QUOTE(segtukas @ 2007 08 10, 10:00)
Astulkinai. Noriu pasakyti, kad viena auklėtoja - ne darželis. Bet ir jūs siaubūnė 1.6metukų lialių į darželį ruošiate, kai vaikas išties turi 2 kartus miegoti. Kaip jūs įsivaizduojate visi vaikai kartą miegą, o jūsų 2?, kaip auklėtojai - gal ji vieną miegamajame palikti?. Dažnai poreikis 2 kartam po išeiginių iškyla, kai tampydami vaikelius be miego, pačios mamos juos išvargina. Neįsižeiskite, auklėtoja buvo nemandagi, bet ir jūs ar ne per daug reikalaujate? Gal geriau tada tegu samdoma viena auklytė vieną vaiką žiūri? Mes visi linkę iš kitų reikalauti daugiau nei patys darome.
OHooooooooooo, o tai gal jūs ta baisoji auklėtoja???????
Dėl siaubūnės tai įdomiai čia jūs , o ką jūs man galit pasiūlyt ??? sėdėt su vaiku namie iki trijų metų ???????? Na ne ačiū , aš jauna , veikli moteris ir dar noriu pagyvent ir sau bei turėt tam tikrų užsiėmimų , bei žinoma mėgstamą darbą.
Beje, mano dukrytė nuo 1 metukų lanko pasakišką privatų darželį , eina su kuo didžiausiu noru ten , o vakare neina jos ištempt namo net

Labai labai mielos auklėtojos , priežiūra fantastiška

Ačiū dievui , kad nereiks kolkas atiduot vaiko į tokių
bjaurių auklėtojų rankas
Suprantu , kad jų atlyginimai maži , bet tu dirbi su mažais vaikais ir turi tai atsiminti, o jei nemyli savo darbo , tai manau tiek pat ir Maximoj sėdėdama galės gauti ir nereix rodyt savo suraukto .... tėveliams .
Ir dar vienas pastebėjimas , tai kam tada įsteigtas
lopšelis jei nenori vaikučio priimt net nuo 1.6 metų????? KAM ???? Aš įsivaizduoju jei yra lopšelis tai jis ir turi būti pritaikytas tokiems mažiukams , pritaikyta dienotvarkė ir pan.
Bet jo čia Lietuva , čia lietūs lija