Po gimdymo praejo 2sav.,aisku dar kraujuoju,bet tamsiai,tik va siandien pamaciau,kad iskrito keli kraujo kresuliukai,gal kam taip buvo,nors kiek zinau ne vienai taip buvo,ar tai labai blogai,ar taip turi buti?
as taip pat kraujavau apie 2 savaites. gerai jau net nebepamenu, bet visi tepliojimai ir pan tikrai jau buvo pasibaige po 4 sav.
mano pupai 3 men, maitinu pati ir menesiniu dar nebuvau sulaukus
Papildyta:
juk viskas valosi ir panasiai, tai manau nieko blogo tau nera. juk jei butu kas buve blogai, dar ligonineje butu ginekologe pasakius. jei pati gerai jautiesi (aisku tas gerumas - salyginis- koks gali buti po gimdymo
), tai viskas

Papildyta:
QUOTE(sandryte24 @ 2006 11 02, 19:42)
Po gimdymo praejo 2sav.,aisku dar kraujuoju,bet tamsiai,tik va siandien pamaciau,kad iskrito keli kraujo kresuliukai,gal kam taip buvo,nors kiek zinau ne vienai taip buvo,ar tai labai blogai,ar taip turi buti?
juk viskas valosi ir panasiai, tai manau nieko blogo tau nera. juk jei butu kas buve blogai, dar ligonineje butu ginekologe pasakius. jei pati gerai jautiesi (aisku tas gerumas - salyginis- koks gali buti po gimdymo

QUOTE(kristkeda @ 2006 11 02, 22:12)
as taip pat kraujavau apie 2 savaites. gerai jau net nebepamenu, bet visi tepliojimai ir pan tikrai jau buvo pasibaige po 4 sav.
Papildyta:
), tai viskas 

Papildyta:

Jau ramiau pasidare,nu gal tikrai nieko blogo,nes siaip jauciuosi tai labai gerai,atrodo,kad net negimdziau

Rimtai kraujavau beveik 2 savaites,bet po truputi tas "malonumas" tesesi 9 savaites
Jau buvau issigandus ir pas gydytoja nulekus,bet sake,kad buna ir taip

Aš kraujavau apie tris savaites, po to dar savaitę rudai tepliojo, o sekančias tris savaites skyrėsi žymiai šviesesnės išskyros.
O va mano pupai 3 savaites o as jau nei bekraujuoju nei beteplioja man
kraujuoti nustojau kazkur praejus savaitei ir kelioms dienoms po gimdymo tada truputi tepliojo ruzavai o dabar jau jokiu iklotu nebereikia
pienuko neturiu tai laukiu mmm kada prasides... Puikiai jauciuosi ir jau su teveliu pasiisdykavom
ir viskas ciki, maniau dar anksti, o pasirodo visai ne, manau jei gerai jautiesi tai ir nebera reikalo susilaikyt

As pakankamai ilgai kraujavau. Is pradziu labiau, po to kaip ir sumazejo. Apsidziaugiau, gal taip ir bus mazai. Bet po kurio laiko kaip prakiuro...
. Taip tai labiau, tai ne taip ir su visais patepimais koki menesi ir tesesi.

Nežinančioms pranešu, kad kraujavimas po gimdymo - ne paprastos mėnesinės. Iš pradžių gumulai krenta, kvapelis irgi, patikėkit, ne iš maloniųjų... Bet nieko, tik dažniau praustis teks. Man gausiau kraujavo maždaug 5-6 dienas, o tepliojo dar apie 5 savaites. Nors vaikutį ir maitinu pati, mėnesinių sulaukiau jau dukart. BEt jos tokios mažyyyyytės
Tikras malonumas

Gimdžiau lapkr. 21 d., taigi jau tuoj 2 sav. Kraujuoju l. stipriai, kraujas beveik juodas, šiandien iškrito didelis juodas krešulys. Bet, kiek žinau, visa tai normalu.
Tik nelabai gerai, kad vyresnius vaikus vis tenka pakilnoti, po to iškart skauda pilvą kaip per mėnesines ir teka kraujas...

na o man kraujavimas buvo itin gausus bveik visa savaite, o po to dar bene 3savaites kraujavau kaip per normalias menesines. truko ilgai... ir dabar per menesines krajuoju gausiau

as tai smarkiai kraujavau mazdaug savaite po gimdymo, paskui tik siektiek tepliojo apie 5 savaites, o dabar bac ir pliaupia fontanu jau kokias 5dienas...ir niekaip nesuprantu ar cia menesines prasidejo ar kas, nes juk girdejau kad maitinanciom motinom ju nebuna? as maitinu. su vyru pora kartu pasimylejom, ir kazkaip sutapo kad butent poto ir prasidejo kraujavimas. bet jokio skausmo lytiniu santykiu metu nebuvo, tai nemanau kad cia nuo to. siek tiek maudzia pilva, grynai kaip per menesines, tik kad labai jau jos gausios, seniau taip nebudavo. ir kamuoja dabar galvos skausmas ar cia normalu ar ne. buciau labai dekinga jei ka patartumet, nes gyvenu ne lietuvoje, o su tais uzsienio daktarais velnia ka suprasi....
PO gimdymo gal ir butu buve viskas ok, jei per viena diena nebuciau zaizdu susigadinusi su always paketais. mano zaizdeles uzpuliavo, kad po 7d gimdymo namuose isbutu dienu teko gerti antibiotikus ir kraujavau is viso 1 men.