kraujavau 2 sav. Savaite vaiksciojau su pogimdyviniais paketais, o po to uzteko higieniniu iklotu

QUOTE(MilDuXe... @ 2007 03 13, 12:42)

Stipriai kraujavau tai gal tik porą dienų, bet tepliojo tai apie 2 mėnesius

Sveikutes, mamytes.
Visos kraujuojam..bet sakykit, o kaip skausmas?kada liovesi skaudeti? man siulai jau senokai istirpe, bet labai persti, ar cia normalu ar begt pas daktarus reiktu?
Visos kraujuojam..bet sakykit, o kaip skausmas?kada liovesi skaudeti? man siulai jau senokai istirpe, bet labai persti, ar cia normalu ar begt pas daktarus reiktu?

Aš kraujavau gana gausiai,vyras pirko vaistinėje namažai spec paketų tų didžiūjų.Visas kraujavimas tęsėsi mėnesį.Skaudėti neskaudėjo,o jau sėdėti galėjau po 2 savaičių.

O ar yra skirtumas kiek kraujuojama po cezario ir kiek po naturalaus gimdymo?
Man po cezario jau dvi savaites kraujuoja, bet su pertraukom, tai diena nieko, o nakti atsikeliu ir
nemazai.
Man po cezario jau dvi savaites kraujuoja, bet su pertraukom, tai diena nieko, o nakti atsikeliu ir

Kraujavau iki penkiu dienu, bet tepliojo du menesius

QUOTE(Šalnė @ 2007 03 24, 16:55)
Kai sakot "tepliojo" tai ką turit omenyje? Ar tas tepliojimas tik negausiom rudom išskyrom ar negausus kraujavimas? Man būtų įdomu sužinoti, nes man jau 4 savaitės po cezario ir buvo beveik dingęs kraujavimas ir išskyros, o dabar vėl ėmė ir pasirodė švarus kraujas, tačiau nedaug, per dieną vieną paketą sunaudoju. Nežinau ką tai galėtų reikšti

kraujavau 3 kazkur savaites , poto tepliojau rudai savaite ,o vat vakar vel buvo sviezio krauoj tad nezinau ar cia vis kraujavimas po gimdymo ar jau cia mm prasidejo

QUOTE(Lazdyniete @ 2007 03 27, 13:28)
man jau 4 savaitės po cezario ir buvo beveik dingęs kraujavimas ir išskyros, o dabar vėl ėmė ir pasirodė švarus kraujas, tačiau nedaug, per dieną vieną paketą sunaudoju. Nežinau ką tai galėtų reikšti
Man buvo tas pats. Irgi darė cezarį, po mėnėsio beveik apseidavau su plonyčiu įklotu, o paskui vėl kad "užplaukiau".
"sukraujavau" gal keturias pakuotes always night ir dar pokeli plonesniu, tik su keliais laseliais. viskas baigesi tik mazdaug po menesio. tai jau buvo ne kraujas, bet vistiek su iklotais teko vaikscioti. bet cia tikrai labai individualus dalykas.... vienas semia kibirais, kitos kraujuoja tik truputi... geriau iskart apsirupinti, juk ismesti atsargu nereiks, sunaudosi ateity...

QUOTE(Aistike @ 2007 04 22, 10:09)
apie pora savaiciu ir gausiai
As kraujavau 2 menesius be savaites. Sakykim viena savaite kraujoji - pora dienu ne, poto vel prasideda...