur tu suzinojai,kad tai menesines?Man kraujavimas baigesi pries kokias 2 savaites, o dabar vel prasidejo.Tai ir nesuprantu kas tai.Maitinu krutimi pati,tad menesines kaip ir negaletu buti.
Net ir paciai maitinant, menesines buti gali