Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(alina @ 2007 07 30, 14:18)
na pramušinėja, nepramušinėja, bet darželis vienas iš 5 Vilniaus mieste laimėjo konkursą pilnai renovacijai. Tik konkrečiai kada ją pradės, dar neaišku, tikiuosi ne anksčiau kaip po 3 metų blush2.gif nes sklando kalbos, jog po to jis taps privatus (pripažinkim, kad vieta ten  thumbup.gif )

o lauke būna prieš pietus apie 1 val ir nuo 16 iki kol pasiimam  mirksiukas.gif

aš kai klausiau apie tą privatų, tai sakė nieko panašaus tik renovacija ir tiek.
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 03, 12:01)
Šilta ir nuoširdi moteriškė. Bet yra tokių raganų, kad ojojoj

vat įtariu aš ant tokios ir užsiroviau doh.gif
Atsakyti
Astulkinai. Noriu pasakyti, kad viena auklėtoja - ne darželis. Bet ir jūs siaubūnė 1.6metukų lialių į darželį ruošiate, kai vaikas išties turi 2 kartus miegoti. Kaip jūs įsivaizduojate visi vaikai kartą miegą, o jūsų 2?, kaip auklėtojai - gal ji vieną miegamajame palikti?. Dažnai poreikis 2 kartam po išeiginių iškyla, kai tampydami vaikelius be miego, pačios mamos juos išvargina. Neįsižeiskite, auklėtoja buvo nemandagi, bet ir jūs ar ne per daug reikalaujate? Gal geriau tada tegu samdoma viena auklytė vieną vaiką žiūri? Mes visi linkę iš kitų reikalauti daugiau nei patys darome.
Atsakyti
Sveiki, voveriukai. Iškelsiu temą į viršų. Mano kukulis pradės eiti į šį daržą jau rugsėjo mėn. Įtraukė mus į grupė Pelėdžiukai. Auklėtojos Milda ir Jolanta. Tikiuosi Jūsų pastabų. Pageidautina pozityvių smile.gif Vedėja tai tikra mirštanti gulbė. Supratau iš pirmo pokalbio telefonu. Nenuostabu, kad ir darželis apgailėtinos būklės. matyt, didžiąją laiko dalį rypaudama dėl prastos fin padėties prakleidžia. Tikėsiuos bent auklyčių padorių.
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 08 23, 10:16)
Sveiki, voveriukai. Iškelsiu temą į viršų. Mano kukulis pradės eiti į šį daržą jau rugsėjo mėn. Įtraukė mus į grupė Pelėdžiukai. Auklėtojos Milda ir Jolanta. Tikiuosi Jūsų pastabų. Pageidautina pozityvių  smile.gif Vedėja tai tikra mirštanti gulbė. Supratau iš pirmo pokalbio telefonu. Nenuostabu, kad ir darželis apgailėtinos būklės. matyt, didžiąją laiko dalį rypaudama dėl prastos fin padėties prakleidžia. Tikėsiuos bent auklyčių padorių.

mes irgi šiemet einam į Pelėdžiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek taviškiam metų? Mes ilgai diskutavome kur ar į lopšį ar į daržą. Keistai. Buvo tos diskusijos ir birželio mėn. Vedėja užsiminė apie naujai formuojamą grupę Naminukas. Įtraukė manąjį, liepė rugpjūtį paskambinti. Skambinu. Pasirodo, anot jos, grupė Naminukas tik mano fantazijų objektas. Tokios niekada nemanė kurti. Ai, nusileidau. Ir vėl ilgai diskutavom kur vesti. Nes manajam 2,7 mėn. Bet jis socialus vaikinas, manau, susitvarkys. Tik va naktipuodį griežtai liepė atnešt. Neva tualeto nepasieks.
Atsakyti
mamse, mes pasirodo ne į Pelėdžiukus eisim blush2.gif šiaip tai Pelėdžiukai visada buvo priešmokyklinė grupė ir mum pavasarį sakė, kad eisim ten, bet pasirodo nesusidarė viena priešmokyklinukų grupė, tai greičiausiai Pelėdžiukus padarė darželine grupe g.gif
o dėl auklėtojų tikrai nepergyvenk, tiesiogiai nebendravau, bet esu girdėjus jog Milda thumbup.gif auklėtoja

