Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Guboja @ 2007 08 27, 15:13)
Astulkinai,
parasyk i koki privat darzeli vedi savo vaikeli? aciu  4u.gif

parašiau į až 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mes siais metais eisim i Voveriuku grupe. Ten berods bus dvi aukles - Jolantos smile.gif
Gal yra jau lankanciu (lankiusiu) sia grupe arba pas sias aukletojas?

p.s. o dvi aukles buna viena kita pakeisdamos ar abi kartu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 08 27, 15:56)
Ir dar vienas pastebėjimas , tai kam tada įsteigtas lopšelis jei nenori vaikučio priimt net nuo 1.6 metų????? KAM ???? Aš įsivaizduoju jei yra lopšelis tai jis ir turi būti pritaikytas tokiems mažiukams , pritaikyta dienotvarkė ir pan.

Bet jo čia Lietuva , čia lietūs lija  doh.gif  doh.gif

Neprieme nuo 1.6m? Mano dukryte prieme nuo 1.2 men., be jokiu problemu, atseit, vis viena reikia ir pampersus pakeisti, ir pamaitinti. Keista. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 08 23, 12:46)
mes irgi šiemet einam į Pelėdžiukus  mirksiukas.gif

Eisit i Peledziukus? O kokios aukletojos liks Voveriukuose? g.gif Ir Cesia su kuriais vaikais liks? ji juk labai norejo saviskius pasiimti... 4u.gif
Kiek man papasakojo, tai musu aukletoja bus Janina, gal kas zinote ka nors apie ja? rolleyes.gif Ir kokia cia grupe?
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2007 08 28, 10:33)
Neprieme nuo 1.6m? Mano dukryte prieme nuo 1.2 men., be jokiu problemu, atseit, vis viena reikia ir pampersus pakeisti, ir pamaitinti. Keista.  g.gif

gal tikėjos ką gauti iš manęs biggrin.gif a fig s maslom, aš geriau susimokėsiu sąžiningai dirbantiems su vaikiukais wub.gif

o kaip sekės dukrytei ? ar gerai prižiūrėta buvo tokia mažulka ? wub.gif

Atsakyti
Astulkinai, parasyk ir man, prasau, privataus adresiuka. Ir koks mokestis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofia: 28 rugpjūčio 2007 - 13:01
QUOTE(Sofia @ 2007 08 28, 14:00)
Astulkinai, parasyk ir man, prasau, privataus adresiuka. Ir koks mokestis? Aciu  4u.gif

ir man, prašyčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, lankantys "Voveraitę" 4u.gif Gal yra čia ir Kiškiukų mamyčių? Būtų įdomu išgirsti kaip ten auklėtojos?
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2007 08 28, 09:53)
Kiek man papasakojo, tai musu aukletoja bus Janina, gal kas zinote ka nors apie ja?  rolleyes.gif Ir kokia cia grupe?

Mūsų auklėtoja Janina ax.gif jeigu čia ta pati.... Grupė iki šiol vadinosi Nykštukų, berods. Maniškė ją be galo myli: ir apsikabina, ir pasibučiuoja. Šilta, draugiška moteris, man patinka.
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 08 28, 11:59)
gal tikėjos ką gauti iš manęs  biggrin.gif  a fig s maslom, aš geriau susimokėsiu sąžiningai dirbantiems su vaikiukais wub.gif

o kaip sekės dukrytei ? ar gerai prižiūrėta buvo tokia mažulka ?  wub.gif

As irgi nieko jai nepasiuliau, atejau, is vis , liepos men., kad priimtu nuo rugsejo. doh.gif Rugseji paskambino ir abu maniskius (vyresneliui buvo tada 3m) pakvieti nuo spalio lankyti darzeli.... rolleyes.gif Mums ir pagal gyvenamaja vieta priklauso... 4u.gif
Iki siol dziaugiuos, kad patekom i si darzeli. Dukryte kazkaip geriau adaptavosi, nei vyresnelis. Ji ir dabar su mielu noru eina, rytais prasosi nuvedama i darzeli, tik dabar buvo kita aukletoja, tai jau po kurio laiko nebenorejo eiti, bet kai suzinojo, kad Irena (aukletoja) grupeje, tai vos ne verkdama prasesi nuvedama. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 28, 17:04)
Mūsų auklėtoja Janina ax.gif jeigu čia ta pati.... Grupė iki šiol vadinosi Nykštukų, berods. Maniškė ją be galo myli: ir apsikabina, ir pasibučiuoja. Šilta, draugiška moteris, man patinka.

Jusu aukletoja? Bet Jusu grupe neiseina i paruosiamaja? g.gif Nes musu trimeciai... As pati tik tiek girdejau, kad Janina, sake ir seimininkels varda, bet nebepamenu doh.gif , kazkaip niekas nekalba nieko, kaip karine paslaptis, jau rugsejis ant nosies, o dar nezinia kur vaikai eis...
Atsakyti
Inge, mes eisim į Voveriukus mirksiukas.gif tiksliau jau einam thumbup.gif Auklėtojos bus Jolanta ir Česė, tikrai fainos auklėtojos, mano vyresnysis ėjo į šitą grupę, niekad jokių problemų neturėjom wub.gif

auklėtoja būna viena + šeiminkė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofia @ 2007 08 28, 14:00)
Astulkinai, parasyk ir man, prasau, privataus adresiuka. Ir koks mokestis? Aciu  4u.gif

QUOTE(ryte @ 2007 08 28, 15:03)
ir man, prašyčiau 4u.gif

Nebėr ten vietų unsure.gif
Atsakyti