Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

QUOTE(krig @ 2009 03 16, 11:42)
O is kur tu suzinojai,kad tai menesines?Man kraujavimas baigesi pries kokias 2 savaites, o dabar vel prasidejo.Tai ir nesuprantu kas tai.Maitinu krutimi pati,tad menesines kaip ir negaletu buti.

kraujavimas buvo beveik pasibaiges. o paskui uzklupo menesiniu skausmai (aiksu daug silpnesni nei pries gimdyma) ir prasidejo vel smarkus kraujavimas kuris tesesi apie savaite. o maitinu tai as savo pienu ir menesines deja yra rolleyes.gif
Atsakyti
Kraujavau kažkur 3 savaites, paskui panašiai dar tiek laiko tepliojo. Man tas periodas taip užkniso, net ir dabar jei kas klausia, kaip gimdymas, tai sakau, kad niekis palyginus su tuo kaip po to jautiesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva123 @ 2009 03 16, 17:50)
kraujavimas buvo beveik pasibaiges. o paskui uzklupo menesiniu skausmai (aiksu daug silpnesni nei pries gimdyma) ir prasidejo vel smarkus kraujavimas kuris tesesi apie savaite. o maitinu tai as savo pienu ir menesines deja yra  rolleyes.gif

na kaip per kursus netumo sake, kad jei maitini ilgesniai tarpais tai men gali but.... net pastoti gali jei maitini reciau, ypac nakti, nemaitini...
man taip pat tepliodavo kai maitindavau su didesniais intervalais...
Atsakyti
gausiai kraujavau koki 10d o tepliojo 6sav kazkur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva123 @ 2009 03 16, 16:50)
kraujavimas buvo beveik pasibaiges. o paskui uzklupo menesiniu skausmai (aiksu daug silpnesni nei pries gimdyma) ir prasidejo vel smarkus kraujavimas kuris tesesi apie savaite. o maitinu tai as savo pienu ir menesines deja yra  rolleyes.gif

o tau nepasiseke blink.gif as pirmaja 10 men maitinau ir nesirgau, antraja maitinu misriai ir pati ir misinuku jau tuoj bus 5 men dar nesergu delto dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
SVEIK0S,
AS KRAUJAVAU GAL 2 SAVAITES ,0 P0 T0 TEPLI0J0 GAL DAR + 2-3 KAZKUR TAIP PANASIAI,BET JAU TIKRA TIESA,KAD TAI UZKNISA... blink.gif
Atsakyti
apie mėnesį unsure.gif
Atsakyti
Jau pirmom dienom tai buvo siaubinga..tekejo baisiai..nespejau keisti tu paketu(pogimdyviniu)su alwaysais tai isviso buciau prapuolusi...tai tesesi kokias 5dienas,niu o poto jau po truputi mazejo kraujavimas..kraujavau kazkur 3savaites.
Atsakyti
Aš kraujavau apie mėnesį stipriai, o paskui kokią savaite tepliojo. verysad.gif
Atsakyti
O aš kraujavau lygiai 3 savaites, pradžioje stipriau, paskui silpnėjo, silpnėjo ir visai baigėsi... Ir daugiau jokių nemalonių pojūčių nei skausmų nejaučiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briediene: 24 kovo 2009 - 09:32
as gal kokia savaite po gimdymo naudojau specialius paketus, o po to ir paparastu always uztekdavo.kraujavimas tesesi gal kokias 4-5 savaites smile.gif tiesa po keliu dienu vel prasidejo tai turbut menesines ten buvo,nesupratau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglikke: 24 kovo 2009 - 09:48
Po abieju nestumu kraujavau tai pat : 3 dienas po gimdymo, tai kraujavau ziauriai, po to savaite uzteko paprastu paketu, o dar dvi savaites jau ir dieniniu iklotu pakako. Bendras kraujavimo laikas 4 sav. smile.gif Ir tai tikrai labai nervina tongue.gif doh.gif O kol maitinau (dukra maitrinau iki metu), menesiniu nesulaukiau is vis thumbup.gif Tikiuosi ir su sunum taip bus tongue.gif
Atsakyti