kas dėl darželio, tai jeigu vaikinas savarankiškas, tikrai neleisk į lopšelį schmoll.gif juo labiau dar šiandien auklėtoja pasakojo, jog šiemet su lopšeliu kažkokia utopija vyksta, tėvai eina ir eina vaikus užrašyt mirksiukas.gif tai tu pagalvok kiek ten tų vaikų bus vienoj grupėj g.gif ir šiaip, darželyje jau rimtesnis ugdymas prasideda mirksiukas.gif
Atsakyti
tai aš taip ir padariau. Aišku, tendencinga yra girtis savo vaiku ir kartais pervertinti jo sugebėjimus. Man atrodo, kad jam tikrai nebutu įdomu su lopšelio grupėje. Jis ir kalba taisyklingai ir daugelis stebisi jo savarankiškumu bei baimės jausmo nebuvimu. Vargšės auklytės...Jei visi vaikai čiuožia nuo čiuožyklos, tai jis šoka nuo jos ir pan. Dar baisu, kad vyrutis namo neparkulniuotu, nes musu buto tvora ribojasi su darželio teritorija. Reikės auklėtojas perspėti. Nerasiu dar gražuolio atėjusi. Jis jau seniai rado tarpa per kurį išlenda iš namų ribos į darželio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamse @ 2007 08 23, 10:16)
Auklėtojos Milda ir Jolanta.

Mano vyresnioji ėjo pas šias auklėtojas. Jolanta buvo pagrindinė, tai dažniau ją matydavom. Su tėvais visada itin draugiškai bendrauja, kartais net per daug.... Bet mano dukra tik šiais metais ją įvertino: "visada kavą geria arba nagus lakuoja arba eina parūkyt....". Cigaretėm tai dažnai nuo jos neša, nes mėgėja patraukti. Aš tokias vertinu maždaug taip: dirba iš reikalo arba iš pripratimo, bet ne dėl pašaukimo.
Milda labai gerietė, bet turi kitą blogybę - iš to didelio gerumo nesusitvarko su pasiutusiais vaikais. Tai jeigu yra tokių grupėje, tai daro didžiulį triukšmą ir trukdo kitiems vaikams.
Atsakyti
Supratau. Tikėsimės geriausio. Kas daugiau belieka, ar ne? Tai reikės kavos nunešti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi savo pypliuka i si darzeli vesiu nuo rugsejo 10 d. Tik nepamenu i kokia grupe, gal voveriuku? g.gif blush2.gif
parasykite kaip sekasi adaptacija?
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2007 08 10, 10:00)
Astulkinai. Noriu pasakyti, kad viena auklėtoja - ne darželis. Bet ir jūs siaubūnė 1.6metukų lialių į darželį ruošiate, kai vaikas išties turi 2 kartus miegoti. Kaip jūs įsivaizduojate visi vaikai kartą miegą, o jūsų 2?, kaip auklėtojai - gal ji vieną miegamajame palikti?. Dažnai poreikis 2 kartam po išeiginių iškyla, kai tampydami vaikelius be miego, pačios mamos juos išvargina. Neįsižeiskite, auklėtoja buvo nemandagi, bet ir jūs ar ne per daug reikalaujate? Gal geriau tada tegu samdoma viena auklytė vieną vaiką žiūri? Mes visi linkę iš kitų reikalauti daugiau nei patys darome.

OHooooooooooo, o tai gal jūs ta baisoji auklėtoja???????
Dėl siaubūnės tai įdomiai čia jūs , o ką jūs man galit pasiūlyt ??? sėdėt su vaiku namie iki trijų metų ???????? Na ne ačiū , aš jauna , veikli moteris ir dar noriu pagyvent ir sau bei turėt tam tikrų užsiėmimų , bei žinoma mėgstamą darbą.
Beje, mano dukrytė nuo 1 metukų lanko pasakišką privatų darželį , eina su kuo didžiausiu noru ten , o vakare neina jos ištempt namo net doh.gif Labai labai mielos auklėtojos , priežiūra fantastiška thumbup.gif Ačiū dievui , kad nereiks kolkas atiduot vaiko į tokių bjaurių auklėtojų rankas cool.gif
Suprantu , kad jų atlyginimai maži , bet tu dirbi su mažais vaikais ir turi tai atsiminti, o jei nemyli savo darbo , tai manau tiek pat ir Maximoj sėdėdama galės gauti ir nereix rodyt savo suraukto .... tėveliams .

Ir dar vienas pastebėjimas , tai kam tada įsteigtas lopšelis jei nenori vaikučio priimt net nuo 1.6 metų????? KAM ???? Aš įsivaizduoju jei yra lopšelis tai jis ir turi būti pritaikytas tokiems mažiukams , pritaikyta dienotvarkė ir pan.

Bet jo čia Lietuva , čia lietūs lija doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 27 rugpjūčio 2007 - 13:59
Astulkinai,
parasyk i koki privat darzeli vedi savo vaikeli? aciu 4u.gif
Atsakyti