Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

As kraujavau dvi savaites po gimdymo, po to kazkur savaite nieko nebuvo, o dabar, kai yra lygiai menuo po gimdymo, atsirado kazkokios rudos isskyros kartais su labai mazais kiekiais kraujo. Pirma karta pagalvijau, kad prasidejo menesines, bet po to pastebejau, kad kraujo nera, o yra tik rudos gleives. Aisku siek tiek issigandau, bet paskaitinejau, kad ir kitoms taip buvo. Pas gydytoja planuoju eiti po poros savaiciu, bet labai bijau kad skaudes, nes buvau gerokai prakirpta ir dar dabar kartais jauciu skausma. Tad net nuo minties apie ginekologine apziura darosi baisu.
Atsakyti
Jau trecia savaite po gimdymo, bet pries savaite pradejau kraujuoti panasiai kaip per menesines. Ar gali buti, kad is karto prasidejo menstruacijos ar man taip vis dar valosi gimda?
Atsakyti
Kadangi man atliko cezario pjuvi,tai dazniausiai moterys kur kas ilgiau kraujuoja, nei pagimdziusios naturaliai.Kraujavau beveik 6sav!maitinua kudyki, prasidejo menesines lygiai po 4men, bet vis dar maitinu.Nors esu girdejusi visokiu gandu, kad gali baigtis pienas jei sergi ir t.t.
Po gimdymo pilnai atsistate viskas po 2 su puse men!sekmes jums mamytes biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo atliktas cezario pjūvis. Kraujavau negausiai ~3 savaites, o paskui dar ~2savaites tepliojo
Atsakyti
Na, man buvo Cezaris, baisiai kraujavau pirmą parą. Tiesiog plaukiau lovoje gulėdama... Jau sekančią parą mažiau kraujo buvo, na, po keturių parų užteko alwayso su trim lašiukais. Kraujavau apie mėnesį. Negausiai. Į kraujavimo galą tai tamsiai rudos išskyros ėjo.
Atsakyti
2 mėn. blink.gif Kai gimda valosi, tai nemanau, kad svarbu, kaip gimdyta. Tai priklauso nuo organizmo. Žiūrėk, viena šokinėja po gimdymo, o kita guli paslika. Aišku, šiek tiek požiūris gali palengvinti gyvenimą - juk kone 1 metus nebuvo mėnesinių, tai ką čia reiškia tas laikotarpis po gimdymo, juolab, kad dažniausiai kraujuojant neskauda rolleyes.gif
Atsakyti
man buvo atliktas cezaris, tad kraujavau lygiai vieną mėnesį ir savaitę, va jau 2 dienos kai švaru ir gera wink.gif be to, iš pradžių buvo gausios išskyros, kažkur 2 savaites..., paskui tiesiog tepliojo..., ir paskutinės 3 dienos buvo labai jau panašios į mėnkes, tik kad jokio skausmo cool.gif
Atsakyti
ash tai stipraiu kraujavai (nu taip kaip pirmom menesiniu dienom) kokias 3 dienas...o paskui...tai kokias 2 savaites.. bet taip vos vos...beveik nebuvo kraujo...nu liepe nieko sunkaus nekilnot...tai kai pakilnodavau ka nors...tai kraujo ir budavau, bet jei ne.tai jokiu krauju nebuvo matyt biggrin.gif o jau praejo 7 men po gimdymo....ir dar menesiniu nesimato....PASAKA!!!
Atsakyti
man buvo darytas cezaris. Kraujavau 2 sav ir 3 dienas. ir viskas. Jokių teplionių, nieko.Grįžus iš GN naudojau paprastus Libres su 3 lašais, o GN Tena, nes buvau prisipirkus, bet ir ten būtų užtekę libresų.
Atsakyti
O man buvo labai keistai: tą dieną kai pagimdžiau, kraujavau, o jau kitą dieną nustojo, ir taip visas dienas kol buvau ligoninėj. Aš net truputį išsigandau, klausiau gydytojos, ar gali taip būti,kad nekraujuoja.Ji sakė,kad kad gali kraujavimas prasidėti vėlaiu. Taip ir buvo - prasidėjo kokią 5-ą dieną po gimdymo, ir tęsėsi maždaug 3sav.
Atsakyti
aš kraujavau net apie 6 savaites ir atrodė, kad tai niekad nesibaigs doh.gif bet daktarė nuramino, kad kai kuriom net iki 2 mėnesių šitas nesmagumas užsitęsia blink.gif
Atsakyti
Kraujavau maždaug 2 sav, o vėliau buvo negausios rausvos išskyros porą savaičių. Užvakar jau apsilankiau pas ginekologę. Pagaliau grįžai į senas vežias thumbup.gif
Atsakyti